Qwuiddo Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Ahoj,sesly se mi doma troje velmi podobne hodinky a to Rolex 114300, Omega AT 150m a Rolex 214270. Jelikoz jsem rozhodnut pustit minimalne dvoje do leta do sveta (a nebo taky ne ), tak me napadlo udelat fotosrovnani a treba me komenty zdejsi clenu pomuzou v rozhodovani. Fotky nejsou zadny zazrak, ale snad jeste porad plati, ze se snaha ceni . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 (upraveno) Záslužný počin! Jen malý dotaz: "Proč to fotíš tak, aby vyhrály Expy? Upraveno 15. dubna 2016 uživatelem lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 tak zrovna podle techto fotek je jasne videt (subjektivne) ze expy jsou jinde nez OP.....nech si dvoje: expy a omegy, cerna-bila uplne jine hodinky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 15. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 (upraveno) Záslužný počin!Jen malý dotaz: "Proč to fotíš tak, aby vyhrály Expy? urcite to nebyl zamer, podle ceho tak soudis?ja jen mackal spoust a stve me, ze neumim zachytit ten super menavkovej cifr u OP Upraveno 15. dubna 2016 uživatelem Qwuiddo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Jak píše Rybíz, Omegy a Expy, černá a bila, dle me lepsi dvojka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 (upraveno) Ale je fakt že ty Op jsou na tom hrozně bity. Jakou má ten cifernik vlastně barvu? Tuším že modrou, ale je to vidět? A přitom pěkný srovnání s Expama by mě docela dost zajímalo. Upraveno 15. dubna 2016 uživatelem Waya03 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 15. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Jedno je od semiho v Rolex vlakne.Asi uz bylo horsi svetlo v 7 vecer, zkusim to tedy zitra lepe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Podle zelených indexu, jde o modré ...Zajímalo by me , kde messie Rybiz vidí, co popisuje jeho první věta Jinak souhlas - Black & white je jasna volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Jasná volba - Omegy a Expy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 (upraveno) Super nápad. Pokud by se ti to podařilo zachytit za lepšího světla, určitě by to nebylo ke škodě věci :-) Naopak. Myslím, ze pravé pak vynikne ten super cifernik OPecek. Ona pak i tvrzení, ze to OP prohrávaji proti Expum na cele čáře dostanou úplně (a to doslova) jiné světlo :-) Nejsem žádný Rolex expert, a sám bych měl asi těžkou hlavu rozhodovat se zda pustit OP nebo Expy. OP mi přijdou elegantnější. Naproti tomu zase pro Expy hovoří fakt, ze na mne působí více "Rolexoviteji". Ale je to vždy hodně subjektivní. Zejména v tomto případě, když pouzdra, tah i strojek jsou úplně stejne. Takže jediný rozdíl je cifernik, ručičky a pak teda ještě Easy Link. Když nad tím ale přemýšlím, asi bych si nechal OP. Uvědomuji si, ze teď nejdu s místním davem, ale nestydím se za to ;-) Snad se vyhnu lynčování.. :-) Nicmene, muset se rozhodovat ještě mezi letošnímu Expama, tak pak už zase tak jistě nevím.. :-) (tam mne nadchází ta lumi). Upraveno 17. dubna 2016 uživatelem HondzaX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Ted muzes pustit akorat ty Omegy, prodejum Expu a OP tu moc hvezdy nepreji:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 xcmaniax: Tak to je celkem trefná poznámka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 17. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Ja chci tedka vsechno ponosit aspon nez zacnou poradny letni dny nic neprodavam ted, nepiste mi prosim uz dalsi SZ :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Správné rozhodnutí, Qwuiddo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se