Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Proč to tak hrozně hrotíš ? Já si taky myslím, že je to narcistickej blbec, ale proč bych se s tím měl rozčilovat ? Na tomhle fóru je ohromná spousta lidí - z nich prostě vždycky bude určité procento jako je Hasič. Tak ho neřeš, ber to s nadhledem a buď v klidu. Jestli si mysliš, že blbce změníš, když mu to řekneš, tak jsi vedle. Podívej se na ostatní - buď ho přehlíží, nebo z něj mají prd?l. Tak nekrm trolla a zůstaň v klidu :-)

Jo jo, máš naprostou pravdu, už se stalo, napsalo mi to více lidí a je to tak :D.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

PPQ je doma. Je to mazel :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

ta nova PPS M2 vypada luxusne. dik za tip.

ja si chtel na noseni koupit G43, uz jsem byl rozhodnuty, jen jsem si ji pujcil na vyzkouseni a druha rana zaseknuty naboj, treti rana odreny palec od zaveru :), vim moje chyba, ale je tak mala ze ji neumim jiste drzet dvema rukama. A davat si pri kazde rane pozor at si neodru palec je na nic. Navic jako mala dost kope. Je tezke najit neco v pomeru velikost/funkcnost.

Odkaz ke komentáři

Ten walther mi leží taky v hlavě.. asi pusím do světa svou filmovou 1911 (chrom, perleť) a půjdu do něj časem taky..

Ale nemůžu si pomoct, u mně by asi vyhrála klasická P99. Tohle je ale zase parádní na střelnici.. 

máš 9, nebo .40? Tu bych radši dneska.. :-)

Odkaz ke komentáři

P99 je fakt dobra, akorat musis mit spoust QA. Ta puvodni je dost dlouha jako ma mit sluzebni zbraň. Mam ji uz asi od pocatku vyroby a bez jakychkoliv zavad. Krasne sedi v ruce, kapacita dobra a fobusem i nositelna skryte. Jen malo doplňku a tuningu. A neni k ni dosud konverze. A to kouzlo oo7 na strelnici porad frci. Jeee, to je ta, jak mel bond, ti poleze na nervy... :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...