Přejít na obsah

OP vs. Omega AT vs. Exp. I

Qwuiddo

Doporučené příspěvky

Ahoj,

sesly se mi doma troje velmi podobne hodinky a to Rolex 114300, Omega AT 150m a Rolex 214270.

Jelikoz jsem rozhodnut pustit minimalne dvoje do leta do sveta (a nebo taky ne :D), tak me napadlo udelat fotosrovnani a treba me komenty zdejsi clenu pomuzou v rozhodovani.

Fotky nejsou zadny zazrak, ale snad jeste porad plati, ze se snaha ceni :).

DSC_0070_zpsskvxrl8c.jpg

DSC_0077_zpsv4py9ziy.jpg

DSC_0078_zpsfjy3q1ni.jpg

6d01a846-99a9-4725-8fa0-c9df3846009f_zps

DSC_0080_zpslodtjvzo.jpg

DSC_0089_zpsdzyhjuo3.jpg

DSC_0087_zpsnnmxwhau.jpg

DSC_0084_zpsbwhprl0c.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Záslužný počin!

Jen malý dotaz: "Proč to fotíš tak, aby vyhrály Expy?

urcite to nebyl zamer, podle ceho tak soudis?

ja jen mackal spoust a stve me, ze neumim zachytit ten super menavkovej cifr u OP

Upraveno uživatelem Qwuiddo
Odkaz ke komentáři

Ale je fakt že ty Op jsou na tom hrozně bity. Jakou má ten cifernik vlastně barvu? Tuším že modrou, ale je to vidět? A přitom pěkný srovnání s Expama by mě docela dost zajímalo.

Upraveno uživatelem Waya03
Odkaz ke komentáři

Super nápad. Pokud by se ti to podařilo zachytit za lepšího světla, určitě by to nebylo ke škodě věci :-) Naopak. Myslím, ze pravé pak vynikne ten super cifernik OPecek.

Ona pak i tvrzení, ze to OP prohrávaji proti Expum na cele čáře dostanou úplně (a to doslova) jiné světlo :-)

Nejsem žádný Rolex expert, a sám bych měl asi těžkou hlavu rozhodovat se zda pustit OP nebo Expy. OP mi přijdou elegantnější. Naproti tomu zase pro Expy hovoří fakt, ze na mne působí více "Rolexoviteji". Ale je to vždy hodně subjektivní. Zejména v tomto případě, když pouzdra, tah i strojek jsou úplně stejne. Takže jediný rozdíl je cifernik, ručičky a pak teda ještě Easy Link. Když nad tím ale přemýšlím, asi bych si nechal OP. Uvědomuji si, ze teď nejdu s místním davem, ale nestydím se za to ;-) Snad se vyhnu lynčování.. :-)

Nicmene, muset se rozhodovat ještě mezi letošnímu Expama, tak pak už zase tak jistě nevím.. :-) (tam mne nadchází ta lumi).

Upraveno uživatelem HondzaX
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...