Vit Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 (upraveno) Buler ASTROMASTERrok výroby: 1975kalibr: Baumgartner 582průměr 40mmvýška pouzdra: 10mmsklo: plastšířka řemene: 20mm Upraveno 2. dubna 2016 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Dizanjově ani velikostí či stavem ten věk na nich není vidět, pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Skoro nikdo Ti je nepochválí a přitom hodinky s hlasitějším (krásnějším) tikotem abys pohledal Pro lidi, kteří si chtějí bez koupě fake hodinek levně okusit genialitu Geralda Genty a velikost 39mm je to nutnost. Nebýt Astromasterů, kdo ví, jestli bych koupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Andrew: Delal je opravdu Genta (rukopis je jasnej a pises, ze to neni fejk)? Vypadaj suprove, to kazdopadne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Genta je samozřejmě nedělal, ale fake to také není, na tom se shoduje vícero lidí. Tady o tom hezky píše Rodkopf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Děkuju a velmi si vážím si Tvého názoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelin Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Vypadaji paradne, obzvlast na remenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 (upraveno) Vite, tyhle hodinky se mi fakt libi. Zeru ten lom tahu k pouzdru. Palec nahoru a taky je ma malokdo , coz je pecka.Nej. jsou na tahu! . Upraveno 5. dubna 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Díky oběma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 Ak to nebude vadit pridam aj ja zopar foto tychto vynimocnych hodiniek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 Moc hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 Ak to nebude vadit pridam aj ja zopar foto tychto vynimocnych hodiniek Ahoooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Mě se líbí i když jsou pro mě malý. To víš, kdyby byly z platiny nebo bílého zlata, tak tady máš 4 stránky pochval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 (upraveno) Mě se líbí i když jsou pro mě malý. To víš, kdyby byly z platiny nebo bílého zlata, tak tady máš 4 stránky pochval Díky, dlouho jsem nad nimi váhal, ale přesvědčilo mě to, že jsou z roku mého narození. Upraveno 25. května 2016 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Pěkně Víte, tohle vlákno jsem přehlídl. Na těch Tvých fotkách vypadají ještě o třídu líp než ve skutečnosti A jsem rád, že je dáš občas na řemen, podle mě jim sedí víc než ten tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Vite, taky se pripojuju ke gratulacim. Na me jsou take male, ale docela dlouho jsem vahal, zda je nevzit .Urcite jsi udelal dobre a dle fotek ti budou delat dlouho radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se