Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 106
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ale on nic nepředpokládal, jen v dobré víře objednal to, co mu Elton v katalogu nabídl. A přišlo mu něco úplně jiného...

Odesláno

Já vím, ale to bychom se zase vrátili zpátky k tomu, že teď je tohle originál dodávaný výrobcem.

Vlastně jste si to udělali sami, svými klapkami na očích. Dodnes jste vše co Elton nabídl považovali za originál, i když to klidně bylo jiné a od subdodavatelů. Tak v tom pokračujte, vše je přece jako dřív.

Odesláno

Tak já už tomu fakt nerozumím. Tady si někdo oprávněně stěžuje, že dostal něco jiného než si objednal (dle katalogu). A Ty tu pořád jedeš nějakou svoji teorii, která s tím vůbec nesouvisí a do toho mícháš nějaké ekonomicko-tržní moudra nebo co. A celé co tu prosazuješ je to, že je to vlastně chyba kupujícího a nechápeš proč si stěžuje. WTF ? 

To jestli můžeš Elton považovat za originál je snad něco úplně jiného. 

Odesláno
  V 28. 4. 2016 v 11:51, Karlos napsal:

Fajn a co si tedy od té stížnosti slibujete? Co očekáváte?

Tak já nevím, třeba že si na to ostatní dají pozor. Já už jsem třeba několika lidem vymluvil nákup od eltonu (nových hodinek) ať jdou raději do něčeho jiného. Všechno mimo chronomag teda....Každá firma co se takhle chová na to jednou dojede a v prvé řadě majitelé. Byl bych celkem rád kdyby to koupil někdo rozumný a začal se chovat logičtěji. Aspoň mi to co předvádí příjde nesmyslné ( nejsem žádný velký primkař, to je můj názor jako někoho kdo pracuje v investičním bankovnictví....) 

Odesláno

Tvl nikdo si tady na fóru nic neslibuje. Přišlo mi ale naprosto na místě toto sdílet tady na fóru, aby se někdo nenechal napálit. Ne každý je tak nedůvěřivý jako já.

Pochopitelně samotnou stížnost již řeší vedení Eltonu (alespoň dle Kmínkové) a na vyjádření se čeká.

Odesláno

Už jsem nekolikrát psal, že to zklamání a naštvání osobně a vnitřně chápu. Ale popsal jsem realitu, a že je potřeba se s ní smířit. Samozřejmě chvíli trvá, než člověka vztek přejde. V té chvíli člověk vidí věci jinak.

Odesláno

Pockejme na vyjadreni.

Pokud to Elton mysli vazne, tak na jejich vyrobky uz z vysoka se..ru.

Karlosuv proziravy nahled na tuto firmu budu brat jako dobrou radu a budu jej sdilet se vsemi v okoli. Tzv reklama.

Jediny kus blbeho plastoveho kolecka za par kacek jim dokaze zmarit kseft za tisice. Jejich volba!

Odesláno

Hele kucí, co se furt navážíte do Karlose ?! Z vlastní zkušenosti jsem zjistil, že když se někdo narodí kktem, tak jím i zůstane. Je mi líto nastalé situace, ale kuwa, po všech těch přešlapech, průserech, aroganci a nekompetentnosti, jak jim pořád můžete cpát prachy chřtánem? Se smiřte s tím, že Prim je fuč, prostě konec.

Odesláno

Odpověď Eltonu:

Dobrý den pane Meleno,

Moc se Vám omlouvám za nedopatření s plastovými lunetami. Vzhledem k tomu, že tady nebyla kolegyně, která to standardně vychystává, jsem to šla udělat já a vzala jsem lunety ze špatné krabičky, která tu leží už kupu let. Žádné lunety jsem nikdy nenakupovali v Parexu ani žádné polské šmejdy! Lunety si necháváme lisovat, poté si je sami soustružíme a tiskneme bílé indexy.

Ještě jedou se moc omlouvám. Dnes na prodejnu odešleme ty správné lunety.

Přeji hezký den

Odesláno

Tak to je hezká odpověď Eltónu, a tak jsme se aspoň něco dozvěděli,  že si lunety nechávají lisovat a pak sami soustruží a tisknou indexy - tedy žádné letité skladové zásoby - pokud je to pravda. Ta krabička s lunetama, šmejdama jim tam asi přiletěla sama, když nic takového nekupovali :) :D :).

Odesláno

Moje odpověď a další reakce Eltonu:

Tak tohle Vám opravdu neřeknu. Co říkala kolegyně tak ty lunety tam leží už mnoho let. Prý byly nakupovány ještě za vedení pana Helikara a pana Hovorky.

Ano tyto lunety děláme touto metodou.

Ještě jednou se omlouvám.

Přeji hezký den

Dobrý den, paní Kmínková,

děkuji za vyjádření.

Jedné věci úplně nerozumím. Pokud jste nikdy Parexo nebo polskou produkci nenakupovali, jak se tedy krabička těchto lunet u Vás ve skladu vůbec ocitla?
Lunety z krabičky mají jiný font + Elton pokud je mi známo nikdy nepoužíval font s uzavřenou špičkou čtyřky, barva je navíc tištěná. Vaše lunety používají termorazbu, kdy žhavá raznice skrze bílou fólii vyrazí do kroužku čísla a indexy.

--
S přáním hezkého dne
Jan Melena

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...