Návštěvník Tada Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 Adam99: No, potřeboval bych něco, co nevypadá jako levinka na zbraň, spíš něco co vypadá jako pouzdro na peněženku a mobil, prostě aby to nebylo o moc větší jak lidská dlaň s nataženými prsty - zhruba rozměr té G26 Jinak musím říct, že G26 je velmi dobrá zbraň. Na to jak jsem fundamentálně odmítal plast, GLOCK a kalibr 9mm... Ale CZ 452 2E ZKM Standard je teda ještě lepší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 Napadá někoho, kde sehnat nějakou co nejmenší ledvinku nebo nějakou "pánskou kabelku", kam by se vešel G26? Eva Chadimová: KLIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 Jinak musím říct, že G26 je velmi dobrá zbraň. Na to jak jsem fundamentálně odmítal plast, GLOCK a kalibr 9mm... Nojo, to se dneska z poklony zkušeného kauboje pan Gaston asi posral blahem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 (upraveno) carpaccio: Díky za odkaz na kabelku! To je přesně to, co potřebuju. Edit: zbytek byl příliš dlouhý a moudrý. Omezím to pouze na to: i výrobce konzolí k záclonám a žaluzií může vyrobit skvělou zbraň. Upraveno 3. listopadu 2011 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 Ta taška k opasku je děsně hnusná. Ostatně jako každý futrál na zbraň maskující se za něco civilního.Varianty jsou dvě - custom výroba u brašnáře nebo jakákoliv běžná a vhodná civilní taška.Snaha za každou cenu pouzdřit zbraň v době velkých kapes (trochu přeháním) a pánských tašek (nepřeháním) mi přijde zbytečná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 Na lesní procházky se psem blahé paměti a do kompikovanějších míst, kde jsem byl trošku víc za trempa, než za elegána, jsem nosil tohle: Maxpedition M1 - vejde se do toho kompaktní 1911 i Walther PPS, takže G26taky. No a do tohohle Maxpedition Thermite utopím prakticky cokoliv i s pouzdrem. Přitom na těle (ehm, tedy na mém) to vypadá daleko menší, než to ve skutečnosti je. Samozřejmě pro prudce elegantní výlet v saku nebo tak se to nehodí, ale na G26 by mělo v pohodě stačit vnitřní pouzdro, teď na zimu je přes to stejně bunda, svetr nebo tak... A zas tak komplikované prostředí, aby bylo potřeba do vteřiny střílet, snad v ČR nemáme, takže i na to rozbalování je dost času... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 (upraveno) Ta taška k opasku je děsně hnusná. Ostatně jako každý futrál na zbraň maskující se za něco civilního. Varianty jsou dvě - custom výroba u brašnáře nebo jakákoliv běžná a vhodná civilní taška. Snaha za každou cenu pouzdřit zbraň v době velkých kapes (trochu přeháním) a pánských tašek (nepřeháním) mi přijde zbytečná. Nojo, bohužel nosím normální džíny a tam je to s tou kapsou jen tak tak, bez kapesníhou pouzdra je silueta zbraně dostá nápadná. Asi nakonec začnu nosit kapsáče, tak jak prorokoval Churchill... mmako: To M1 se mi líbí K saku normálně nosím 1911 s vnějším pouzdrem, tam není se skrytým nošením problém. U vnitřního pouzdra je už úplně jedno jestli máš 1911 nebo G26 - stejně kouká jenom rukojeť... Upraveno 3. listopadu 2011 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 (upraveno) Ta taška k opasku je děsně hnusná.Bandi... Věř mi nebo ne, nedával jsem odkaz na ni proto, že bych si myslel, že je to estetický skvost, nebo proto, že bych sám byl jejím majitelem. Bylo to tak nějak proto, že se na ni Tada ptal. Varianty jsou dvě - custom výroba u brašnáře nebo jakákoliv běžná a vhodná civilní taška.Custom výroba u brašnáře to je - akorát že si ji "nacustomizoval" člen cmk známý z českých střeleckých fór. A protože to podle všeho nebyl úplně špatný nápad, začala to paní Chadimová výrábět "sériově". Běžná civilní taška je úplně naprd, pokud chceš nosit s nábojem v komoře a nevšiješ do ní nějakou rozumnou ochranu lučíku. (Už mi hrabe, původně jsem napsal "ochranu korunky". ) Pro nás, co nejsme švadleny, takové řešení není. Bottom line v tomhle případě je, že Tadovi pro jeho potřeby stačí normální opaskové pouzdro, ale zase tu rozjíždí detektivku... Nicméně když se slušně ptal, neměl jsem problém mu slušně odpovědět. EDIT: typo Upraveno 3. listopadu 2011 uživatelem carpaccio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 Carpaccio: A ja ti za vecne odppvedi dekuji :-) Normalne na opasku proste ted nemuzu, stve me to, ale to je tak jedine co s tim udelam. Musim se prizpusobit... Nosit to nadrcnue v civilni tasce s hromadou dalsich veci muze byt docela solidni vzruso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 No, Tado...na to, cos mi poudal v telefonu, je G26 pěkně velká mrcha......ale Tvá volba, pokud si to obhájíš, nebo to schováš.