instant Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 keby som bol google tak uz ti sem drzo cpem linku na najblizsieho dealera.. a vidis aky som ja gentleman, ja nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 keby som bol google tak uz ti sem drzo cpem linku na najblizsieho dealera.. a vidis aky som ja gentleman, ja nic Ale dá to přemáhání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Jo google, ten čte snad i myšlenky - včera se s kolegou u něho bavíme o Zappovi a dnes mi v noťasu Zappa vyskočí po přehrání videa v další nabídce .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 tak on ten notebook ma mikrofon.. takych pribehov su tisice. mne sa to stava relativne opakovane, hlavne ked som v USA. LINK najlepsie je, ako ta v EU buzeruju za obycajnu videokameru umiestnenu na tvojom dome, pritom google ti o chvilu zacne skenovat DNA. kazdopadne ked ukaze Seiko za dobru cenu, to sme kamarati Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Notebook jsem sebou neměl, jenom mobil s androidem. Ale ten se pak připojuje na stejou wifinu jako ten notebook. No mají nás pěkně zmonitorované, jako vlci ovečky na rozkvetlé louce O Seiko mluvím asi zatím málo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Zappa vyskočí po přehrání videa v další nabídce .. A nebyl to náhodou "Central Scrutinizer" ? ...jo, to byly časy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Notebook jsem sebou neměl, jenom mobil s androidem. Ale ten se pak připojuje na stejou wifinu jako ten notebook. No mají nás pěkně zmonitorované, jako vlci ovečky na rozkvetlé louce O Seiko mluvím asi zatím málo no na mobile to funguje prave. nakoniec, ked si vsade poprihlasovany do vsetkych chromov atd, tak je to ai aj jedno. o Seiku mluvis malo a to je chyba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 A nebyl to náhodou "Central Scrutinizer" ? ...jo, to byly časy. Bylo toho více, on je do něho blázen no na mobile to funguje prave. nakoniec, ked si vsade poprihlasovany do vsetkych chromov atd, tak je to ai aj jedno. o Seiku mluvis malo a to je chyba! Jj už nás mají.Jako že si večer třikrát přeříkat nějakou o Seiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Seiko vsude kam se podivam Uz par dni novy prirustek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 tano ešte že viem že nie si len seiko fan a zase niečo čo musím ešte dokúpiť.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 tano ešte že viem že nie si len seiko fan a zase niečo čo musím ešte dokúpiť.... nejake Seiko mam vzdy po ruce, kdyz ne na ruce.Ranni vstavani v rytmu Seiko to je mazec teprve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Tano, dobře ty...... u nás takto, ale nebudí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 nejake Seiko mam vzdy po ruce, kdyz ne na ruce.Ranni vstavani v rytmu Seiko to je mazec teprve No ale jsi měkoň, budíka máš jen na beep. Počkej, až tam foukneš bell :-)! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Chtelo by to AR, ale zase se mi nechce bastlit relativne vzacne 399 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 DavidLC: no, toto je paradicka. To by byla i skoda, to pouzivat na buzeni Frostie: toto staci bohate i tak je to mazec. AndyAaron: nebastlit v zadne pripade, mas recht Andy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Chtelo by to AR, ale zase se mi nechce bastlit relativne vzacne 399 Nebastlit, na to si Ondro pořiď jiný kus! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Tano, dobře ty...... u nás takto, ale nebudí Nádherný kus! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Tak se nám zas vyčasilo a já jsem si zase přečetl název vlákna. Nemám nic originálního a co by neříkaly kilotucty lidí : U GS člověka těší neskutečná estetická i funkční hodnota, která se neomrzí. Někdy s nimi jen tak chodím po bytě a pořád na ně čumím, i tu lupu vyndavám, žádné jiné hodinky ve mě takovýho fetišistu neprobouzejí (i když GS taky umí leccos pomrvit, ne že ne). I ty všechny vlásečnice odpouštím, je to skoro jako patina bronzových pouzder nebo něco na ten způsob. Pro ostatní jsou neviditelné a člověk má to potěšení sám pro sebe. Někdo to tak má rád, někdo ne, já jo. U Seiko nižích a středních tříd to tady asi nemusím nikomu moc líčit: vybere si každý, výkon x cena, člověk si na nich může i vyzkoušet plno rozměrů, barev, materiálů, strojků, technologií - a přitom všem jsou to hodinářsky i esteticky hodnotné stroje. A skoro každý GSkář si myslím stejně něco pod těch 1000 USD doma nechal . Jo a foto, když tu má být. Nacpaná jsou pod košilí hrozně, ale pro krásu se musí trpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Tohle jsou strašný děla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 jo, děla, taky "sputnik" nebo " námořní mina" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se