Tittus Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 Nebo se ozvi, my budeme v březnu nějaké přípravné kurzy pořádat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 Tittus: SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Proč to tak hrozně hrotíš ? Já si taky myslím, že je to narcistickej blbec, ale proč bych se s tím měl rozčilovat ? Na tomhle fóru je ohromná spousta lidí - z nich prostě vždycky bude určité procento jako je Hasič. Tak ho neřeš, ber to s nadhledem a buď v klidu. Jestli si mysliš, že blbce změníš, když mu to řekneš, tak jsi vedle. Podívej se na ostatní - buď ho přehlíží, nebo z něj mají prd?l. Tak nekrm trolla a zůstaň v klidu :-)Jo jo, máš naprostou pravdu, už se stalo, napsalo mi to více lidí a je to tak . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 PPQ je doma. Je to mazel :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Tak to gratulace ! Je pravda, že co se týče úchopu, tak jsem v ruce nic příjemnějšího než nové Walthery neměl. Ta ergonomie je podle mě dokonalá ! A designově je to vedle Glocku jako kráska vedle zvířete :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Díky! Je to krasavice. Ergonomie dokonalá. A ta spoušť nemá chybu, jen to chtělo pochopit ten mrtvý krok. Kraťounký reset je boží. Celý víkend budu sušit, v pondělí nafasuju PZ a pak se doma ukážu až za dlouho... až dojdou všechny Lugery v okolí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 (upraveno) Jo jo, máš naprostou pravdu, už se stalo, napsalo mi to více lidí a je to tak .Jak si ty bukvice spolu notujou, vodbornici.... Upraveno 26. února 2016 uživatelem Hasič Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Škoda, že nedělají nic kompaktního, PPQ je prostě obr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Dělají kompaktní CCP a subkompaktní PPS. Mám takové tušení, že za pár měsíců budu dokupovat PPS M2http://www.guns-trade.cz/pistole-walther-ccp-cerna-9x19mm-2576http://www.guns-trade.cz/blog/novinky-walther-2016---pps-m2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Standardni ctyrpalcova PPQ neni zase az takovy macek... Ja chtel petipalcovou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ax38 Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 ta nova PPS M2 vypada luxusne. dik za tip.ja si chtel na noseni koupit G43, uz jsem byl rozhodnuty, jen jsem si ji pujcil na vyzkouseni a druha rana zaseknuty naboj, treti rana odreny palec od zaveru , vim moje chyba, ale je tak mala ze ji neumim jiste drzet dvema rukama. A davat si pri kazde rane pozor at si neodru palec je na nic. Navic jako mala dost kope. Je tezke najit neco v pomeru velikost/funkcnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 K té původní PPS byly tři zásobníky různé kapacity, ten největší slušně "prodlužoval" úchop pro ruku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ax38 Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 jj to ma byt i u nove verze, ale predbezne stanovena cena cca 20.000 presto ji asi budu chtit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Na finální cenu si ještě počkám, je proti logice chtít za PPS tolik co za PPQ 5" a o dost víc než za PPQ 4" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Ten walther mi leží taky v hlavě.. asi pusím do světa svou filmovou 1911 (chrom, perleť) a půjdu do něj časem taky..Ale nemůžu si pomoct, u mně by asi vyhrála klasická P99. Tohle je ale zase parádní na střelnici.. máš 9, nebo .40? Tu bych radši dneska.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 P99 je fakt dobra, akorat musis mit spoust QA. Ta puvodni je dost dlouha jako ma mit sluzebni zbraň. Mam ji uz asi od pocatku vyroby a bez jakychkoliv zavad. Krasne sedi v ruce, kapacita dobra a fobusem i nositelna skryte. Jen malo doplňku a tuningu. A neni k ni dosud konverze. A to kouzlo oo7 na strelnici porad frci. Jeee, to je ta, jak mel bond, ti poleze na nervy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 nene, na střelnici mám Brblettu, tohle by bylo na nošení, ve .40, když už nedělaj dospělejší ráže :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Je to 9mm Luger. O jine razi jsem ani neuvazoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 nene, na střelnici mám Brblettu, tohle by bylo na nošení, ve .40, když už nedělaj dospělejší ráže :-)Ale delajihttp://www.guns-trade.cz/blog/novinky-walther-2016---ppq-m2-45-acp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Ale delajihttp://www.guns-trade.cz/blog/novinky-walther-2016---ppq-m2-45-acpTo už ale není P99.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se