Návštěvník Tada Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 bandicoot: Mě teda lehce blbuvzdornější přijde GLOCK - natáhneš ho a je nateženej, kone příběhu, žádné přemýšlení nad DA/SA spouští a pojistkama... Ale je teda pravda, že já jsem ho zavrhl právě proto, že nemá vnější bicí kohout a tedy jasnou signalizaci, že je natažený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 (upraveno) ja som medzi kamaratmi znamy ako ten koho ked pridete navstivit do prahy tak pojdete spolu na strelnicu ... taka navsteva strelnice vavcsinou funguje tak, ze ten kto este z nicoho nestrielal si chce vyskusat najznamejsie zbrane tazke si poziciame CZtu Glock a nejaky odvaz typu brokovnica puska ci .44 revolver..... no a moje pozorovania ukazuju ze 9 z 10 prvostrelcov si po tejto navsteve nevie vynachvalit glock je to blbuvzdorne a da sa s tym slusne nastrielat aj ked clovk nikdy predtym zbran nedrzal... ako zbran ktoru clovek malo pouziva ale hodne skladuje a nosi sa mi zda ako najlepsia volba. Upraveno 24. srpna 2011 uživatelem cali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 Otázka na lidi používající výkonné revolvery (od .357 Magnum nahoru): jak velký rozdíl pociťujete u zpětného rázu při použití dřevěné/gumové rukojeti na revolveru? Lehce jsem teď přezbrojil, ale originální gumové střenky nejsou ve 100% stavu, tak přemýšlím nad dřevem, ale nějak si ten rozdíl neumím představit, tak se ptám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fermuello Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2011 (upraveno) Otázka na lidi používající výkonné revolvery (od .357 Magnum nahoru): jak velký rozdíl pociťujete u zpětného rázu při použití dřevěné/gumové rukojeti na revolveru? Lehce jsem teď přezbrojil, ale originální gumové střenky nejsou ve 100% stavu, tak přemýšlím nad dřevem, ale nějak si ten rozdíl neumím představit, tak se ptám... Doteraz som sa nad tym nezamyslel ja mam aj drevo aj gumu a vzdy mam nasadé drevo asi z estetickeho hladiska .... Upraveno 25. srpna 2011 uživatelem fermuello Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yubari Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 Panove, uvazuji o zbrojnim prukazu a nakupu zbrane v Praze. Pokud tu ma nekdo zkusenosti, piste SZ uvitam rady zkusenych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 Glock 17 či 19 Compact, ČZ 75 Compact nebo Walther P99? Chci rozšířit arzenál a potřebuji slyšet názory dalších lidí, zejména praktické zkušenosti.. Vše v ráži 9 mm Luger Muj subjektivni verdikt: G19. Univerzalni velikost, trotlfest, spolehliva, kvalitni, hafo prislusenstvi. G17 - neprakticky velka Walter - trosku exotika CZ - od te doby, co rezla nerezova hlaven u CZ100, tak ... Skoda mluvit Takze tak 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 (upraveno) Tado, jestli potrebujes kohout, abys videl, v jakem stavu mas zbran, tak je neco spatne. Navic u G natazeni poznas podle polohy spouste Upraveno 26. srpna 2011 uživatelem Churchill 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 Panove, uvazuji o zbrojnim prukazu a nakupu zbrane v Praze. Pokud tu ma nekdo zkusenosti, piste SZ uvitam rady zkusenych Možná je to trošku kruté to takhle říct, ale když si pročteš tohle vlákno od začátku, tak už tady stejné dotazy jako máš ty padly, a vše bylo zodpovězeno. A to včetně odkazů na stránky s postupem, s testovými otázkami a i s tipy na prodejce zbraní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 Tado, jestli potrebujes kohout, abys videl, v jakem stavu mas zbran, tak je neco spatne. Navic u G natazeni poznas podle polohy spouste Ne nutně, u toho Glocka je ta spoušť dostatečně výrazná indikace, to je fakt, ale když jsem kupoval zbraň tak jsem tomu nevěřil + mi to tak prostě vyhovuje. A každý asi nosíme a používáme především to, co nám vyhovuje a pro nás osobně funguje nejlépe. BTW.: Měl bys nějaký tip na tu baterku jak si říkal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 Jojo, mel, predevcirem dorazila! Super a naprosta spokojenost. Neni to Fenix, jak jsem puvodne planoval, prisla mi hrozne prekombinovana (6 rezimu). Takze to vyhrala ( pote, co jsem si zkusil kolegovu) Walther RBL1200. Sajn jak krava, uzky hlavni kuzel + siroky periferni, pouze dva rezimy (namacknuto a plne zapnuti), dosvit 300m a 220 lumenu. Mam jeste Surefire 6P kupovanou pred sesti lety a je holt parametrove uz tezce za zenitem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 Já jsem si dneska objednal tohle plastový pouzdro. http://www.ebay.com/itm/SG21-FOBUS-Paddle-Holster-S-W-CS45-ARMALITE-AR-24-9mm-/290483334892?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43a227eeec Jsou s tím nějaké zkušenosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 Fobus s padlem mam uz nekolik let, naprosta spokojenost. Zkusil ksem i Blackhawk, Uncle Mike a Fobus z nich drzi zbran nejbliz telu.Takze rozhodne dobra volba. Soudruzi z Izraele chybu neudelali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 No právě, já mám pouzder taky několik, ale některá "odpadávají" od těla. Dík za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 Churchill: Vypadá fajn - nosíš baterku v nějakám pouzdře na opasku nebo za tu klipsnu co na ní je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 Za klipsnu v bocni kapse kapsacu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 Za klipsnu v bocni kapse kapsacu Aha Hm, takže já asi pouzdro na opasek, kapsáčů se v mém šatníku povážlivě nedostává Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 kapsáčů se v mém šatníku povážlivě nedostává V tom případě navštiv první větší armyshop, doporučuji švýcarské nebo britské mundůry. Na Brity nedám dopustit, jsou to hadry domyšlené do detailů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 Slušný hadry má německý Surplus. Výběr v armyshopu na florenci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobus Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 Fobus s padlem mam uz nekolik let, naprosta spokojenost. Zkusil ksem i Blackhawk, Uncle Mike a Fobus z nich drzi zbran nejbliz telu. Takze rozhodne dobra volba. Soudruzi z Izraele chybu neudelali Veru tak...súhlas...niekoľkoročná skúsenosť a iba najlepšie skúsenosti...fobus je super :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 Aha Hm, takže já asi pouzdro na opasek, kapsáčů se v mém šatníku povážlivě nedostává Já kupuju na bullarmyshop.cz značku TRU-SPEC. Kapsáče tahám denně a těmito mám nejlepší zkušenost. Jsou to kalhoty do nepohody. Pokud chceš ale kalhoty spíš trendy, tak to raději ten Surplus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se