Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

A přitom udělat tlumič není nic složitého. Už jsem viděl funkční tlumič i z pumpičky na kolo... :-D

Na 1 vystrel staci pet lahev:).Na revolver, jde to i obtizne na pistol, pak se petka musi upravit. Upraveno uživatelem tano
Odesláno

:punk: Javor.

Máš to dole bod c.3 (podtržený)

Tak jo, uznavam, ale nebylo to..

Odesláno (upraveno)

Zbytečná práce. Na jednu ránu poslouží klidně i primerák. Jde na pistoli i revolver.

To cumim, to jsme nezkouseli.:). Ten vyraz primerak, to me rozesmalo, to je bozi chlape. Dnes to je sama sprcka, guma a ochrana. Fakt dobry.

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Tak jo, uznavam, ale nebylo to..

Přiznám se, že to si nepamatuju.

Dokonce si nejsem jistý, jestli to tenkrát vůbec bylo aktuální. Jestli šel před 20- ti lety vůbec samotnej civilně koupit a nebo jestli tenkrát nebyly ještě obecně moc velký. Teď nedávno dávali Tango a Cash a tam hraje zrovna jeden obrovskej. Myslím, že Cash ho má na Berettě. To je, ale dalších 10 let zpátky.

Odesláno

To cumim, to jsme nezkouseli. :). Ten vyraz primerak, to me rozesmalo, to je bozi chlape. Dnes to je sama sprcka, guma a ochrana. Fakt dobry.

Když jsem s těmahle věcma tak nějak začínal, říkali jsme tomu takhle... a dokonce i ve třetím dílu Vetřelce tomu říkali takhle (dnes jsem si to dal, dabing fakt dobrej, a ten výraz mě taky rozesmál. Prostě jsem ho dneska musel použít :lol2: ).

Odesláno

Laser na Berettu mám - Crimson, nádherná věcička..

Funguje úžasně, člověk vo tom ani neví. Na nošení i na noční stolek ideální. Nejde ani tak o zamíření "klasicky", ale člověk může koukat jednou dírou a pistoli strčit do druhý. Vyzkoušeno s úspěchem několikrát...

... protože to mám nainstalovaný na airsoftový Berettě.

Ale až to jednou dovolej..

post-322-0-23271600-1430680704_thumb.jpg

Odesláno

Když jsem s těmahle věcma tak nějak začínal, říkali jsme tomu takhle... a dokonce i ve třetím dílu Vetřelce tomu říkali takhle (dnes jsem si to dal, dabing fakt dobrej, a ten výraz mě taky rozesmál. Prostě jsem ho dneska musel použít :lol2: ).

Ja ho prave take za mlada pouzival:).

Odesláno

S9-A1 maximální spokojenost.

Nedivim se, je paradni:).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...