Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Před cca měsícem jsem si koupil zánovní Berettu 92, zběžně ji pročistil a jal se střílet.

Včera po vystřílené cca tisícovce jsem si řekl, že si zaslouží pořádnou údržbu, protože mi jednak velmi vyhovuje a druhak je opravdu přesná a spolehlivá.

Málem mě šlehlo, když jsem po sundání závěru objevil prasklinu rámu v oblasti úderníku a pojistky. Miřidla mám měněná za stavitelná, tak jsem myslel, že se to stalo při montáži.

Naštěstí pomohl strejda gůgl a noc jsem měl klidnou :-)

níže info pro případného dalšího šťastného majitele B92

https://www.youtube.com/watch?v=rzQcqjtq2Cg

Odesláno

Na 92 nedám dopustit (doporučuju dokoupit 19 ranné zásobníky na Vector - pasujou rovnou).

Ale tý díry jsem si teda nikdy nevšim - ale je pravda, že tak dokonalou rozborku jsem teda nikdy nedělal, za celejch možná už 10 let (?). Furt šlape bez jediného selhání..

Odesláno

Na 92 nedám dopustit (doporučuju dokoupit 19 ranné zásobníky na Vector - pasujou rovnou).

Ale tý díry jsem si teda nikdy nevšim - ale je pravda, že tak dokonalou rozborku jsem teda nikdy nedělal, za celejch možná už 10 let (?). Furt šlape bez jediného selhání..

ono to je vidět i bez rozborky, když natáhneš kohout, tak to uvidíš hned

dostal jsem k tomu 3 orig. zásobníky, tak mi budou stačit, ale díky za info

Odesláno

Já jsem spokojen s G26 čím dal víc. Dobré rozměry, nikde to netlačí do špeku, solidní palebná kapacita a když přijede zájezd africkejch tůristů, můžu tam narvat ten 33ranej. Jo a nosím nadrcnuto ve vnitřním falcu. Jako steyra předtím.

Odesláno

To je divný, že se mi zatím neozvali policajti kvůli bouchačce z amnestie... že by se někomu líbila..?

Já amnestoval PPK v prosinci 2014 a dostal jsem ji zpět předminulý týden....

Odesláno

Poku s pamatuju,tak Bereta na to praskání rámů v minulosti trpěla.

To je opravdu DÁVNÁ minulost a nebylo to na tonhle místě, ale "u nábojnice" a po několika desítkách tisíc ran. Vyřešili to zesílením. Já po cca 30-35 tisících nemám problém nikde.

Odesláno

To je opravdu DÁVNÁ minulost a nebylo to na tonhle místě, ale "u nábojnice" a po několika desítkách tisíc ran. Vyřešili to zesílením. Já po cca 30-35 tisících nemám problém nikde.

Njn jsem holt pamětník, svět je plný předsudků. Ono je to v podstatě jedno, kde se rám trhne.

Odesláno (upraveno)

.. mám ve skříni brokovou dvojku E.Kettner Essen ráže 16/65 eště po dědkovi. Má laufy jako zrcadlo, ten kdo to dostane do pod - prde - lí se má na co těšit. Myslím ty, co nám tady pytlačej.

Upraveno uživatelem Půlka Šumavy
Odesláno

Je pravda, že pytlačení je hrozný, ale když nám nedávno dvě divoký prasata rozryly hřiště na minigolf, tak jsem měl docela chuť je poslat na věčnost. (pravda, ten kančí guláš byl taky silná motivace) :D

Odesláno

Dneska ráno vlak do Prahy. V něm dva důležití klauni, nacpaní do zásahových kombinéz a taktických vest s nápisem Securitas. Důležitě procházeli vlakem a velice drsně se koukali na všechny kolem. Jeden pistoli správně skrytou ve vestě, ale podle zásobníků, kterými měl vestu ověšenou měl nějakou variantu ČZ 75, druhý měl stehenní pouzdro, ve kterém měl taky pětasedmu, natvrdo a viditelně, ale aby zbraň "zamaskovat", měl na pažbě natažený nějaký černý pytlík... Nicméně podle bobřího ocasu a kohoutu jasně identifikovatelná. Evidentní porušení zákona o zbraních a střelivu o skrytém nošení zbraně a střeliva. Asi jsem nebyl jediný, kdo si toho všiml, protože na nádraží v Praze už na ne čekali policajti. Tak jen doufám, že to začali řešit a nenechali to být, protože když pominul zvyšování ega ubožáky, co se nedostali k PČR, na které si svým zjevem hráli, působili jako samoobsluha na dvě zbraně a odhadem stovku nábojů, pro kohokoliv, kdo by po nich zatoužil...

Odesláno

Dneska ráno vlak do Prahy. V něm dva důležití klauni, nacpaní do zásahových kombinéz a taktických vest s nápisem Securitas. Důležitě procházeli vlakem a velice drsně se koukali na všechny kolem. Jeden pistoli správně skrytou ve vestě, ale podle zásobníků, kterými měl vestu ověšenou měl nějakou variantu ČZ 75, druhý měl stehenní pouzdro, ve kterém měl taky pětasedmu, natvrdo a viditelně, ale aby zbraň "zamaskovat", měl na pažbě natažený nějaký černý pytlík... Nicméně podle bobřího ocasu a kohoutu jasně identifikovatelná. Evidentní porušení zákona o zbraních a střelivu o skrytém nošení zbraně a střeliva. Asi jsem nebyl jediný, kdo si toho všiml, protože na nádraží v Praze už na ne čekali policajti. Tak jen doufám, že to začali řešit a nenechali to být, protože když pominul zvyšování ega ubožáky, co se nedostali k PČR, na které si svým zjevem hráli, působili jako samoobsluha na dvě zbraně a odhadem stovku nábojů, pro kohokoliv, kdo by po nich zatoužil...

To byly určitě airsofty :lol2: :lol2: :lol2:

Odesláno

... taktických vest s nápisem Securitas. ... Evidentní porušení zákona o zbraních a střelivu o skrytém nošení zbraně a střeliva. ..

Jestli to byli airsofťáci, tak asi dostali domluvu. Jestli to byli zaměstnanci nějaké bezp. agentury, tak zbraně skrytě nosit nemusejí.

A samoobsluha na zbraně? Nevím, já bych si na dva frajery s bouchačkama teda netroufnul, i kdyby to byli debilové s malejma egama. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...