Eddie75 Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Eddie - je to už dlouho, ale na okna si nevzpomínám. Prostě situace (půda, obchod, skladiště...), definovaný počet ran na celý stage (figura 2x, gong 1x), oběhni to co nejdřív a sestřel co sestřelit máš. Cas se měří od pípnutí po poslední výstřel, posčítá se co jsi trefil a co ne a zohlednil se koeficient ráže (větší ráže = výhoda). Bylo to bezva, věci se daly přehlédnout, některé se odkryly až po zásahu něčeho jiného, dobrý adrenalín:-). Tenkrát nás trénoval p.Falta, bývalý reprezentant, už starší pán ale stále to měl v ruce.Okno = misto od kud se strili urcita skupina tercu. V pravidlech je ze z jednoho mista muzes dosahnou max. 9 hodnocenych zasahu. Tak musi byt postavena situace. Pravidla trochu znam. Ted se je ucim na bezpecnostni zkousku. PS: strelba pres okno http://alfasvitavy.webnode.cz/fotogalerie/#smelc3083-jpg
Ivan Lelák Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Eddie75 - určitě máš pravdu, ale disciplíny co jsem střílel už byly postavené a nepamatuji, že bychom stříleli 9x z jednoho místa. Celé to bývalo o střelbě v pohybu nebo z krátké zastávky.
Jeremy Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 9 ran muze utect za 2vteriny se samymi alfami
Ivan Lelák Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Jeremy - to jistě, matně vzpomínám, že typický stage cca 20 ran jsem dával kolem 13 sekund a to se běhalo a některé cíle jsi uviděl až v průběhu. "Mistři" to dávali i pod 10 sekund, byla radost sledovat je v akci. Měl jsem tohle střílení rád, sice Tě to na skutečnou situaci nepřipraví, určitě ale víc než mířená střelba na klasický terč. A pak už bych se jen musel spolehnout na psychiku.
Eddie75 Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Ja chtel jenom poukazat na relativni hendikep kdyz jsi nastupoval s 10+1 major proti 17+1 minor.Jo je to hlavne zabava a adrenalin.
Ivan Lelák Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Eddie - to máš pravdu, ale v praxi to nebylo tak hrozné a hlavně, Glocka jsem kupoval v situaci, kdy už jsem střílení z časových důvodů utlumoval, šlo mi hlavně o zábavu a ne o sportovní růst. Výsledků jako se S&W 5906 jsem nedosahoval, protože jsme se s Glockem pořádně neznali a moje intenzita střílení byla tak malá, že bych se asi nezlepšoval s žádnou zbraní.Na Smitha rád vzpomínám, byla to skvělá pistole:
Jeremy Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 (upraveno) .. Měl jsem tohle střílení rád, ...Já taky - začínal jsem, když závod extraligy byl za 200,- a končil, když to stálo 500,- Ani netuším, kolik za to chtěj teď. Ale měl jsem pocit, že jsme všichni od určité chvíle jen debílci, co se skládaj na to, aby prezidium mohlo vyrážet závodit do Jižní Afriky. Tak jsem začal sponzorovat jiný spolky :-D Upraveno 9. března 2015 uživatelem Jeremy
ggrand Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Eddie - to máš pravdu, ale v praxi to nebylo tak hrozné a hlavně, Glocka jsem kupoval v situaci, kdy už jsem střílení z časových důvodů utlumoval, šlo mi hlavně o zábavu a ne o sportovní růst. Výsledků jako se S&W 5906 jsem nedosahoval, protože jsme se s Glockem pořádně neznali a moje intenzita střílení byla tak malá, že bych se asi nezlepšoval s žádnou zbraní.Na Smitha rád vzpomínám, byla to skvělá pistole:Když ji vidím, vzpomenu si na Vica z Shieldu...skvělý seriál.
