OldaA Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 (upraveno) Demontáž... otočení páčkou dolů a stažení závěru. Podobně se kromě Beretty rozdělává Sig Sauer P22x, vše z rodiny HS Produkt a mnoho další pistolí uzamčených do okna, tedy u mnoha velmi rozšířených zbraní u kterých nikdo nevymýšlí jak ji někomu rozebrat v ruce, dřív než uživatel zbraně pohne o pár mm prstem a snahu o rozebrání ukončí.. Konkrétně u Beretty na videu na vyndání hlavně musíš: 1. otočit demontážní páčku, 2. sundat závěr, 3. vyndat vratnou pružinu, 4. vyjmout závoru, 5. vyndat hlaveň. Upraveno 7. února 2016 uživatelem OldaA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew_C Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 Jasně, ale to video demonstruje možnost stažení závěru i u nabité pistole se zasunutým zásobníkem, v originální diskuzi na mujglock autor videa zmiňuje že to šlo udělat i s nataženým kohoutem. Myslím si že tano myslel ukradením hlavně situaci, kdy někdo stáhne ze zbraně celý závěr i s hlavní (viz video), ne že někdo vytáhne samotnou hlaveň ze zbraně :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 Tvl, jak mateřská školka. Už vidím jak někdo zmáčkne tlačítko na opačné straně rámu co je páčka apřitom otočí páčku dolů a nakonec stáhne celý závěr dolů. No ty krásko, to je argument z pomocné školy. Přitom stačí poposunout závěr trošku dozadu a pistole nestřílí, žádná.Nikdy jsem neměl valné mínění o váze příspěvků tana, ale tady to zabil jako asi nikde jinde.Jeremy očividně nečetl diskuzi, když napadá seznam, že tam chybí plasťáky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 (upraveno) Tvl, jak mateřská školka. Už vidím jak někdo zmáčkne tlačítko na opačné straně rámu co je páčka apřitom otočí páčku dolů a nakonec stáhne celý závěr dolů. No ty krásko, to je argument z pomocné školy. Přitom stačí poposunout závěr trošku dozadu a pistole nestřílí, žádná.Nikdy jsem neměl valné mínění o váze příspěvků tana, ale tady to zabil jako asi nikde jinde.Jeremy očividně nečetl diskuzi, když napadá seznam, že tam chybí plasťáky.Vzdyt jsem pisal, ze mlcim, ne? Seznam a plastaky, ten jsem nepozpochybnoval. Upraveno 7. února 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 Zlatý revolvery, hoši, zlatý revolvery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 ...Jeremy očividně nečetl diskuzi, když napadá seznam, že tam chybí plasťáky.Právě že četl - kolega (kolegyně) se ptá na 1911, nebo jiné full size pistole. Fullsize=velké, fullsize?plastové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 Kolegyně řeší fullsize s DA/SA a spíše v kovu. Ty jsi se ptal, kde je glock, hk, steyr - vše co je v plastu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 na tohle se tesim jak malej Venda :-)snad bude na IWA2016 co je za rohem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaA Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 Kolegyně řeší fullsize s DA/SA a spíše v kovu. Ty jsi se ptal, kde je glock, hk, steyr - vše co je v plastu. píše že pokud by neřešila ráži šla by to 1911, tak hádám že to má být SA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 (upraveno) Kolegyně řeší fullsize s DA/SA a spíše v kovu. Ty jsi se ptal, kde je glock, hk, steyr - vše co je v plastu.Rozmýšlím, co za fullsize 9L a zjišťuju, že je toho k zapůjčení (ať už na střelnici nebo v obchodech) žalostně málo. Není tu někdo, kdo by měl Steyra M/L-A1, HK VP9, S&W MP9, Walthera P99Q nebo Sig Sauera P320 a nechal by mě z toho v Avimu prásknout? Střelnice a kafe samozřejmě na mě. Nějak mi mezi těma pasťákama, co chce vyzkoušet, ty kovy chyběj :-DAsi tu z nás má michodem dost srandu.. Upraveno 7. února 2016 uživatelem Jeremy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A_J Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 Srandu jen trochu, spíš se děsím, co jsem to tu vyvolala Takže se omlouvám a příště budu radši mlčet Každopádně nabízím k vyzkoušení G43 v Praze, kdyby měl někdo zájem, a Rybiz mi připomněl, že IWA je za chvíli, tak se tam sjedu podívat a aspoň si to trochu srovnám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaA Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 Kromě srandy tady je jedna nezodpovězená otázka a to jaký je rozpočet na tu pistolku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A_J Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 (upraveno) Do 30k edit: A nemám problém s jetou, na nošení to nebude. Upraveno 7. února 2016 uživatelem A_J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 A co teda vlastne chces? Nebo co rozhodne nechces? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaA Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 Použité jsou složitější, přijde na to co najdeš. S trochou štěstí jde koupit super pistole, s trochou smůly děsný krám. U nové zbraně je 30k taková nešťastná hranice, ale i tak jde vybrat. Osobně bych si přidal a koupil Sig Sauer P226 X-Five final edition, který je za cca 36k. Nevýhody jsou uzamčení do okna, jen výškově stavitelná mířidla, výhody jsou celoocelová konstrukce, sa spoušť, 5" hlaveň, ergonomie. Pokud 30 nejde překonat tak se podívej na CZ75 Shadow Orange, je to jediná smysluplná CZ, ručně slícováno, bez blokace, hezká spoušť, ale já bych si to nekoupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 Když dělám zkoušku odb. zp. na kategorii B+E, tak střílím JEN z pistole nebo může komisař nařídit kromě střelby z pistole také střelbu z malorážky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 Dělal jsem i malorážku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 Dvě manipulace (pistole + malor.) a dvě střelby ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 Dvě manipulace (pistole + malor.) a dvě střelby ??Přesně tak. Je z tý malorážky jsem střílel hůř než z pistole ale na zkoušku to bohatě stačilo. Z malorážky si už nepamatuju vůbec nic. Od tý doby jsem ji nedržel v ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 Dělal jsem dvě střelby - pistole a malorážka - a tři manipulace - ještě k tomu brokovnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se