Americkej Odesláno 25. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2024 Ahoj vespolek a přeju všem hezké svátky. Rád bych se tu zeptal na osobní zkušenost s kvalitou zbraně, která už mi čtvrtý den leží v hlavě. Před vánocemi jsem si v Čestlicích půjčil CSV9 a od tý doby jí asi nejspíš potřebuju. Jenomže v mým okolí se nevyskytuje nikdo, kdo by jí měl. Na YT pár klipů, ale nikdo, kdo by z ní měl 10-20 tisíc vystříleno. Budu rád za zkušenosti a poznatky jak tady, tak v SZ. Jak to běhá? Jak časté závady? Jak se chová ve špinavejch podmínkách? Konstrukční chyby a nedostatky? Atd... díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 25. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2024 Ahoj. Měl jsem evo, csv9 a teď stribog A3. z každého vystřižené cca 5tis. Csv vůbec není špatné. Nicméně spíše se koukni na něco s brždeným závěrem. Pocitově lepší střelba a lépe se vrátíš do zaměřeného bodu. Co se csv nedá vytknout je super rozborka. čištění. Kvalita materiálu a servis super. Bral bych ale jeté z bazaru. 30tis bych za to nedal. S jinými zásobníky než orginal glock nebylo spolehlivé. Já sem ho teda vůbec nešetřil a zbraň fungovala vždy spolehlivě. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 25. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2024 před 41 minutami, Americkej napsal: Ahoj vespolek a přeju všem hezké svátky. Rád bych se tu zeptal na osobní zkušenost s kvalitou zbraně, která už mi čtvrtý den leží v hlavě. Před vánocemi jsem si v Čestlicích půjčil CSV9 a od tý doby jí asi nejspíš potřebuju. Jenomže v mým okolí se nevyskytuje nikdo, kdo by jí měl. Na YT pár klipů, ale nikdo, kdo by z ní měl 10-20 tisíc vystříleno. Budu rád za zkušenosti a poznatky jak tady, tak v SZ. Jak to běhá? Jak časté závady? Jak se chová ve špinavejch podmínkách? Konstrukční chyby a nedostatky? Atd... díky! Mam CSV 2 s 200mm laufem, nekolik tisic nastrileno bez zavad. Zere to ogivaly i swc, i slabeji laborovany, mam na tom Meoptu kolimator a presnost zalezi jen na obsluze. Nastrili s tim dobre i zacatecnik. Se spinavym kverem neporadim, v bahne ho nevalim. Diky moznosti pouzit velkokapacitni zasobniky Glock dobra zasoba streliva, na raily moznost montaze spousty doplnku. Celoocelovy zaver se jevi jako bytelny a nesmrtelny. Nedostatky - jako kat. pistole samonabijeci je to tezka krava, nevim jak ji pouzivat jinak, nez na zabavnou strelbu na strelnici, na rukojet je prijemnejsi sahat v rukavici, pri strelbe s oprenou operkou mi vadi spaliny, ktere musim vdechovat. Protoze strili z predni polohy zaveru s ni nebude takova prdel jak s UZI, u ktery si muzes trochu pohrat s laboraci... Spoust je tvrdsi, ale pro tento typ zbrane asi odpovidajici, takze jsem neladil. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 25. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2024 Ahoj, jaky používáte opasek na vnější kydexové pouzdro na nošení? O Kore sem toho dost četl a viděl. Vhledem k mé hubenější postavě, mám obavy, že bude nepohodlný. A také nenosim 24/7. Co třeba 5.11 double TDU 1,5”? diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 25. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2024 před 1 minutou, michal.s napsal: Ahoj, jaky používáte opasek na vnější kydexové pouzdro na nošení? O Kore sem toho dost četl a viděl. Vhledem k mé hubenější postavě, mám obavy, že bude nepohodlný. A také nenosim 24/7. Co třeba 5.11 double TDU 1,5”? diky Kore je super, už jiné nepoužívám...dají se pořídit i velmi decentně vypadající a právě pro systém upínání opravdu dobře padne na jakýkoliv typ postavy. A speciálně na vnější nošení musí být opasek pevný, aby to neplandalo anebo ho to rychle nevytahalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STRKKT Odesláno 26. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2024 Nosím v podstatě pouze Kore, po několika letech si jsem vědom kladů a záporů. Opasek časem měkne. Spona se občas povolí a je potřeba opasek dotáhnout. Bohužel, dovozce vozí pouze úzké varianty a můj oblíbený Garrison v šířce 1.75" nevozí, protože jich prý prodal jenom 10 kusů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 26. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2024 (upraveno) Kore je zřejmě top na nošeni zbraně. Prostě mi to přijde jako obruč, která nebude v kalhotách pohodlná. A přehazovat opasky, když beru pistoli… nevím. Nebo Kore mate v gatich, bez ohledu nato, zda mate zbraň, nebo ne? Upraveno 26. prosince 2024 uživatelem michal.s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 26. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2024 Kore jsem z kalhot nevyndaval. Přestal jsem ho nosit až s přechodem z OWB na IWB. Jo, je to obruč, ale to ničemu nevadí. Nejvíc mi na něm vadil ten tvrdej přesah, se kterým se nic kloudnýho udělat nedá. Teď už mi jen zbytečně visí ve skříni. Na EDC jsem koupil dva hladký kožený s provlékací kovovou sponou a ty už tahám rok, zcela vytěsnily zbytek v šatníku, různý ty taktický s Cobra atp... Kore bych znovu vytáhl jen pro vnější pouzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 26. