jirka404 Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 Nevím,zmáčknout jsem to ještě nemusel. Se zbraní pravidelně cvičím(sušení,pudovka,po zátěži,ve stresu atdatd.) Do laufu jsem už několikrát koukal......a buď tak hodnej a odpusť si ty "hrdinské příspěvky" a pod.......buď se budem bavit normálně,nebo vůbec. debile..... Napsal jsem něco špatně ? Volil jsem pokud možno co nejjemnější výraz (tedy alespoň z mého pohledu) . Co je na tom nenormálního ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 15. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 asi mi vadil ten tón,co jsem z toho cítil...možná závada na mém přijímači....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 asi mi vadil ten tón,co jsem z toho cítil...možná závada na mém přijímači....... Žádný špatný tón ani podtón v tom nehledej , Je to zkušenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 nejde o vlastnictvi tanku, jde o tu moznost si ho koupit... a co s ním dál ? kibi víš sám, že když ti někdo bude chtít udělat další dírku do zadku tak ti jí udělá i kdyby si na sobě měl minový pole - nošení jakékoli zbraně v soukromé sféře, je pouze falešný pocit bezpečí rovnající se návštěvě nejbližšího lékaře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 gile , taky bych Tě netipoval na drsňáka :- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 YPO?: Ano, zbraň je falešný pocit bezpečí... Pravý pocit bezpečí dává neprůstřelná vesta, ale jen od krku po třísla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majorZeman Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 Koukam .jak se tohle tema pekne rozviji :-D , Emoce se siri jak nebezpecna nemoc . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 Zdá se vám debata nesoucí se v tomto duchu něčím přínosná? Kdo bude první a odpoví mi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 YPO?: Ano, zbraň je falešný pocit bezpečí... Pravý pocit bezpečí dává neprůstřelná vesta, ale jen od krku po třísla dá se to vyřešit i jinak - kulomet musí být samozřejmě v ruce (už končím) - he he Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 V noci na Sporilove magor strelil svou bejvalku, jejiho pritele i sebe. Kdyby nemel kvér, dali by si chlapci normalne do drzky jako za starejch casu a nemuseli bejt skoro 3 mrtvy. Muj deda vzdycky rikal, ze ani moji mame, ani tetě zbran nekoupi, protoze kdyby se jich nekdo v noci zeptal, kolik je hodin, zacaly by okamzite strilet. Jsem rad, ze se pohybuju ve spolecnosti, kde se konflikty maximalne resi par fackama, pesti nebo uchopem v kravate. Ale hlavne.....domluvou a pokecem!!!!!!! Kdyby vsichni meli kvery, tak se strili vsude jako u OK Coralu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 dá se to vyřešit i jinak - kulomet musí být samozřejmě v ruce (už končím) - he he Krásný pohled na pyrotechnikou výbavu. Také končím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 15. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 gile , taky bych Tě netipoval na drsňáka :- Já to o sobě taky netvrdím Já totiž vyjdu skoro s každým. A s kým ne,s tím vyběhnu..... Kibi je taky milej,hodnej medvídek..... Zdá se vám debata nesoucí se v tomto duchu něčím přínosná? asi ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 chapu napada me Izrael... tam nosi zbrane na ulici kdekdo - vojaci, civilove... ze zrejmych duvodu... a po nocich je tam mnohem bezpecneji, nez treba v Praze... to neni v (legalne drzenych) zbranich, ale v dostupnosti a trestech za nelegalni a za prusery se zbrani bez ohledu na legalnost... ale rozhodne jsem pro, aby dusledky utoku nesl utocnik - vzdy... Obávám se, že srovnávání izraelské společnosti a té naší, ohledně života se zbraní u postele, nemá valného smyslu :-). Co se týká těch trestů, to