marosh Odesláno 15. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2007 (upraveno) SEIKO SNKF11K1 Chtěl bych upozornit na problém s tímto modelem. Objednal jsem ho v Malajsii u www.roachman.com . Včera hodinky přišly a to se závadou. Při nastavování času se menší hodinová ručička zastavila na plastickém nápisu SEIKO a konec. Porušil jsem písmeno "S" (viz. foto.). Hodinová ručička je příliš nízko. Prekérka jak víno. Hodinky potřebuji z kraje prosince, je to dar pro kema. Mám strach je posílat zpět, aby to stihl vyřídit. Momentálně je prodejce nemá skladem. Oslovil jsem i Mechana, ten je jako vždy super a je ochotný pomoci. Jen mi to příjde škoda dávat nové hodinky do opravy. Netušíte někdo, jak se ty ručky dají podložit, aby se to nadzvedlo? Takže, kdyby někdo z Vás uvažoval o objednání těchto strojů, raději se napřed zeptejte na tento problém. Jinak hodinky jsou v reálu moc pěkné a prodejce komunikuje dobře. Upraveno 15. listopadu 2007 uživatelem marosh
safi Odesláno 15. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2007 SEIKO SNKF11K1 Chtěl bych upozornit na problém s tímto modelem. Objednal jsem ho v Malajsii u www.roachman.com . Včera hodinky přišly a to se závadou. Při nastavování času se menší hodinová ručička zastavila na plastickém nápisu SEIKO a konec. Porušil jsem písmeno "S" (viz. foto.). Hodinová ručička je příliš nízko. Prekérka jak víno. Hodinky potřebuji z kraje prosince, je to dar pro kema. Mám strach je posílat zpět, aby to stihl vyřídit. Momentálně je prodejce nemá skladem. Oslovil jsem i Mechana, ten je jako vždy super a je ochotný pomoci. Jen mi to příjde škoda dávat nové hodinky do opravy. Netušíte někdo, jak se ty ručky dají podložit, aby se to nadzvedlo? Takže, kdyby někdo z Vás uvažoval o objednání těchto strojů, raději se napřed zeptejte na tento problém. Jinak hodinky jsou v reálu moc pěkné a prodejce komunikuje dobře. Hele jestli to máš jako dárek, tak do toho radší nerýpej a pošli to mechanovi - budeš mít dárek včas a v pohodě :-)
ramon Odesláno 15. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2007 Prostě je ta ručka blbě nasazená, jen se sundá a znovu nasadí, možná ani to ne, jen se na hřídelce posune o něco výš, to by měl zvládnout každý hodinář pokud ho ukecáš na počkání. 1
koblih69 Odesláno 15. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2007 Prostě je ta ručka blbě nasazená, jen se sundá a znovu nasadí, možná ani to ne, jen se na hřídelce posune o něco výš, to by měl zvládnout každý hodinář pokud ho ukecáš na počkání. Souhlas buď se posune, nebo je přihutá moc dolů a narovná se. Nápis bude horší - asi se bude muset vyloupnout, srovnat a dát zpátky, ale i to je práce na pár minut....
snake Odesláno 15. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2007 (upraveno) Nemám s touto opravou zkušenosti,ale myslím že by to měl dělat někdo znalý problému,takže rada zní poslat nebo zanést nějakému hodináři...určitě bych do nich nelezl... Upraveno 15. listopadu 2007 uživatelem snake
marosh Odesláno 16. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2007 Dík za rady, já bych do toho nelezl ani náhodou. Jen jsem se chtěl zeptat, jaká je naděje v nápravu. Hodiny pošlu Mechanovi.
