Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tyhle by policajti mohli uznávat namísto těch reflexních pásků, které mají za povinnost nosit chodci  :-)

Jinak ta žlutá mne evokuje historický model Škodovky - Pickup Fun, nebo jak se to jmenovalo - bylo to postavené na základě modelu pick-upu a bylo to také takové celé nějaké žluté. Mít je na ruce, řídit tu Škodovku a být oblečený v obleku pana Čmeláka (ze Simpsonových), tak je člověk vyladěnej do puntíku (ještě by bylo dobré být infikovaný žloutenkou) :-))

nemyslím to nijak zle, určitě si to cílovou skupinu najde a hodnotím to jako odvážný počin. Ale osobně mi to přijde moc žluté. prostě určitě nebudu cílovka.

post-27306-0-83281700-1461508252_thumb.png

Odesláno
  V 24. 4. 2016 v 14:32, HondzaX napsal:

Tyhle by policajti mohli uznávat namísto těch reflexních pásků, které mají za povinnost nosit chodci  :-)

Jinak ta žlutá mne evokuje historický model Škodovky - Pickup Fun, nebo jak se to jmenovalo - bylo to postavené na základě modelu pick-upu a bylo to také takové celé nějaké žluté. Mít je na ruce, řídit tu Škodovku a být oblečený v obleku pana Čmeláka (ze Simpsonových), tak je člověk vyladěnej do puntíku (ještě by bylo dobré být infikovaný žloutenkou) :-))

nemyslím to nijak zle, určitě si to cílovou skupinu najde a hodnotím to jako odvážný počin. Ale osobně mi to přijde moc žluté. prostě určitě nebudu cílovka.

Nevim proc, napadl me Dan Nekonečný

• po 4 týdnech...
Odesláno

Krásný hodinky, krásný fotky, jen to nato bych raději volil 20 mm než 18, ty obnažený stežejky vypadaj jako začátek striptýzu :D

• po měsících...
Odesláno
  V 24. 4. 2016 v 14:59, financ napsal:

Nevim proc, napadl me Dan Nekonečný

mna napadlo to iste :) hned ako som ich videl :)))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...