Peter78 Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Ak nemam zbrojny preukaz, mozem ist na strelnicu, pozicat si zbran a zastrielat si ? Dakujem za odpovede hej, v pritomnosti instruktora, inak nie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 V ČR ano, s instruktorem nebo s jiným držitelem ZP. Ale ty se asi ptáš na Slovensko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Ak nemam zbrojny preukaz, mozem ist na strelnicu, pozicat si zbran a zastrielat si ? Dakujem za odpovede Ano mozes, na vacsine strelnic takuto sluzbu ponukaju.... nie je to ovsem ich povinnost. Staci obciansky. A priprav si tak 50? je v tom prenajom stavu, terce, bryle, sluchatka, prenajom zbrane municia a instruktor. Moze to byt viac alebo menej hlavne podla toho kolko a akej municie vystrielas. Ak chces usetrit chod do klasickej 9mm luger. Usetrit sa este trochu da, ak pojdete viaceri potom na dobrych strelniciach platis instruktora "iba za jedneho". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Dakujem, uz som si nasiel strelnicu v KE, podla ich cennika by som sa mal vojst do cca 50 EUR s instruktorom. Chcem vyskusat CZ 75 B. Aky je rozdiel medzi nabojmi 40SW a 9mm Luger ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 urcite ten ze 40SW budu drahsie a ostatne rozdiely ako zaciatocnik podla mna asi neocenis inak napr wiki:Náboj .40 S&W je výkonnejší ako 9mm Luger pri zachovaní presnosti a výkonnejší ako niektoré laborácia náboja .45 ACP. Jeho úsťová energia závisí na konkrétnej laborácii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 ok, dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Tak tak, jestli si chces zastrilet jen tak pro srandu tak je stejne nejlepsi nejaka malorazkova pistole Naboj za korunu a jedes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Margo Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 Tak ja sebou zrovna dnes mam luk;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Margo Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 jo a v pondeli budu mit meč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 jo a v pondeli budu mit meč Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 Bejt tam Tada, šlo se na samopaly... Minimálně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 24. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 Bejt tam Tada, šlo se na samopaly... Minimálně... Ehm, Harry, Ty jsi byl ten, kterej brečel, jak to tu Tada zasírá, jak je v řiti jediné vlákno o zbraních a kdesi cosi. Tak uber, buď tak laskav. Nějak jsem si nevšiml, že by tady Tada nějak prudil, to teď spíše děláš Ty. To je to, o čem jsem mluvil....ať Tada napíše cokoliv, vždy se najde někdo, kdo si musí rejpnout.....takže za mne, příště piš jinému modovi, já po tomhle Tvém příspěvku na Tvé "nářky" nehodlám reagovat. Docela jsi mne tím příspěvkem n....l. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 Bejt tam Tada, šlo se na samopaly... Minimálně... No nevím jak Tada, ale bojím se co ty Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 Zdravím všechny co se tu zabívají tímto koníčkem nebo jak to nazvat.Potřebuji poradit nebo spíš pomoct.Tchán vlastní opakovací kulovnici,hodím sem popis který jsem obdržel,:zn. Steyr,model 495,ráže 8mm,Manlichel,v.č.7391T,jed o to že zbraň je ve zkušebně a odmítají mu ji vydat bez zkoušky,problém je že není munice.Kdyby někdo z vás měl tušení kde by se dali koupit,stačí 2 náboje,popřípadě nabídnout byl bych vám vděčný,předem děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 Naboje 8mm mannlicher mas vicero druhu, v evrope naboje znacime napr. 8x50R, prvni cislo je raze strely, druhe je delka nabojnice, kdyz nenapises razi v tomhle formatu, tak je problem zjistit, co to je, protoze 8mm Mannlicher je asi 5 razi, 8x50R, 8x52R, 8x56... Zkus to zjistit, pak je mozne poptat se na strelectvi.cz, treba ma nekdo tyto naboje ve sbirce a prodal by je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 Myslíš Steyr Mannlicher M95? Tam by snad mělo pasovat tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 Teď to čtu z toho papírku,ano M95,odpoledne zjistím přesnější čísla,děkuji za váš čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 Gilius: ano, před časem jsem tě o něco žádal, vyhověl jsi mi, děkuju. Zpočátku to fungovalo, teď už dle mého ne, ale to je holt můj problém. Uznávám, že to co jsem napsal bylo zbytečné a byla to chyba. Omlouvám se všem, koho to n....lo či pohoršilo, dám si propříště pozor Jay Doll: sice to nejsem já, ale trefa Je to skvělá parta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 Zřejmě slušnej oddíl Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se