Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Demontáž... otočení páčkou dolů a stažení závěru. Podobně se kromě Beretty rozdělává Sig Sauer P22x, vše z rodiny HS Produkt a mnoho další pistolí uzamčených do okna, tedy u mnoha velmi rozšířených zbraní u kterých nikdo nevymýšlí jak ji někomu rozebrat v ruce, dřív než uživatel zbraně pohne o pár mm prstem a snahu o rozebrání ukončí.. 

Konkrétně u Beretty na videu na vyndání hlavně musíš: 1. otočit demontážní páčku, 2. sundat závěr, 3. vyndat vratnou pružinu, 4. vyjmout závoru, 5. vyndat hlaveň. 

Upraveno uživatelem OldaA
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasně, ale to video demonstruje možnost stažení závěru i u nabité pistole se zasunutým zásobníkem, v originální diskuzi na mujglock autor videa zmiňuje že to šlo udělat i s nataženým kohoutem. 

Myslím si že tano myslel ukradením hlavně situaci, kdy někdo stáhne ze zbraně celý závěr i s hlavní (viz video), ne že někdo vytáhne samotnou hlaveň ze zbraně :-D

Odkaz ke komentáři

Tvl, jak mateřská školka. Už vidím jak někdo zmáčkne tlačítko na opačné straně rámu co je páčka apřitom otočí páčku dolů a nakonec stáhne celý závěr dolů. No ty krásko, to je argument z pomocné školy. Přitom stačí poposunout závěr trošku dozadu a pistole nestřílí, žádná.

Nikdy jsem neměl valné mínění o váze příspěvků tana, ale tady to zabil jako asi nikde jinde.

Jeremy očividně nečetl diskuzi, když napadá seznam, že tam chybí plasťáky.

Odkaz ke komentáři

Tvl, jak mateřská školka. Už vidím jak někdo zmáčkne tlačítko na opačné straně rámu co je páčka apřitom otočí páčku dolů a nakonec stáhne celý závěr dolů. No ty krásko, to je argument z pomocné školy. Přitom stačí poposunout závěr trošku dozadu a pistole nestřílí, žádná.

Nikdy jsem neměl valné mínění o váze příspěvků tana, ale tady to zabil jako asi nikde jinde.

Jeremy očividně nečetl diskuzi, když napadá seznam, že tam chybí plasťáky.

Vzdyt jsem pisal, ze mlcim, ne? Seznam a plastaky, ten jsem nepozpochybnoval. Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Kolegyně řeší fullsize s DA/SA a spíše v kovu. Ty jsi se ptal, kde je glock, hk, steyr - vše co je v plastu.

Rozmýšlím, co za fullsize 9L a zjišťuju, že je toho k zapůjčení (ať už na střelnici nebo v obchodech) žalostně málo. Není tu někdo, kdo by měl Steyra M/L-A1, HK VP9, S&W MP9, Walthera P99Q nebo Sig Sauera P320 a nechal by mě z toho v Avimu prásknout? Střelnice a kafe samozřejmě na mě. 

Nějak mi mezi těma pasťákama, co chce vyzkoušet, ty kovy chyběj :-D

Asi tu z nás má michodem dost srandu..

Upraveno uživatelem Jeremy
Odkaz ke komentáři

Srandu jen trochu, spíš se děsím, co jsem to tu vyvolala :) Takže se omlouvám a příště budu radši mlčet :D Každopádně nabízím k vyzkoušení G43 v Praze, kdyby měl někdo zájem, a Rybiz mi připomněl, že IWA je za chvíli, tak se tam sjedu podívat a aspoň si to trochu srovnám  :)

Odkaz ke komentáři

Použité jsou složitější, přijde na to co najdeš. S trochou štěstí jde koupit super pistole, s trochou smůly děsný krám. U nové zbraně je 30k taková nešťastná hranice, ale i tak jde vybrat. Osobně bych si přidal a koupil Sig Sauer P226 X-Five final edition, který je za cca 36k. Nevýhody jsou uzamčení do okna, jen výškově stavitelná mířidla, výhody jsou celoocelová konstrukce, sa spoušť, 5" hlaveň, ergonomie. Pokud 30 nejde překonat tak se podívej na CZ75 Shadow Orange, je to jediná smysluplná CZ, ručně slícováno, bez blokace, hezká spoušť, ale já bych si to nekoupil.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...