Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

ano, myslim, ze muj svet nechapes... ale uprimne? je mi to fuk :)

jestli me to bavi... asi je to dost intimni otazka, ale odpovim - ne, nebavi, nevyhledavam to, ale ani neuhybam :)

kde je v tehle zemi misto - leckde, uz na me vytahl kdosi na ulici nuz i na Florenci cca kolem ctvrte odpoledne... :D

a na zaver si dovolim citovat majora:

"Tys asi nepochopil ,jak to bylo mysleny,ale ono je to stejne uplne jedno ,odpurce ,odpurcem zustane a nikdo ti to nevymluvi a je to stejne uplne jedno .Ja ozbrojenej budu a vy si nebudte"

OK, já si sice myslím, že chápu ale fuk to je :).

S neuhýbáním v podstatě souhlasím :) .

S kudlou proti sobě jsem se už taky setkal, dopadlo to naštěstí dobře ale cvakal jsem prdelí trojku drát, ta druhá persona byl sjetý zřejmě jihoevropan, snad Albánec, viděl jsem jak na Letné málem zabil ženskou s kočárem tak jsem na křižovatce na červené vylezl z autal a šel jsem se ho zeptat, proč jezdí jak hovado. v momentu, kdy otevřel dveře a vyskočil, jsem věděl , že jsem udělal chybu. oči jak dva lampióny, tipoval bych to na perník nebo podobný sajrajt. pak už se jen něco objevilo v jeho ruce, nebyl to nůž, spíše nějaký bodák a šel po mně. stačil jsem jen párkrát uhnout ale bylo to o fous. pomohlo mi to , že se z dalšího auta které dojelo vyskočil chlap. chlap skočil do auta a zmizel. klepal jsem se ještě notnou chvíli a i teď je mi z toho nepříjemně. ale jestli bych ho zastřelil, to nedokážu říct.

K tomu závěru: nejde přece o to, jestli se rozdělíme na odpůrce a příznivce, já pochybuju o tom, že byste chtěli žít v prostředí, kde budem chodit po ulicích a budem se krýt proti odraženým kulkám , protože se střelba stane normou řešení problémů. Je to velmi jednoduchý způsob a lidé ho jistě rádi převezmou. Masa příliš uvědomělá nabývá.

A to je to, čeho se obávám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO?
chapu :)

napada me Izrael... tam nosi zbrane na ulici kdekdo - vojaci, civilove... ze zrejmych duvodu... a po nocich je tam mnohem bezpecneji, nez treba v Praze...

Kibi nechci se pouštět do zbytečných diskuzí, ale byl jsi někdy v zemi kde se zbraně nosí běžně jako peněženky,aktovky a batohy :) ? - fakt si se tam cítil bezpečněji ? to přeci nemůžeš myslet vážně

když zapomenu na střední východ a otočím se na západ - tak v usa je jednou měsíčně vystřílená jedna třídě ve škole = to je ta svoboda ?

jinak mám zbraně taky rád - už od malička jsem jako každý smrad lítal po louce s klackem a pálil od boku, ale vocuď pocuď

Odkaz ke komentáři

Panove premyslim o nejakem obranem sprayi... Nechci totiz do nikoho nicim pichat, nicim mlatit ... radsi mu to v nouzi striknu do xichtu a utecu. Mate nejake zkusenosti nebo doporuceni?

ASP defender.......

http://www.o-d-g.eu/forum-asp-defender-slz...p;akce=zobrazit

http://www.obrazky.cz/?q=ASP%20defender&fulltext

Firma ASP však přišla s ještě lepším nápadem než je prostý sprej. Tlakovou lahvičku slzného plynu uložila do kovové tyčky, opatřila geniálně jednoduchým pojistným mechanismem a přidala úchyt na klíče. Výsledek nazvala DEFENDER. Díky tvaru a materiálu ze kterého je tělo DEFENDERU vyrobeno /letecký hliník/ jej lze použít obdobně jako se používala např. yawara nebo kubotan. Účinek tlaků a pák je možné tímto nástrojem zesilovat velmi jednoduše a účinně. Pokud sevřete DEFENDER do dlaně zpevní vám pěst a váš úder se tak posune směrem k úderům trénovaných sportovců. Pokud na DEFENDER připevníte svazek klíčů bude se vám nejenom snadno nosit a nebudete si ho zapomínat přehazovat pokaždé do nového oblečení, ale současně vyrobíte zbraň ne nepodobnou husickému cepu nebo morgensternu. Pokud stříknete dávku plynu /Oleoresin Capsicum/ do útočníkova obličeje a potom jej ještě počastujete pádným úderem svazku klíčů připevněných na DEFENDERU máte velkou jistotu, že vás nechá utíkat a bude se spíše starat o svůj podrážděný a lehce krvácející obličej. Hodnocení Co se nám na DEFENDERU během testů ještě líbilo? Tak především je to možnost kterou je americká firma ASP proslavena - možnost tréninku. V ASP všichni dobře rozumí potřebě i ten nejjednodušší bojový úkon natrénovat v co nejreálnějších podmínkách. Vzhledem k tomu, že ASP provádí v některých oblastech výcvik pro agenty DEA a FBI a mnoha dalších ozbrojených složek je celá filosofie propracována do posledního detailu. K DEFENDERU je tak možné získat i tréninkové náplně. O tom, že možnost natrénování a odstranění morálních bloků uvítají především ženy, ale i leckterý muž není pochyb. DEFENDER se vyrábí ve třech velikostech. PALM DEFENDER je skutečně nenápadná přívěsek hodící se především pro drobnou ženskou ručku, KEY DEFENDER je universálně použitelný. I ve velké mužské ruce se neztratí a dobře poslouží i jako výplň takové ruky sevřené v pěst. STREET DEFENDER je již poměrně velký a dobře poslouží především jako doplněk uniformy. V nabídce je i deset barevných provedení DEFENDERU. DEFENDER se nosí celkem příjemně. Zvláště KEY DEFENDER je na nošení velmi praktický. Možnost výměny náplně dělá z DEFENDERU nejen prostředek pro vaši sebeobranu který vydrží po neomezeně dlouhou dobu v provozu a morálně nezastará, ale možná díky DEFENDERU již přestanete ztrácet klíče od bytu. Pokud tedy neberete svou bezpečnost na lehkou váhu a přesto nemáte čas věnovat se bojovým uměním je DEFENDER tou nejjednodušší cestou jak získat legální, technický obranný prostředek který je relativně dost účinný a jednoduchý na ovládání. .

