dknespl Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 Chodí vám Tapatalk? Ve verzi 1.13.4 z iOS 5.1 se nemůžu přihlásit. Říká mi to, že mám buďto špatně přihlašovací údaje (což nemám) nebo, že administrátor zakázal přístup z Tapatalku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Almi Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 teraz som skusal vliest do tapatalku a mne v pohode ide.mam iOS 5.1.1 vcera aktualizovany. Priznam sa, neviem ci to v pohode slapalo aj predtym, uz sa vacsinou na forum pozeram cez mobilnu verziu v safari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 Já používám Tapatalk na telefonu s Androidem a blbne mi sledování fór ... S nějakými předchozími verzemi bez problémů, nyní verze 2 blbne, což je docela otravné, když se chci podívat na nějaká konkrétní fóra, která si pro tento účel nastavím ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 14. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2012 prihlasit na forum ide, ale ked citam najnovsie "neprecitane" prispevky, pozriem 2-3 prispevky a ostatne mi potom oznaci ako precitane, cize stratia sa ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quasar007 Odesláno 14. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2012 iOS - TT: funguje mi bez problémů jak přihlášení, tak i čtení nepřečtených příspěvků. Jen minulý týden mi TT "spadnul" a novém startu už zbytek nepřečtených příspěvků byl nula, což ale chápu, protože to bylo po novém přihlášení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin J Odesláno 14. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2012 iOS 6 beta2. -TT na iPhone uplne O.K. TT HD na iPade je vyrazne menej stabilny - aspon raz do dna padne. :-(. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike007 Odesláno 20. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2012 Chodí vám Tapatalk na iPhone5? S iOS 6 se nemůžu přihlásit. HlásÍ, že mám špatně přihlašovací údaje nebo, že administrátor zakázal přístup z Tapatalk. Dokaze to nekdo vysvetlim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike007 Odesláno 20. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2012 Pardon, vysvetlit... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 20. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2012 Chodí vám Tapatalk na iPhone5? S iOS 6 se nemůžu přihlásit. HlásÍ, že mám špatně přihlašovací údaje nebo, že administrátor zakázal přístup z Tapatalk. Dokaze to nekdo vysvetlim. Já to už nikdy nerozchodil, přesto že bylo mezitím několik updatů, tak nevím ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike007 Odesláno 20. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2012 Ahoj, diky za odpoved. Nic moc uspokojujiciho. Pidil ses, proc by to nemelo chodit? Watchuseek a tucet dalsich for mi chodi bez ohledu na verze telefonu, nebo iOSu uz leta... Ach jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 20. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2012 ani mne nefunguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 20. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2012 (upraveno) Možná je to něco na straně serveru. Třeba se to po pár neúspěšných pokusech zablokuje a je to třeba zresetovat. Na straně klienta mne nic nenapadá. Chtělo by to, aby se na to mrknul admin. Upraveno 20. října 2012 uživatelem dknespl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2012 Ten samý problém, iOS 6 iPhone 4 a nemůžu se přihlásit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 iP4S iOS 6 - Tapatalk bez problému běží (mám nedávno aktualizovanou verzi). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 5. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 Tak pomohlo vymazání a reinstalace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 Prosím, laická otázka: k čomu je vlastne dodatočná veta pod odkazom : odesláno z mého HTC pomocí Tapatalk 2, Sent from my iPhone using Tapatalk ? Má to len oznamovací charakter, alebo je z tým niečo viac? Vpíše sa to automaticky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 Prosím, laická otázka: k čomu je vlastne dodatočná veta pod odkazom : odesláno z mého HTC pomocí Tapatalk 2, Sent from my iPhone using Tapatalk ? Má to len oznamovací charakter, alebo je z tým niečo viac? Vpíše sa to automaticky? Z mobilu se casto clovek vyjadruje strucneji etc.,je to tedy forma sdeleni,ze je na mobilu a nebude pravdepodobne psat roman jako treba na desktopu. Aspon takhle to vnimam ja. Hlasku mii to vklada automaticky,lze ji upravit.. Sent from my HTC using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 Nemuzu se nasosnout pres Tapatalk, je nejaky problem na foru, nebo to ostatnim jede? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 potvrzuju ze je to rozbity.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 Nefunguje na androide ani ios Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se