Jeremy Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 ano, vsechny 1911A křesadlovky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 (upraveno) A křesadlovky!Nepodceňuj ládovačky. Většina z nich dělá větší díry než ty vaše oblíbený bakeliťáky... Upraveno 15. června 2016 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 A křesadlovky!ty už jsou pro opravdu vyklidněný střelcetěžko dělat osvětu, to si asi musí každý omakat sám, ale při požadavku železa, dlouhého laufu a kohoutu by vůbec nebyl od věci revolverna začátku je každý combat, IPSC a vraždění zombií, ale jak to na střelnicích pozoruji, tak by stačil / i kvůli provozním řádům/ třeba v šestipalci SW586šest ran je dost, spoušť chodí pěkně a hilzny se nemusí sbírat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 (upraveno) Mně se revolvery dost líběj a klíďo by mi myslim stačil, stejnak bude schovanej doma s vejletem na střelnici jednou měsíčně, ale nikdy jsem to nedržel v ruce.. Jinak ty 1911 mi nějak nejedou, zaprvé v lugeru mi to přijde trochu.. divný , .45 neci, no a pak si vždycky vybavim tudle fotku:) EDIT: Mimochodem, na revolver je jiný nákupko než na pistol, žejo? Upraveno 15. června 2016 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Jestli je 1911 plnotučná nebo dietní poznáš jen zepředu a tam stejně stát nebudeš :-)co to je za týpka, ten někoho zabil nebo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Jo, na nakupku musi byt napsano revolver a ne samonabijeci pistole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 (upraveno) Kairosi, to je Táda, místní bejvalej člen. Ta fotka je odsuď, z diskuze o tankistickym holsteru.. Upraveno 15. června 2016 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Kairosi, to je Táda, místní bejvalej člen. Ta fotka je odsuď, z diskuze o tankistickym holsteru.. aha, asi demonstroval open carry, má doma pěknej bordel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henker Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Když čtu že existuje vlastně jen glock a CZ - máte problém s Waltherem? ;-) PPQ je pro mě jedna z nejpříjemnějších pistolí co jsem kdy držel, skvěle vyvážená, přesná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Mě se moc líbí PPS bohužel mě zklamala p99 (sekala se), ale jsem asi jediný, jinak do ruky paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 A co SIG SP2022? Když plasťáka, tak je mi todle nějak sympatický, už tim kohoutem..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Znate tenhle model? Pistole Para Elite Crimson Officer 1911 r. 45 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Mně se revolvery dost líběj a klíďo by mi myslim stačil, stejnak bude schovanej doma s vejletem na střelnici jednou měsíčně, ale nikdy jsem to nedržel v ruce.. Jinak ty 1911 mi nějak nejedou, zaprvé v lugeru mi to přijde trochu.. divný , .45 neci, no a pak si vždycky vybavim tudle fotku:) EDIT: Mimochodem, na revolver je jiný nákupko než na pistol, žejo?Ty vole, Tada !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Když čtu že existuje vlastně jen glock a CZ - máte problém s Waltherem? ;-) PPQ je pro mě jedna z nejpříjemnějších pistolí co jsem kdy držel, skvěle vyvážená, přesná...S PPQ 5" nemám jediný problém. Ergonomie 1*, přesnost 1*, spoušť (s ohledem na konstrukci) výborná,nesekla se ani jednou (pravda krmím jen tovární SB, nezkoušel jsem přebíjené) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Mam radši Glocky a revolvery ale PPQ se mi naživo líbila moc a střelba hodne dobra, za me příjemne překvapeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2016 Musím taky pochválit PPQ, dobře se to drží, hezky střílí, ale G17 je klidnější.Zítra jdu vyzkoušet prvních 150ks přebíjených, tak se snad vrátím se všema prstama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2016 (upraveno) Nevite nekdo proc je u nas ta Beretta 92 tak draha? Kolem 33, 34, a at koukam jak koukam, v USA nova spolehlive do sedmi stovaku, spis min. Na druhou stranu Taurus 92 v USA rekneme petikilo, u nas 13-14. Nebo mi neco zasadniho unika..? Edit: Tak abych Berette nekrivdil, ted jsem ji nasel za 28,5. Furt dvojnasobek toho Taurusu.. Upraveno 18. června 2016 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2016 Jsme přece specifický trh, ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2016 Asi debilní monopolní dovozce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2016 Spíš mě překvapilo, jak byl z Military Arms Channelu v USA výrobně beret, kolik ručního dolícování se používá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se