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 (upraveno) No, Tado...na to, cos mi poudal v telefonu, je G26 pěkně velká mrcha......ale Tvá volba, pokud si to obhájíš, nebo to schováš.... Vim vim... Ono to nejak pujde, z kapsy se to tasi dobre a rychle, jen teda to dela trosku obrys, coz bude resit specialni pouzdro, jen co mi z Usa napisou jestli mi ho sem poslou. Pro me ten Glock byl nejlepsii reseni hlavne financne... Upraveno 3. listopadu 2011 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Panove strelci z dlouhych zbrani, jsem ponekud nestasten ze svych vysledku pri strelbe kulovnici a potreboval bych nejakou radu: Pri strelbe z velke pusky mi zasahy utikaji nahoru a doleva. Vyjadreno na nekryte lezici figure s kruhy je to asi tak, ze prvni zasah je na pozici 9 (jakoze podle ciselniku hodinek) pri okraji desitkoveho kruhu,druhy je na na pozici 11 tesne u kraje desitkoveho kruhu a treti je v horni tretine devitkoveho kruhu presne nad druhym. Zbran je dobra, vyvrt i usti jsou "zdrave". Jedna se o ZKK 600 v razi 7x64. Pouzite strelivo Sellier Bellot. Vzdalenost strelby 80m, v sede s oporo - tam muze byt taky problem, mozna neumim pusku poradne oprit. Optika Zeiss Jena ZF4x32. Jedina chyba co me napada je, ze nemumi zvladnout zpetny raz nebo se ho leknu a skubnu zbrani nahoru. Napada nekoho napr nejaka literatura o strelbe z dlouhe zbrane? Nejde mi o strelbu na 1000m, ale rad bych podaval vykony odpovidajici zbrani. S malorazkou zadnu problem nemam, na 100m, trefim i patronu do signalni pistole... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 haha.. jesti ti to lítá doleva a seš pravák, tak bys měl asi nejdřív začit navštěvovat nějaký gymcentrum. Literatůra je ti ťeď naprd. P.S. co na to tvoji kamoši, lordóza, kyfóza a skolióza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 A nebylo by opravdu vhodnější se zeptat na nějakém fóru o zbraních??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 9. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Já bych se asi neptal ani na foru o zbraních, zašel bych s konkrétní zbraní na střelnici a domluvil si instruktora. Třeba v tej Třešti, co jsem Ti , Tado, onehdá doporučil, je velmi schopný maník ( a určitě není jedinej ). Neptej se na forech, ptej se na místě a nech si to rovnou ukázat a analyzovat. Tohle je podobný, jako když se mne někdo ptá, jak má třeba správně držet kord, že dostává spoustu zásahů na zápěstí. Nedokážu odpovědět, páč jsem toho člověka v životě neviděl ve střehu a ani to, jak to drží......můžu se jej samozřejmě vyptat, ale strávíme tím spoustu času. Když ho uvidím v tělocvičně, stačí mi se kouknout a okamžitě vím. Chápeš ???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Já bych se asi neptal ani na foru o zbraních, zašel bych s konkrétní zbraní na střelnici a domluvil si instruktora. Třeba v tej Třešti, co jsem Ti , Tado, onehdá doporučil, je velmi schopný maník ( a určitě není jedinej ). Neptej se na forech, ptej se na místě a nech si to rovnou ukázat a analyzovat. Tohle je podobný, jako když se mne někdo ptá, jak má třeba správně držet kord, že dostává spoustu zásahů na zápěstí. Nedokážu odpovědět, páč jsem toho člověka v životě neviděl ve střehu a ani to, jak to drží......můžu se jej samozřejmě vyptat, ale strávíme tím spoustu času. Když ho uvidím v tělocvičně, stačí mi se kouknout a okamžitě vím. Chápeš ???? Chápu jak to myslíš, problém je v tom, že na střelbu z pušky to abys někoho pohledal - ono už jen najít alespoň 100m střelnici, která je bez omezení ráže. Když už takovou najdeš (jezdím s kamarády na privátní 150m střelnici), tak tam není instruktor, aby ti to s puškou vysvětlil a když už najdeš někoho, kdo je schopen a ochoten ti s puškou pomoct, tak je to člověk, kterej když uvidí, že moje ZKK nemá nejnovější taktické doplňky, dvojnožku,optiku s dvacítkou zvětšením a korekcí paralaxy tak se mi akorát vysměje. Ideálně bych potřeboval nějakého myslivce, ten bude vědět, jak střílet s vybavením, kterým disponuji na vzdálenosti, které mě zajímají. Ale i tak zkusím dál shánět někoho, kdo by mi to nějak předvedl. Nejspíš bude jádro pudla v tom, že se bojím zpětného rázu, ona ta 7x64 je poměrně dost výkonná ráže. Na strhávání spouště bych to neviděl, když s malorážkou na stejnou vzdálenost zasahuji prakticky cokoliv. No nic, přestanu se blbě ptát, zítra koupím 1000 nábojů do malorážky a zajdu na střelnici ladit formu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 9. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Ty vole...tak jsem Tě snad odkázal na někoho, ne ?! Tak nemelduj a zkus tam za ním zajet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Ty vole...tak jsem Tě snad odkázal na někoho, ne ?! Tak nemelduj a zkus tam za ním zajet. Ok Až bude čas a střelivo, tak tam zajedu, hoď mi kdyžtak do SZ přímo jméno člověka, ať vím po kom se ptát Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 9. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Proč do SZ....třeba tam bude chtít jet i někdo jinej. Je to pan Růžička, tuším, že je to i majitel té střelnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Proč do SZ....třeba tam bude chtít jet i někdo jinej. Je to pan Růžička, tuším, že je to i majitel té střelnice. Super, tak si udělám výlet... Zítra musím provětrat GLOCKa, nějak podezřele mě to s ním baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se