KurtCz Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 A já bych bral zrovna ten SIG, mám P320 X Five s kolimátorem SIG Romeo a žádný problém. CZ75 bych nebral vůbec (jednu jsem měl a byla to úplně nejvíc nejhorší pistole, jakou jsem kdy vlastnil) a Glock je kvalitní zbraň, ale bez "duše". A ta 43X má krátkou hlaveň, takže bude ok na nošení, ale na mířenku na střelnici to nebude žádný zázrak. Jestli chceš mít jenom jednu zbraň na všechno, tak se poohlídni třeba po něčem od HK, třeba tohle: https://www.armed.cz/pistole-heckler-koch-sfp9-cerna/ , dá se to nosit a dá se s tím i nastřílet. Kdyby tě honila mlsná, dá se na to namontovat Viridian combo laser-světlo. Nebo bych uvažoval nad Berettou: https://www.kentaurzbrane.cz/beretta-92fs-inox-cal--9mm-luger/ . Nejlíp je stejně si konkrétní pistoli někde vyzkoušet, minimálně v obchodě, jak ti sedne do ruky, jak ti sedne váha, mířidla atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 (upraveno) Na SFP9 mam po roce a pul minimalne 7tis ran a je jak nova. Nosim ji uplne v pohode a kvalita materialů a zpracovani je podle me top. Za me jasna volba Upraveno 22. března 2022 uživatelem midloch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Já osobně mám Berettu M9A3 (vlastně klasická 92) a nikdy se jí zbavovat nebudu - jako fullsize. Na nošení Sig P365 a totéž - nikdy nepůjde z domu. Přítelkyně má SFP9 a je to taky fajn věc. Glock je jako Oktávka: věc bez duše, která většinou funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloshu Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Děkuji vám za další tipy, zejména SFP9 a Beretta. Prohledáním na webu jsem našel zajímavý článek o výběru první zbraně, třeba to někomu pomůže.. https://www.armed.cz/clanky/jakou-vybrat-prvni-zbran/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Beretta je ikona designu, krasna pistole. Pekna na poteseni ale na noseni je to tezky, pokud nemas stehenni pouzdro na safarilandu. Plus je to kohouťák, na kombat je urcite lepsi strajkr, pri akci mas mensi sanci o neco zavadit. Vezmi SFP9 v USA se prodava pod oznacenim VP9 a na youtubu je x srovnavacich testu a SFP (VP9) je fakt dobra. Stejne nezustanes u jedne, ja mam SFP9 na akci a obcas vezmu i CZ SP 01 tactical. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 A tady taková pomůcka na srovnávání. https://www.handgunhero.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelenina Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 HK forever, mám USP compact pomalu 8 let, vystřílíno okolo 9000 rounds. Mám rád i 1911. Nejlepší je to, co padne do ruky, příjemně se drží, manipuluje se. Na druhou stranu zvykneš si na všechno.Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Glock 26, asi šest let, jsem čtvrtý majitel, nevím, kolik měl nastříleno přede mnou, já mám tak 25 tisíc a pořád funguje spolehlivě a vím, že mě nikdy nenechá ve štychu… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Taktoto mám s SFPčkem řešené v kombu s dlouhou, ber SFP9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 V 22. 3. 2022 v 16:46, putifuk napsal: https://www.puskarsuchanek.cz/ Osobně neznám, ale chválí je. diky, uz sem mu psal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slabak Odesláno 27. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2022 Nikdo nereagoval, zkusim jeste jinak. Koupil jsem z druhe ruky Para Ordnance. Bohuzel, vytahovac je v haji. V CR nesehnatelna vec, v USA se delaji nahrady bezne. Bohuzel, firmy nezasilaji do CR. Mate nekdo napad, jak to nechat poslat? V USA nikoho nemam. Podotykam, neni to hlaven, zaver apod, jen blbej vytahovac. Diky moc za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaA Odesláno 27. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2022 Zkoušel jsi tady? http://www.strelec.cz/kontakty.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slabak Odesláno 27. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2022 Dobry tip, moc dekuji, mam zavolat zitra, pry je ma snad i mizna v supliku...diky moc, pomohlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloshu Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 V 24. 3. 2022 v 17:04, midloch napsal: Taktoto mám s SFPčkem řešené v kombu s dlouhou, ber SFP9 Máš to parádní. Díky všem za tipy. Vybral jsem SFP9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 Ahoj, prosím o radu : v neděli jsem šel s kámošem střílet, má CZ 83 9mm br. Několikrát se mu při střelbě stalo, že při zmáčknutí spouště šel kouhout nadvakrát dolů ( jakoby s mezicvaknutím) a nedošlo k výstřelu. při následovném zmáčknutí spouště se kouhot natáhnul a vzápětí k výstřelu došlo. Netušíte někdo kde může být problém? Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gibon Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 To vypadá jako když se to chytá na bezpečnostním ozubu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Ahoj lidi, mám podobný problém prosím proto o radu pokud někdo ví. Mám Valtra p-38 válečný. Když je natažený kohout a já stisknu spoušť a kohout udeří do úderníku tím simuluji výstřel a spoušť pořád držím, přitom držení spouště natáhnu závěr do zadní polohy jakoby došlo k vyhození nábojnice a závěr pustím a tím dojde k jeho rychlému návratu zpět a jakoby nasunutí náboje, ale problém je, že kohout spadne taky dolů ačkoliv jsem nepovolil spoušť a opět nestiskl. Zkouším všechno možné, ale na nic jsem nepřišel. Pokud by měl někdo jenom typ alespoň, budu za něj rád. Pěkný den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 V 28. 3. 2022 v 22:51, Oliver333 napsal: Ahoj, prosím o radu : v neděli jsem šel s kámošem střílet, má CZ 83 9mm br. Několikrát se mu při střelbě stalo, že při zmáčknutí spouště šel kouhout nadvakrát dolů ( jakoby s mezicvaknutím) a nedošlo k výstřelu. při následovném zmáčknutí spouště se kouhot natáhnul a vzápětí k výstřelu došlo. Netušíte někdo kde může být problém? Díky moc Jen se zeptám, nemá tato zbraň i bezpečné vypouštění kohoutu pomocí páčky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 před 41 minutami, prizak napsal: Ahoj lidi, mám podobný problém prosím proto o radu pokud někdo ví. Mám Valtra p-38 válečný. Když je natažený kohout a já stisknu spoušť a kohout udeří do úderníku tím simuluji výstřel a spoušť pořád držím, přitom držení spouště natáhnu závěr do zadní polohy jakoby došlo k vyhození nábojnice a závěr pustím a tím dojde k jeho rychlému návratu zpět a jakoby nasunutí náboje, ale problém je, že kohout spadne taky dolů ačkoliv jsem nepovolil spoušť a opět nestiskl. Zkouším všechno možné, ale na nic jsem nepřišel. Pokud by měl někdo jenom typ alespoň, budu za něj rád. Pěkný den. co to dělá při střelbě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 před 58 minutami, prizak napsal: Jen se zeptám, nemá tato zbraň i bezpečné vypouštění kohoutu pomocí páčky? CZ 83 nemá vypuštění kohoutu pomocí "páčky", v té době se to nedělalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se