tano Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 (upraveno) A přitom udělat tlumič není nic složitého. Už jsem viděl funkční tlumič i z pumpičky na kolo... :-DNa 1 vystrel staci pet lahev:).Na revolver, jde to i obtizne na pistol, pak se petka musi upravit. Upraveno 3. května 2015 uživatelem tano
tano Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 Javor.Máš to dole bod c.3 (podtržený)Tak jo, uznavam, ale nebylo to..
straspol Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 Na 1 vystrel staci pet lahev:).Na revolver, jde to i obtizne na pistol, pak se petka musi upravit.Zbytečná práce. Na jednu ránu poslouží klidně i primerák. Jde na pistoli i revolver.
tano Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 (upraveno) Zbytečná práce. Na jednu ránu poslouží klidně i primerák. Jde na pistoli i revolver.To cumim, to jsme nezkouseli.. Ten vyraz primerak, to me rozesmalo, to je bozi chlape. Dnes to je sama sprcka, guma a ochrana. Fakt dobry. Upraveno 3. května 2015 uživatelem tano
FanThomino Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 Tak jo, uznavam, ale nebylo to..Přiznám se, že to si nepamatuju.Dokonce si nejsem jistý, jestli to tenkrát vůbec bylo aktuální. Jestli šel před 20- ti lety vůbec samotnej civilně koupit a nebo jestli tenkrát nebyly ještě obecně moc velký. Teď nedávno dávali Tango a Cash a tam hraje zrovna jeden obrovskej. Myslím, že Cash ho má na Berettě. To je, ale dalších 10 let zpátky.
straspol Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 To cumim, to jsme nezkouseli. . Ten vyraz primerak, to me rozesmalo, to je bozi chlape. Dnes to je sama sprcka, guma a ochrana. Fakt dobry.Když jsem s těmahle věcma tak nějak začínal, říkali jsme tomu takhle... a dokonce i ve třetím dílu Vetřelce tomu říkali takhle (dnes jsem si to dal, dabing fakt dobrej, a ten výraz mě taky rozesmál. Prostě jsem ho dneska musel použít ).
Jeremy Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 Laser na Berettu mám - Crimson, nádherná věcička..Funguje úžasně, člověk vo tom ani neví. Na nošení i na noční stolek ideální. Nejde ani tak o zamíření "klasicky", ale člověk může koukat jednou dírou a pistoli strčit do druhý. Vyzkoušeno s úspěchem několikrát...... protože to mám nainstalovaný na airsoftový Berettě. Ale až to jednou dovolej..
tano Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 Když jsem s těmahle věcma tak nějak začínal, říkali jsme tomu takhle... a dokonce i ve třetím dílu Vetřelce tomu říkali takhle (dnes jsem si to dal, dabing fakt dobrej, a ten výraz mě taky rozesmál. Prostě jsem ho dneska musel použít ).Ja ho prave take za mlada pouzival:).
Fester Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Odesláno 4. května 2015 Takže přebito na osvědčenou klasiku SP od SaB.
shag Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Odesláno 4. května 2015 Ten Stajer nevyzera zle. Aka je to verzia?
tano Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 S9-A1 maximální spokojenost.Nedivim se, je paradni:).
gunman Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 S tlumičema jsme si v rámci vývoje a výzkumu hráli na rážích .22lr a 9 luger. Díky jednoduché a funčkní konstrukci se to dá stáhnout na minimum.
Eddie75 Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 To je nějakej dvoupalec určitě :-DMas spatny oko. 686 ve 4"
Jeremy Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 Nene, kdo si strka kver do poklopce, nemuze mit vic nez dvoupalec..
zekon7302 Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Odesláno 9. května 2015 tak od toho bych facku nechtěl https://www.youtube.com/watch?v=K3srf1CuU6k
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se