Filipes Odesláno 16. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2007 jenom pohled laika, je možné že ručky jsou v pořádku a bylo jenom "odchlíplé" to S od povrchu číselníku?
marosh Odesláno 16. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2007 jenom pohled laika, je možné že ručky jsou v pořádku a bylo jenom "odchlíplé" to S od povrchu číselníku? Uum, ne. Není to odchlíplé. To S jsem zdeformoval já otočením hodinové ručičky. Stejně tak nejde protisměr, tam se to zastaví logicky na O, tam už jsem netlačil na pilu, nechtěl jsem poničit dlaší písmeno.
marosh Odesláno 28. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2007 Takže problém vyřešen a to díky šikovnosti a umu Mr.Mechana, za čež mu děkuju, že mi sejmul těžký balvan ze srdce. Kamarád může být obdarován a snad bude spokojen. Jinak Mechano projevil údiv nad "kvalitou" zpracování. Doslova uvedl, že Seiko už není, co bývalo.
Návštěvník Snow Odesláno 28. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2007 Jinak Mechano projevil údiv nad "kvalitou" zpracování. Doslova uvedl, že Seiko už není, co bývalo. Škoda, že už nic není co bejvalo, ač jsem nikdy Seiko nikdy nevlastnil, byla pro mne tato značka, sám nevím proč synonem kvality a přesnosti zpracování.
SaKaL Odesláno 30. května 2010 Nahlásit Odesláno 30. května 2010 Je to tak, souhlasím - už není a bohužel nikdy nebude to co "bejvalo" a mám obavy. že bude jen hůř... 1 1
eskimak Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Odesláno 31. května 2010 Tak musim priznat ze toto ma hlboko ranilo a v zakladoch otriaslo mojimi detskymi idealmi Zbohom bud, Seiko
Pixelator Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Odesláno 31. května 2010 kvoli jednym vadnym hodinkam tu vsetci odpisuju seiko? co sa tu clovek nedozvie... zhodou okolnosti mi prave dosli 2 kusy seiko 5... za 100 a za 300 USD . jeden so 72S6 a druhy so 73S6. obidvoje hodinky perfektne slapu a tie lacnejsie (SNXJ89) maju dennu odchylku po tyzdni nosenia stabilne +4 sekundy(!) ...takze tak horuce to s kvalitou u seika rozhodne nie je.
Koniferka Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Odesláno 31. května 2010 já jsem byl spokojený se všemi Seiky (low-end),které mi prošly rukama.Ani bratr si nestěžuje a to má ty nejlevnější Seiko automaty s nejnižší vodotěsností (a vůbec je nešetří).
jankoxxx Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Odesláno 31. května 2010 a ja zase nechapem preco sakal ozivil vlakno stare 1.5 roka len koli takemuto komentaru "Je to tak, souhlasím - už není a bohužel nikdy nebude to co "bejvalo" a mám obavy. že bude jen hůř..."
lub Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 a ja zase nechapem preco sakal ozivil vlakno stare 1.5 roka len koli takemuto komentaru njn, neuděláš nic.. já jsem se všemi svými seiko automaty max spokojenej. ale zřejmě to není dost objektivní, mám na nich jistou závislost eskimáku, nevzdávej to
Duke650 Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 Takže problém vyřešen a to díky šikovnosti a umu Mr.Mechana, za čež mu děkuju, že mi sejmul těžký balvan ze srdce. Kamarád může být obdarován a snad bude spokojen. Jinak Mechano projevil údiv nad "kvalitou" zpracování. Doslova uvedl, že Seiko už není, co bývalo. Přesně tento model jsem kupoval kolegovi k narozeninám: BEZ jediného problému. 1 vadný kus z kolika tisíc vyrobených? .. nedělal bych z toho žádné závěry ..
luboš72 Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 Ja viem už o dvoch vadných kusoch mal som s týmto modelom presne ten istý problém, poslal som ich späť, slovenský predajca to riešil v rámci reklamácie
eskimak Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 Ja viem už o dvoch vadných kusoch mal som s týmto modelom presne ten istý problém, poslal som ich späť, slovenský predajca to riešil v rámci reklamácie To je hnus velebnosti
SaKaL Odesláno 8. června 2010 Nahlásit Odesláno 8. června 2010 Jejda, tak se tady tedy omlouvám za oživení 1,5 roku starého vlákna...Sem tady u vás začátečník a nějak mě nenapadlo při pročítání všech těch fór tady koukat ještě na datumy a jen jsem chtěl prostě reagovat... A myšleno to bylo obecně - nikoliv na značku Seiko...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se