straspol Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2016 Nedávno jsem je viděl přímo v Pánské pasáži na něčí ruce. Jo, tyhle hodinky upoutají pozornost, paráda !
HondzaX Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2016 Hezká fotka, kruto přísně žlutých hodinek. Úplně si je nedovedu představit na ruce, ale věřím, že bych s nimi byl témeř nepřehlédnutelný ;-)
Jiribartl Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2016 Bomba, tak tohle je přímo moje krevní skupina
HondzaX Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2016 Tyhle by policajti mohli uznávat namísto těch reflexních pásků, které mají za povinnost nosit chodci :-) Jinak ta žlutá mne evokuje historický model Škodovky - Pickup Fun, nebo jak se to jmenovalo - bylo to postavené na základě modelu pick-upu a bylo to také takové celé nějaké žluté. Mít je na ruce, řídit tu Škodovku a být oblečený v obleku pana Čmeláka (ze Simpsonových), tak je člověk vyladěnej do puntíku (ještě by bylo dobré být infikovaný žloutenkou) :-))nemyslím to nijak zle, určitě si to cílovou skupinu najde a hodnotím to jako odvážný počin. Ale osobně mi to přijde moc žluté. prostě určitě nebudu cílovka.
financ Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2016 V 24. 4. 2016 v 14:32, HondzaX napsal: Tyhle by policajti mohli uznávat namísto těch reflexních pásků, které mají za povinnost nosit chodci :-) Jinak ta žlutá mne evokuje historický model Škodovky - Pickup Fun, nebo jak se to jmenovalo - bylo to postavené na základě modelu pick-upu a bylo to také takové celé nějaké žluté. Mít je na ruce, řídit tu Škodovku a být oblečený v obleku pana Čmeláka (ze Simpsonových), tak je člověk vyladěnej do puntíku (ještě by bylo dobré být infikovaný žloutenkou) :-))nemyslím to nijak zle, určitě si to cílovou skupinu najde a hodnotím to jako odvážný počin. Ale osobně mi to přijde moc žluté. prostě určitě nebudu cílovka.Nevim proc, napadl me Dan Nekonečný
HondzaX Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2016 V 24. 4. 2016 v 14:59, financ napsal: Nevim proc, napadl me Dan Nekonečný
AndyAaron Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2016 Jsou paradni! Hodne to dela to zlute nato. Dat je na hnedou/cernou kuzi, tak s nema muze clovek do kostela
pan kumrd Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 Asi nejlepší barva co jsem zatím viděl.
martar Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Odesláno 21. května 2016 Krásný hodinky, krásný fotky, jen to nato bych raději volil 20 mm než 18, ty obnažený stežejky vypadaj jako začátek striptýzu
meetU Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 V 24. 4. 2016 v 14:59, financ napsal: Nevim proc, napadl me Dan Nekonečnýmna napadlo to iste hned ako som ich videl ))
p3k Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 (upraveno) Financa to napadlo už v dubnu 2016 Upraveno 4. ledna 2017 uživatelem p3k
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se