Tomas_2002 Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2015 Chlapi stihnu si udělat zbrojak do 1,5 měsíce? S tím ze na papíry bych pak klidně čekal, jde mi o zkousku protože pak uz nebudu mít moc cas. A na kolik to cca vyjde i s přípravou na nějaké střelnici s učitelem/instruktorem? Jednu střelnici mam v Mostě ale nevim jak to tam chodí, jestli to není jen uzavřeny klub a v nejbližší době se tam nedostanu bohužel. Záleží na tom, kde. U nás vypisují termín jednou za dva měsíce vždycky ten následující je beznadějně obsazený. Takže tady bys to určitě nedal. Jinde by to možná šlo. Jinak cenově za 6.000,- CZK se vším.
Borodov Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2015 V Praze me to trvalo skoro 4 mesice, od podani prihlasky ke zkousce na PCR, do vyzvednuti ZP.Mel jsem vyhlidnutou strelnici a nejblizsi volny termin na zkousku tam meli 3 mesice od podani prihlasky...Cena 6000,- je OK. Hodne bude zalezet, jak moc budes chtit chodit "cvicit" strelbu pred zkouskou...
ggrand Odesláno 12. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2015 Jj, ve Zlíně čekačka na zkoušku 3 měsíce.
Eddie75 Odesláno 12. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2015 V Brno , Olomouc cca 4-5 tydnu.Ted kolegove pred tydnem podavali prihlasku.
Tomas_2002 Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 Čím dál častěji si říkám, že na nošení zbraně je nejtěžší ji nevytáhnout. Dnes jsem jel domů a chlápek před naší bytovkou na ulici venčil psa. Vodítko v jedný, dítě asi rok a půl v druhý ruce. Tak jsem zastavil a ten dement na mě čumí jak mi jeho pes stojí před autem jako sloup. Tak jsem zatroubil, aby uhnul a já mohl projet. Kratičký zatroubení, bez gest, prostě jsem myslel že má zásek nebo co nebo mě nevidí. No v tu chvílí mu přeplo, začal řvát jak magor a kopnul mi do auta a dělal divadlo na celou čtvrť. Tak jsem se vyklonil z auta, koukám na něj a v tu chvíli mi to bliklo hlavou. Já vylezu z auta, taky začnu nadávat, on položí dítě, budeme se chvíli strkat, jednu mi flákne, já vytáhnu zbraň, jemu to nedojde, výstřel, sirotek, kriminál .... Tak jsem mu jenom řekl že je kokot, zavřel jsem okýnko a jel zaparkovat....
straspol Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 Čím dál častěji si říkám, že na nošení zbraně je nejtěžší ji nevytáhnout. Dnes jsem jel domů a chlápek před naší bytovkou na ulici venčil psa. Vodítko v jedný, dítě asi rok a půl v druhý ruce. Tak jsem zastavil a ten dement na mě čumí jak mi jeho pes stojí před autem jako sloup. Tak jsem zatroubil, aby uhnul a já mohl projet. Kratičký zatroubení, bez gest, prostě jsem myslel že má zásek nebo co nebo mě nevidí. No v tu chvílí mu přeplo, začal řvát jak magor a kopnul mi do auta a dělal divadlo na celou čtvrť. Tak jsem se vyklonil z auta, koukám na něj a v tu chvíli mi to bliklo hlavou. Já vylezu z auta, taky začnu nadávat, on položí dítě, budeme se chvíli strkat, jednu mi flákne, já vytáhnu zbraň, jemu to nedojde, výstřel, sirotek, kriminál .... Tak jsem mu jenom řekl že je kokot, zavřel jsem okýnko a jel zaparkovat....Nojo... a až se k autu vrátíš, bude celý vobjetý klíčema, bude mít prázdný gumy, a Ty budeš ještě litovat že jsi vůbec troubil
Hasič Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 Kluci mate nejake zkusenosti s Evo s1'nebo Uzi ? Diky 1
gunman Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 Obojí mám - z Eva několik tisíc ran z Uzi několik set. Evo hračka Uzi kopáč.
Hasič Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 A kdyby sis mel jedno vybrat ? Praktictejsi? Jestli to jde srovnat? Diky 1
cali Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 No vzhladom na to ze uzi je open bolt, tak v semiauto variante IMO postrada zmysel. Evo je civilovi tiez k nicomu, ale striela sa s tym luxusne.
Fester Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Konverze na Glocka je skvělá! Akorát vem Roni G2, ta je asi nejlepší. 1
Hasič Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 A k čemu to vlastně chceš ? :-) No na střílení přece......, na co asi? 1
Tomas_2002 Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 No na střílení přece......, na co asi? No ne, myslel jsem jako jestli na mířenou střelbu, jenom na blbnutí, na obranu, na závody ....
Hasič Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Promin, asi tak na volnou zabavu a pak jeste ctu noviny a tak cekam, co prinese cas. Pripravenym stesti preje! A na tu vzdalenost cca 50 - 75 m se mi jevi lepsi nez pistole. 58 nechci, neni tady na to strelnice. Mame schvalenou na pistolove strelivo a delku cca 100m. Tak asi tak 1
Tomas_2002 Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Já jsem o tom taky přemýšlel, ale pak jsem si o tom dost načetl na zahraničních fórech a co se týče přesnosti tak to tam tedy moc nechválí. To bych si snad raději pořídil tu karabinu M1 Chiappa. Ta je taky na 9 luger a stojí to co samotná ta konverze :-) Zpětný ráz bude určitě výrazně menší a přesnost bude daleko lepší. 1
Eddie75 Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 UZI neni vubec nepresna. Potrebuje hodne naslapany patrony a pak se ani moc nehoupe a da se sni i slusne nastrilet.Bohuzel uz ji za 6k nekoupis. Open bolt ma hlane sva specifika pri odstranovani zavad. Aktualni cena na ZS 9k s jednim zasobnikem Z Eva jsem nestrilel a jeho cena je astronomicka to uz radsi koupit AR v 9mm. Nebo klasiku Marlin M9.
Fester Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Hasič konverze s kolimátorem je na 50m skvělá. A ve spojení s 33ranným zásobníkem je to dokonalá kombinace. Už dělají i verzi na G26, takže píšu Ježíškovi...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se