Ivan Lelák Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Odesláno 10. března 2015 Párkrát jsem LCP rozebral a koukal jsem, že je tam ještě něco jako pádová pojistka, tj. i když se kohout spustí z plně natažené polohy, ale spoušť není zcela dotažena, kohout nedopadne až dopředu, ale zastaví se cca 3 mm před. Teprve úplným stiskem spouště poskočí do přední polohy. Nošení natažené zbraně s nábojem v hlavni nebude tedy problém, koneckonců, když tak o tom přemýšlím, čím se liší od revolveru, který má náboj "v hlavni" neustále? Jsou tam podobné pojistky - kohout v přední poloze (zde v mezipoloze), odpor spouště při natahování a u některých blokace úderníku, která se odblokuje až v zadní poloze spouště. Včera přišlo kožené pouzdro slovenského výrobce Falco a musím napsat, že nemá chybu. Bylo dražší, ale dělané na míru, LCP se vytahuje velmi snadno a je menší a tenčí než nylonové. Ještě bych si chtěl někde prohlédnout plastový Fobus... Jak o LCP gůglím co se dá, docela se usmívám nad verzí Custom (jiná spoušť, miřidla + další úpravy) i častým tuningem, např. LCP s tlumičem a nabízí se mnoho doplňků, např. zásobník asi na 17 nábojů, tam mi nějak nedochází smysl. Rámy se dělají v různých barvách a na youtube je klip, jak přestrojit na jiný rám během 15 minut, jen s "nářadím" z kuchyně:-).
wizard-ov Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Odesláno 10. března 2015 (upraveno) A co střelba ? EDIT: TO pouzdro vypadá dobře... Upraveno 10. března 2015 uživatelem wizard-ov
Ivan Lelák Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Odesláno 10. března 2015 wizard-ov - včera jsem dostal TP, na střelnici jsem se ještě nedostal. V okolí vím jen o dvou a pro veřejnost je jedna otevřená jen v neděli a dŕuhá dokonce každou druhou neděli na 4 hodiny. Tragédie. Musím hledat dál...
JMB Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Odesláno 10. března 2015 Ivan: Tak Třebeš bývá občas i ve čtvrtek.
wizard-ov Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Odesláno 10. března 2015 Tak dej potom vědět, jsem zvědavý.... uvažuji taky o nějakém malinkém mazlovi.
JMB Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Odesláno 10. března 2015 Já z LCP střílel před pár rokama asi 50 ran a bylo to dost nepříjemné. Fakt to hodně kope. Kevin byl příjemnější na střelbu.
Ivan Lelák Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Odesláno 11. března 2015 No tak určitě, čím těžší zbraň, tak při stejné ráži méně kope. Má na to vliv i design, ale pokud je Kevin o 70% (nebo kolik) těžší, musí to být znát. Toho jsem si byl před koupí vědom a schválně zkouknul pár videí, kde se srovnávají podobné zbraně i při střelbě a pokud mohu odhadnout, LCP je "fotbalový" průměr. Kevin v těch testech nebyl.
Jeremy Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Odesláno 11. března 2015 Proc na nas kricis tim tucnym pismem?
Ivan Lelák Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Odesláno 11. března 2015 Pardon, server mi ho nastavil automaticky, občas se to stává, nevím proč. Někdy si všimnu a odtučním, někdy mi to unikne... Určitě nekřičím, není důvod ani to nemám ve zvyku:-).
JMB Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Odesláno 11. března 2015 Tak na AR-15 od norinco nepasuje prodloužená páka ovládání záchytu závěru od Magpulu... Achjo, poslední doplněk, který měl korunovat mojí AR prostě soudruzi v číně vyrobili tělo pušky ze silnějšího materiálu než v USA, takže se to nevejde mezi tělo zbraně a tu páku - resp. vejde, ale ten shazovač je permanentě zmačknutý a chytá závěr dozadu při každém cyklu.
Eddie75 Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Odesláno 11. března 2015 To JMB: Na Norka nebude pasovat vic veci je tusim prevedenej na metricky miry.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se