bandicoot Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 CZ 75B jsem slisel ze jde a kolega slisel CZ 75BD (9mm) No ty vado. To je projev jak kdybys byl agent rozvraceč mající za cíl poškodit pověst majitelů zbrojáků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 Čeština zase dostává na p...l Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 Tak to dopada kdyz se ucis 18let jiny jazyk , omlouvam vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 Henatko: Tak to se omlouvám, beru zpět, myslel jsem, že jsi domorodec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 Bandicoot: Abychom dokončili diskusi začatou v jiném tématu - má ta ruská brokovnice zkušebnu na ocelové broky? Ještě mě napadlo, že bys mohl mrknout na ty brokovnice CZ-USA, které se dělají v Turecku, zkoušel jsem je a jsou dost solidní, zpracování je oproti bajkalu úplně jinde, puškař je docela chválí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 Asi jak která, ale ten Bajkal, co mi půjčili, tak měl Kluci (profi bažantníci) je tam mají na takový to tahání do lesa aby si neomlacovali závodní Browningy a Beretty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 Asi jak která, ale ten Bajkal, co mi půjčili, tak měl Kluci (profi bažantníci) je tam mají na takový to tahání do lesa aby si neomlacovali závodní Browningy a Beretty. Tak paráda Mě se ten Baikal docela líbí, uvažuju o něčem na asfalťáky a pro přítelkyni do lesa, jestli bude chodit i na drobnou. Má výměnné zahrdlení nebo ho nepotřebuješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 (upraveno) Má. A potřebuju. Střílím kolo, parkur i baterku. Ptáky vysoko, nízko... Edit, zpracování je holt ruský, ale důležitá je funkce a spolehlivost. Navíc fakt mi nějak dobře padne do ruky, protože mi to s tím líp šlo. Upraveno 8. ledna 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 Má. A potřebuju. Střílím kolo, parkur i baterku. Ptáky vysoko, nízko... Edit, zpracování je holt ruský, ale důležitá je funkce a spolehlivost. Navíc fakt mi nějak dobře padne do ruky, protože mi to s tím líp šlo. Akorát co tak vím, tak na těch bajkalech je potřeba vyladit vytahovače nebo vyhazováky, protože ty tam občas blbnou, jinak je fakt, že tomu není co vytknout. Já broky dlouho nestřílel, až ve středu jedu na křivoklát, máme tam dvě vrhačky a Remingtona 870 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OLine Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 U sebe 24h denně Leatherman Charge Tti a v báglu onehand Wengera. Ale bojovat se mi s nima nechce. Ale jsou to žiletkově naostřené čepele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 Tada: tady šly vyhazováky jak po másle. U toho mýho Brodu je to tak, že musím flintu zlomit rychle a úplně, jinak se spodní patrona nevyletí, protože se odrazí o baskuli a vrátí se navíc po sluchu jde jeden o fous dřív. Když si vezmu, že ten Brod stál v roce 2002 22,5k tak to je strašný. Co mi puškař říkal, jak se to tam spasovávalo, tak to jsem zíral. Ta rusanda nemůže být udělána hůř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 Tada: tady šly vyhazováky jak po másle. U toho mýho Brodu je to tak, že musím flintu zlomit rychle a úplně, jinak se spodní patrona nevyletí, protože se odrazí o baskuli a vrátí se navíc po sluchu jde jeden o fous dřív. Když si vezmu, že ten Brod stál v roce 2002 22,5k tak to je strašný. Co mi puškař říkal, jak se to tam spasovávalo, tak to jsem zíral. Ta rusanda nemůže být udělána hůř. nojo, občas mi cenová politka české zbrojovky nejde do hlavy... Proto od ní taky doma nic nemám. Až teda na ZKK 600 7x64 s Monte Carlo pažbou, do které jsem se prostě zamiloval a za těch 9500 to nebyl vůbec špatnej kauf. Ale dávat 20 za nehzákladnější 550, s tím, že ještě 5 dám puškaři za doladění a pořád ještě nemám optiku, když můžu za 12 můžu mít Marlina .308 s varmintovou hlavní, za další 3tis pažbu z laminovaného dřeva a pár kaček puškaři, tak to se na celou CZUB můžu vyprdnout! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 Musím přidat názor. Zbraň (pistole) bez náboje v komoře je k ničemu. Ve stresu ztrácíš čas a máš šanci, že se ti náboj vzpříčí. Od toho nikdy neustoupím, protože vím, o čem je řeč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 Musím přidat názor. Zbraň (pistole) bez náboje v komoře je k ničemu. Ve stresu ztrácíš čas a máš šanci, že se ti náboj vzpříčí. Od toho nikdy neustoupím, protože vím, o čem je řeč. Já to taky tvrdím S těmi zbraněmi CZ jsem si dělal srandu. Problém měly snad jen Vz50, 50/70 a 52 a to ještě ve spojitosti s dost špatnými návyky uživatelů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 Já to taky tvrdím S těmi zbraněmi CZ jsem si dělal srandu. Problém měly snad jen Vz50, 50/70 a 52 a to ještě ve spojitosti s dost špatnými návyky uživatelů. Jedině ve spojitosti se špatnými návyky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 V autě mám obušek...kdyby náhodou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 Praskla mi pažba na mém ZKK600 Tak dlouho jsem hledal zachovalý kousek s pažbou Monte Carlo a teď je to v řiti Doufám, že puškař sežene alespoň nějakou pažbu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 http://www.youtube.com/watch?v=P9M8U1wXzj0&feature=youtu.be Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Střílet slugy z téhle vzdálenosti hraničí s pokusem o sebevraždu. Stačí aby se to blbě odrazilo a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 (upraveno) edit: dlouhá odpověď krátce - měli jsme to vyzkoušené už z velké dálky, co to dělá Nejsme sebevrazi. Na to, že k tomu stačí 2mm broky a nůž to dělá slušné díry do železa. A i z 50m. Upraveno 12. ledna 2012 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se