Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

A křesadlovky!

ty už jsou pro opravdu vyklidněný střelce

těžko dělat osvětu, to si asi musí každý omakat sám, ale při požadavku železa, dlouhého laufu a kohoutu by vůbec nebyl od věci revolver

na začátku je každý combat, IPSC a vraždění zombií, ale jak to na střelnicích pozoruji, tak by stačil / i kvůli provozním řádům/ třeba v šestipalci SW586

šest ran je dost, spoušť chodí pěkně a hilzny se nemusí sbírat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně se revolvery dost líběj a klíďo by mi myslim stačil, stejnak bude schovanej doma s vejletem na střelnici jednou měsíčně, ale nikdy jsem to nedržel v ruce.. Jinak ty 1911 mi nějak nejedou, zaprvé v lugeru mi to přijde trochu.. divný :), .45 neci, no a pak si vždycky vybavim tudle fotku:)

post-4392-065015000%201296436347.jpg

EDIT: Mimochodem, na revolver je jiný nákupko než na pistol, žejo?

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři

Mně se revolvery dost líběj a klíďo by mi myslim stačil, stejnak bude schovanej doma s vejletem na střelnici jednou měsíčně, ale nikdy jsem to nedržel v ruce.. Jinak ty 1911 mi nějak nejedou, zaprvé v lugeru mi to přijde trochu.. divný :), .45 neci, no a pak si vždycky vybavim tudle fotku:)

post-4392-065015000%201296436347.jpg

EDIT: Mimochodem, na revolver je jiný nákupko než na pistol, žejo?

Ty vole, Tada !! :clap: :lol2:

Odkaz ke komentáři

Když čtu že existuje vlastně jen glock a CZ - máte problém s Waltherem? ;-) PPQ je pro mě jedna z nejpříjemnějších pistolí co jsem kdy držel, skvěle vyvážená, přesná...

S PPQ 5" nemám jediný problém. Ergonomie 1*, přesnost 1*, spoušť (s ohledem na konstrukci) výborná,

nesekla se ani jednou (pravda krmím jen tovární SB, nezkoušel jsem přebíjené)

Odkaz ke komentáři

Nevite nekdo proc je u nas ta Beretta 92 tak draha? Kolem 33, 34, a at koukam jak koukam, v USA nova spolehlive do sedmi stovaku, spis min. Na druhou stranu Taurus 92 v USA rekneme petikilo, u nas 13-14. Nebo mi neco zasadniho unika..?

Edit: Tak abych Berette nekrivdil, ted jsem ji nasel za 28,5. Furt dvojnasobek toho Taurusu..

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...