Přejít na obsah

Tapatalk

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 451
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Lidi, nezlobte se na me, ale fakt je to silene. Byl jsem zvyklý v každém volne chvilce cucet na fórum z mobilu (Samsung Galaxy SII) a ted to prostě nejde a nejde a nejde a nejde... :-( Tapatalk: načítá polovinu obrázků, strasne dlouho načítá seznam fór, v jednotlivých tématech seznam příspěvků, typicky v Prodeji se podívat na další stránku je načítání v řádu minut. Mobilní verze: ve většině případů vyskočí hláška ohledně příliš mnoho přesměrování, jak už někdo postoval. Klasicka verze je na mobilu nepouzitelna. Na PC: funguje ve všech prohlížečích, resp. je citelne. Nicméně nefunguje zobrazování nových příspěvků. Nefunguje sledování témat, chodily mi maily s upozorněním, nechodí. Ach jo, jak rika Gold v Hellerove knize: každá změna je k horšímu.

Upraveno uživatelem Petr Svenda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 4 týdnech...

Me se chybne nacitaji prvni neprectene prispevky. Skoci to na post,ktery uz mam precteny a ne na prvni neprecteny. V settings tapatalku to samozrejme nastavene mam spravne.

Sent from my HTC using Tapatalk

problem pretrvava. nikdo jiny to takto chybne nema? treba na WUS se mi to nacita spravne..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...