jirka404 Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 (upraveno) 3:1 ze to byla plynovka...? a i kdyby ne, chlap byl debil... a mj. se dopustil prestupku... V kvérech se vyznám . Plynovka to nebyla. Navíc 375 Magnum se v v plynu nevyrábí . Skryté nošení zbraně na veřejnosti je bohužel jen přestupek, takže při nejhorším by mu ten zbroják na rok sebrali . Že to byl debil je bez debat. Proto jsem to zde dal k lepšímu. Upraveno 15. listopadu 2009 uživatelem jirka404 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majorZeman Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 A lituju spise ty,co bambitky nemaj a za ten prdeslej vyraz se omlouvam ,netusil jsem ,ze tim nekoho pobourim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 kolikrat te nekdo z cca 300 000 lidi se zbrani v tehle republice ohrozoval...? nebo jen tak teoretizujes? teoreticky zajic nedobehne zelvu... Takže když mě jako chodce ještě neporazilo auto, tak nemám právo se vyjadřovat k dopravním předpisům ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 15. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 375 Magnum 357 magnum,ne? 375 je kulovnice....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 15. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 Z majitelů legálně držených zbraní se nejvíc bojím myslivců.......jinak na exoty lze samozřejmě narazit všude........ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 357 magnum,ne? 375 je kulovnice....... Chybička se vloudila - cucám tady calvados Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 no vida, shodnem se, ze chlap byl debil... ja bych si na takovou turu vzal neco o dost mensiho a lehciho a nejspis do batohu... du spát a neska se rači zamknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majorZeman Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 Tak snad kazdej je zodpovednej za sve ciny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 (upraveno) no vida, shodnem se, ze chlap byl debil... ja bych si na takovou turu vzal neco o dost mensiho a lehciho a nejspis do batohu... Největší sranda byla, že ten blb měl na sobě jen krátkou koženou vestu, takže to měl všechno jak na výstavě . Já si na výlety beru jen pití . A foták. Upraveno 15. listopadu 2009 uživatelem jirka404 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 V kvérech se vyznám . Plynovka to nebyla. Navíc 375 Magnum se v v plynu nevyrábí . Skryté nošení zbraně na veřejnosti je bohužel jen přestupek, takže při nejhorším by mu ten zbroják na rok sebrali . Že to byl debil je bez debat. Proto jsem to zde dal k lepšímu. Mám dotaz - čeho se onen chlapík dopustil? A pak ještě jeden - jaký je potom rozdíl v tom, když kibi dotáhl kvér na sraz do hospody? Rád se nechám poučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 (upraveno) Tak snad kazdej je zodpovednej za sve ciny :D No když myslíš... ... takhle to u nás bohužel není no... Traveller: Kvér musíš nosit skrytě... Třeba v podpažním pouzdře pod sakem nebo tak... Upraveno 15. listopadu 2009 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 Mám dotaz - čeho se onen chlapík dopustil? A pak ještě jeden - jaký je potom rozdíl v tom, když kibi dotáhl kvér na sraz do hospody? Rád se nechám poučit. Čeho se dopustil viz výše a do hospody ?????? viz Duričko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majorZeman Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 Chtel se pochlubyt :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uwe.T Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 pravo? to docela jiste mas! otazkou je, jestli je to rozumne ve vlakne milovniku aut - od aut umre kazdy rok mnohem vic lidi, nez kvuli bouchackam... mely by se zakazat! nezapomínej že zakázat auta - na tom netrhneš tedlencten politickej capitáál, ale dej dohromady několik článkuchtivejch novinářů, zakaž quééry a je z tebe volební hrdina, jinak Dan Wesson se čtyřpalcem 357 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 15. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 Zbraň se má nosit skrytě. Kibi(je-li držitelem ZP určité skupiny) může klidně donýst zbraň kam chce-takže i do hospody(nesmí ale požít alkohol). Kibi měl zbraň schovanou a vytáhl ji až na mou žádost......předtím,než mi jí dal,ji vybil a udělal vše,jak má. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 No nedá se řící,že by múj arsenál nebyl dostatečný,ale mám stále na paměti větu mého instruktora,pamatuj ,že až to vytáhneš budeš asi muset střílet Tak si pro běžnou potřebu vystačím s pepřákem a zavírákem,krátkou jen velmi vyjímečně,když jsou oprávněné obavy.I psychologicky v noci blýskavá čepel púsobí více hrozivě než brynýr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 A lituju spise ty,co bambitky nemaj a za ten prdeslej vyraz se omlouvam ,netusil jsem ,ze tim nekoho pobourim Me to nepobourilo, v pohode. Tenhle slovnik typu "nejlepsi svedkove, mrtví svedkove", "picnout" a "vždy pripraven" je relevantni k nosičům kvérů. Ale ja spis trochu lituju ty, co na urazku nebo facku sahaj za pasek pro pistoli. Be quick or be death Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 (upraveno) videl jsem cerneho serifa, co docela vazne mezi lidma v Maji nosil .44 Magnum... zkousel jsem si predstavit nutnou obranu, pri ktere sejme v davech lidi za utocnikem dalsi tri...horsi, nez tohle, jsou asi fakt uz jen nekteri lidovi myslivci... ale fuj Kibi to jsem od Tebe nečekal,dělám myslivost asi 25 let,3 roky jsem už nestřelil srnce,protože nkdy nepřišel ten správný a když bych spočetl hodiny a finance na práci v lese ./ čístění pasek po kácení ,pálení ,výsadba /nákup krmení ,v tuhé zimě 2 x týdně do revíru krmit , úklid lesa od chalupářských pytlů s odpadky,pneu atd tak by mi ten srnčí guláš musela přívézt mladá blondýnka na stříbrném podnosu z Jalty zůstat se mnou až do rána a ještě bych mnoho tratil Upraveno 15. listopadu 2009 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majorZeman Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 Presne ,conrade mas naprostou pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uwe.T Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 videl jsem cerneho serifa, co docela vazne mezi lidma v Maji nosil .44 Magnum... zkousel jsem si predstavit nutnou obranu, pri ktere sejme v davech lidi za utocnikem dalsi tri... horsi, nez tohle, jsou asi fakt uz jen nekteri lidovi myslivci... asi se zhlídnul v pořádný ráně - českej Špinavej Harry ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se