je všechno hezké, ovšem tváří v tvář nevratnosti nasledků průserů při použití zbraní, to nemá žádnou cenu. Co mi bude platné, že viníka potrestají, když mě to nevzkřísí, že ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 Kibi je taky milej,hodnej medvídek..... asi ne Což o to, milej je, ale živit bych ho doma nechtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majorZeman Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 A mas pocit kamo,ze kvery v nasi spolecnosti nejsou? Maximalne tve okoli je nemaji ,ale zase treba kolem me maji zbran spousty lidi .Je to tak ,ze bambitky u liudi nevidis a proto si myslis ,ze je namj ,ale ver mi ,ze je nas narod v dnesni dobe docela slusne ozbrojenej.Jo borec picnul zenskou,ale co vis,treba kdyby nemel bambitku tak mohl mit treba nuz :-D Kdo chce psa biti ,tak si hul vzdycky najde .Pripada mi ,ze si sami sobe namlouvate ,ze zijeme v naprostem bezpeci a ,ze se vam nic nemuze stat :-D ,Nadherna predstava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 A mas pocit kamo,ze kvery v nasi spolecnosti nejsou? Maximalne tve okoli je nemaji ,ale zase treba kolem me maji zbran spousty lidi .Je to tak ,ze bambitky u liudi nevidis a proto si myslis ,ze je namj ,ale ver mi ,ze je nas narod v dnesni dobe docela slusne ozbrojenej.Jo borec picnul zenskou,ale co vis,treba kdyby nemel bambitku tak mohl mit treba nuz :-D Kdo chce psa biti ,tak si hul vzdycky najde .Pripada mi ,ze si sami sobe namlouvate ,ze zijeme v naprostem bezpeci a ,ze se vam nic nemuze stat :-D ,Nadherna predstava něco se změnilo v matrixu Majore? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majorZeman Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 ne cekal jsem,kdo s timhle prijde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 (upraveno) A mas pocit kamo,ze kvery v nasi spolecnosti nejsou? Maximalne tve okoli je nemaji ,ale zase treba kolem me maji zbran spousty lidi .Je to tak ,ze bambitky u liudi nevidis a proto si myslis ,ze je namj ,ale ver mi ,ze je nas narod v dnesni dobe docela slusne ozbrojenej.Jo borec picnul zenskou,ale co vis,treba kdyby nemel bambitku tak mohl mit treba nuz :-D Kdo chce psa biti ,tak si hul vzdycky najde .Pripada mi ,ze si sami sobe namlouvate ,ze zijeme v naprostem bezpeci a ,ze se vam nic nemuze stat :-D ,Nadherna predstava Kdyby kdyby....... Ja si rozhodne nic nenamlouvam, ziju tak, jak umim a nepotrebuju k tomu kvér. Je mi lito, ze zijes mezi lidma se spoustou zbraní, hodne stesti! P.S. I tvoje vyjadreni "jo borec picnul zenskou" mi zní jako "reznik picnul prase" :-( Upraveno 15. listopadu 2009 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 A mas pocit kamo,ze kvery v nasi spolecnosti nejsou? Maximalne tve okoli je nemaji ,ale zase treba kolem me maji zbran spousty lidi .Je to tak ,ze bambitky u liudi nevidis a proto si myslis ,ze je namj ,ale ver mi ,ze je nas narod v dnesni dobe docela slusne ozbrojenej.Jo borec picnul zenskou,ale co vis,treba kdyby nemel bambitku tak mohl mit treba nuz :-D Kdo chce psa biti ,tak si hul vzdycky najde .Pripada mi ,ze si sami sobe namlouvate ,ze zijeme v naprostem bezpeci a ,ze se vam nic nemuze stat :-D ,Nadherna predstava Nechtěl jsem, ale musím . Víte co mě dostalo ? Když jsem byl s rodinou na výletě na Pustevnách a vedle mě u stánku s klobásama stál dvoumetový chlap s 375 Magnum v podpaždním pouzdře, se dvěma dětma a tchýní . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 15. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 Ja si rozhodne nic nenamlouvam, ziju tak, jak umim a nepotrebuju k tomu kvér. proto píšu již na začátku,že každý z nás žijeme jinak,jinde...máme jiné zkušenosti......pohybujeme se v jiné společnosti....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se