Kdyžtak písni Onionovi,testoval ho........!!!!!!!!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Viděl jsem nějaký pořad na téma zbraně vs. kriminalita. Všichni zločinci shodně odpovídali, že nemají největší strach z policie, ale z toho, že někomu vlezou do baráku nebo ho přepadnou a on bude mít u sebe zbraň...

Když jsme ve škole řešili takzvaný "make my day law" v USA, tak jsme došli k tomu, že tam kde platí, je kriminalita o dost nižší...

Odkaz ke komentáři

Víš Giliusi...magoři fakt ve své podstatě asi jste. Nechci todle téma dál rozvádět, jen mě ty vaše přiblblý kofbojský kecy neuvěřitelně serou.

Kovbojský?? No nic,radši fakt nerozváděj.....mně osobně je to stejně víš kde,jestli Tě to sere,nebo ne.......žiješ si po svým a já po svým.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO?
cayansky pepr, alespon v koncentraci 10%, 15% bude lepsi... :)

ano byl a po prvnim soku jsem se tam bezpecne citil :)

na tema svobody, a ze kdo se ji vzdava, ten si ji nezaslouzi... nekde jsem to cetl, ale hadat se nebudu :D

a co kdybys ty nase kovbojsky kecy proste necetl...? me treba zdejsi exhibice fanatickych nadsencu nejmenovane znacky nechavaji chladnym... proste - proc jim kazit radost...? ;)

rozumím tomu dobře, že kdybych seděl na zahrádce v tanku a celý den se točil ve věži tak se konečně dostaví ten správný pocit bezpečí ? :D - na takovou svobodu kadím, protože by mě to dost omezovalo :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Tak si tady pánové pročítám vaše příspěvky a napadá mě jedna otázka - i kdyby vám šlo o život a vy u sebe měli nějakou 9mm, byli by jste vůbec schopni do toho útočníka střelit :) , nebo vůbec trefit? A nepište, že bez problémů! Zde totiž působí spousta faktorů, které to normálnímu člověku znemožňují. Nejedná se o střelbu do terčů, ale do něčeho živého. Jsem přesvědčen, že 99 % z vás co sem píšou hrdinské příspěvky by se p........ už při pouhém tasení a zamíření. Ten moment, kdy je nutno zmáčknout spoušť psychicky unese málo kdo. Teď ovšem nehovořím o bojových situacích, ale o civilním životě. A věřte, že vím o čem mluvím :D .

Odkaz ke komentáři

Panove premyslim o nejakem obranem sprayi... Nechci totiz do nikoho nicim pichat, nicim mlatit ... radsi mu to v nouzi striknu do xichtu a utecu. Mate nejake zkusenosti nebo doporuceni?

Pro tebe je pouze jedinej sprej.Az po tobe pude tak pet cikanu,nasad svuj kouzelnej usmev,vytas svou intelibenci a nabidni sprej.Treba povoli a vezmes si je k sobe domu.Mladou mas stejne v US tak budete mit na blbnuti dost casu.

post-4087-1258312485.jpg

Odkaz ke komentáři

Pro tebe je pouze jedinej sprej.Az po tobe pude tak pet cikanu,nasad svuj kouzelnej usmev,vytas svou intelibenci a nabidni sprej.Treba povoli a vezmes si je k sobe domu.Mladou mas stejne v US tak budete mit na blbnuti dost casu.

Jde videt ze uz s tim mas sve zkusenosti :lol: Skoda ze to baleni je tak velky, nevejde se mi do kabelky.

Odkaz ke komentáři

Tak si tady pánové pročítám vaše příspěvky a napadá mě jedna otázka - i kdyby vám šlo o život a vy u sebe měli nějakou 9mm, byli by jste vůbec schopni do toho útočníka střelit :) , nebo vůbec trefit? A nepište, že bez problémů! Zde totiž působí spousta faktorů, které to normálnímu člověku znemožňují. Nejedná se o střelbu do terčů, ale do něčeho živého. Jsem přesvědčen, že 99 % z vás co sem píšou hrdinské příspěvky by se p........ už při pouhém tasení a zamíření. Ten moment, kdy je nutno zmáčknout spoušť psychicky unese málo kdo. Teď ovšem nehovořím o bojových situacích, ale o civilním životě. A věřte, že vím o čem mluvím :D .

Nevím,zmáčknout jsem to ještě nemusel. Se zbraní pravidelně cvičím(sušení,pudovka,po zátěži,ve stresu atdatd.) Do laufu jsem už několikrát koukal......a buď tak hodnej a odpusť si ty "hrdinské příspěvky" a pod.......buď se budem bavit normálně,nebo vůbec.

debile.....smejo.gif

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...