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2024 Já nosim Kore na AIWB a je to kompromisní. Opasek je super, obruč jak bylo řečeno, pevný, spona spolehlivá (u mě zatím je). Mám už třetí Kore - první kožený jsem zde pustil, černý “látkový” nosim furt (přehodit ho z kalhot na kalhoty je hračka protože je fakt pevný a provlíkání je mega lehký) a ještě mam ten jejich battle belt (super věc, oproti fasovanýmu cítíš za co platíš). Každopádně na AIWB aby se dal holster a zbraň nosit pohodlně bez tzv. printingu tak sponu musím posunout až na devátou hodinu. Jak řikam kompromis, ale nemam potřebu hledat něco jiného. Cobry atp už mam jen pověšený na ramínku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 26. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2024 Já si teď spís hraju s myšlenkou změny zbraně. Aktuálně mam P10C se závitem a kolimátorem Holosun EPS Carry a baterku. Nosí se fajn, střílí taky, ale v létě je mi jasný že půjde vidět pod trikem. Dost sleduju na youtube videa od Shawna Ryana a hodně lidem dává a vychvaluje Sig Sauer P365 Xmacro legion (je mi jasný, že dělá PP). Ale tak P365 mi nedává spát, hodil bych na ní ten EPS carry kolimátor (pokud to jde ) a asi bych měl klid. Musím si ji jít někam vyzkoušet. A samo si zatim neumim ospravedlnit cenu Legionu Zkušenosti? Porovnání? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 26. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2024 Obdivuji lidi, co jsou schopni nosit takhle velkou zbraň. Nosím SW Shield plus, AIWB s možností tuckable. V létě pod polo trikem, ani košilí není vidět. Ať nejsem offtopic, tak kolega má P365 xmacro Comp, zbraň je to krásná. Ale neumím ospravedlnit cenu oproti CZ P10C. Ale podle mě ti to stejně nikdo nerozmluví, pokud ji už máš v hledáčku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STRKKT Odesláno 26. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2024 před 6 hodinami, michal.s napsal: Prostě mi to přijde jako obruč, která nebude v kalhotách pohodlná. A přehazovat opasky, když beru pistoli… nevím. Nebo Kore mate v gatich, bez ohledu nato, zda mate zbraň, nebo ne? Kore mi nepřijde nepohodlný, ale je trochu nepoddajný a musí se dotáhnout. Nosím ho bez ohledu na to, jestli nosím (AIWB nebo OWB), nebo ne. Tvrdý konec je problém, pokud je delší, protože to zavazí kydexu na zásobník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 Díky za reakce! Objednám Kore. Hledat v tomto případě kompromisy, nemá smyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna Snad neporuším pravidla fóra, když sem umístím pozvánku na konferenci o novele zbraňového zákona. 23.1, na Novotného lávce. Pořádá strana Svobodní. https://www.smsticket.cz/vstupenky/51258-konference-svobody-proc-ne-menit-nase-zbranove-zakony-novotneho-lavka-praha Rád se tam potkám s Chronomagory, které tahle tematika zajímá. Pokud to je zde nevhodné, ať to mod smázne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Taky máte rádi zimní střílení? Já to úplně miluju a to zimu nesnáším 4a746d4d-96ba-44a7-af6f-63c75a1b46bf.mov d0a1d1ea-d7d5-4601-b37e-d2733b099c02.mov d0a1d1ea-d7d5-4601-b37e-d2733b099c02.mov 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna no tak video jsem videl jen to posledni, ostatni nejdou nacist a musim rict ze treba pri zavodech LOS by to byla okamzita diskvalifikace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STRKKT Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Nejsem apriorním zastáncem hajrédy, ale je dobré ho ovládat, stejně jako lowready. V LOS je zakázaný, ale s ohledem na množství instruktorů z řad policie a armády, kde se to běžně driluje, se to logicky dostává i k víkendovým válečníkům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna před 6 minutami, tyfo napsal: no tak video jsem videl jen to posledni, ostatni nejdou nacist a musim rict ze treba pri zavodech LOS by to byla okamzita diskvalifikace. Naštěstí my se LOS neřídíme 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna před 3 minutami, STRKKT napsal: Nejsem apriorním zastáncem hajrédy, ale je dobré ho ovládat, stejně jako lowready. V LOS je zakázaný, ale s ohledem na množství instruktorů z řad policie a armády, kde se to běžně driluje, se to logicky dostává i k víkendovým válečníkům. Pokud to střelnice umožňuje tak na tom není nic zvláštního. Podle mě je to úplně standard věc. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna před 33 minutami, midloch napsal: Pokud to střelnice umožňuje tak na tom není nic zvláštního. Podle mě je to úplně standard věc. no jasně že jo...pravidla LOS jsou jedna věc, ale high-ready a low-ready jsou dva naprosto normálně využívané způsoby přesunu se zbraní, které minimalizují ohrožení okolních osob...každý má své místo a při nácviku vstupů, palebných situací v tandemu nebo v týmech se bez toho nedá existovat. Tímto nijak neplivu na LOS pravidla, ale oddělujme závod (LOS,IPSC) a nácvik střelecko-taktických situací. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se