Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím vás mágové...

Snad tím nikoho nepohorším, pokud ano, tak prosím o smazání.

Mám rád Primky pro jejich jednoduchost, spolehlivost a dlouhověkost, jen mi chyběl model s větší velikosti 40mm a více a na nové od Eltonu bohužel zatím není.

Tak jsem vzal Parnisy a zbylo z nich jen pouzdro. Strojek je Prim kalibr 68, ciferník, ručičky a korunka Parexo. Sklíčko a hrídelka Prim. Ještě chci udělat průhled dýnka. Uvidím zda se podaří.

Jinak jsem svou neopatrností ohnul vteřinovou ručičku..nejraději bych si za to naliska, ale zase ponaučení do budoucna.

post-35076-0-52316300-1461688856_thumb.jpg

post-35076-0-73725500-1461688873_thumb.jpg

post-35076-0-58260900-1461688890_thumb.jpg

• Odpovědi 80
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

No ty kráso...to už rači nechat vnitřek originál genuine parnis rolex, než tohle. Ale palec nahoru za kreativitu a že to všecko sedlo.

Odesláno
  V 26. 4. 2016 v 17:08, kuncák7 napsal:

A proc ne,dobrej napad,primkarum se to libit nebude.

Asi bych uvazoval o vetsi korunce.

A toto povie megazavislak so skoro 5a1/2 tisicom prispevkov :D :D

Odesláno

Díky za reakce...korunku bych chtěl větší, ale problém sehnat tak, aby mi seděla s hřídelkou. Musel jsem ji nadstavovat...žádná není dost dlouhá.

Jinak zkoušel jsem i sklo z PS II ,ale bylo o něco málo větší. Chtěl jsem vypouklejší, ale zase teď je to nositelnější.

Odesláno

Korunek na PRIM mám doma nějakých pár desítek ze starých zásob Eltonu, tak bych ti když tak mohl zkusit nějakou najít a poslat. Jen nevím, zda tam kromě té s logem Škoda bude nějaká větší...

Odesláno

Děkuji za nabídku, byl bych rád. Tu co tam mám tak je z Prim sport I, rozměr teď nevím, zítra mohu změřit.

Samozřejmě bych se s Tebou finančně vyrovnal.

Odesláno

Tyyyykráááso...musím to rozdýchat.

První dojem je takový, že GMT luneta je na mě asi moc :)

Odesláno

Tu lunetu se prave snazim narvat na prim igeny a nejde to. Zkusim pohledat tu vterinovku,ale neslibuju radsi nic.

Odesláno (upraveno)

Svatokrádež...to je ten první výraz co mě napadl. Vizuálně to nevypadá špatně asi...ale nějak se mi to ekluje. Samozřejmě palec hore za invenci.

Už vím, co mi to připomíná:  TOTO.

Upraveno uživatelem Lihard
Odesláno
  V 26. 4. 2016 v 18:52, Doriaan napsal:

Děkuji za nabídku, byl bych rád. Tu co tam mám tak je z Prim sport I, rozměr teď nevím, zítra mohu změřit.

Samozřejmě bych se s Tebou finančně vyrovnal.

Pokud ta, co tam je, je z Igenů, tak nic většího nenajdu. Jen tu s logem Škoda...

Změř ji a pak se ozvi do SZ ;)

Odesláno (upraveno)

Já bych to pouzdro vzal, odbrousil bych z něj tu ochranu korunky a korunku samotnou bych klidně nechal:). Aspoň trochu bys potlačil ty Rolex rysy.

Jinak je to samozřejmě vlastně fejk, ale líbí se mi to víc než většina současný produkce Eltonu. Dal bych tam normální potápkovou lunetu.

Upraveno uživatelem USER47
Odesláno

No není to špatný nápad s tím odbroušením...už jsem tam musel odbrousit závit co byl pro korunku. Nasadil jsi mi brouka s tím odbroušením. Lunetu bych rád vyměnil, ale nevím kde sehnat.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...