AndyAaron Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 DSC_9520.jpgZa me nejpodarenejsi Sumo limitka. Stribrnaky a zelenaky jsou pekne, ale tohle je nadcasova elegance. Na Padi Suma jeste nejak nemam nazor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Ondro, pleteš se Měli jsme s Honzou možnost oboje porovnat a stříbrňáky vedle nich svítily jak jasné slunce a ta černá byla najednou všedná a zanikala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Když mě tam iritují ty dámské kalhotky místo dvanáctky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Jo, uznávám, to je jejich jediné slabé místo. Ale rád jim to den co den odpouštím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Kalhotky mi nevadi a stribrnaky jsou super. Ale ta univerzalnost tem cernym se neda uprit. Navic ty hranate indexy, hmm me gusta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Ondro, až budeš v Práglu, tak se ozvi. Dáme s Honzou srázek a posoudíš sám univerzálnost jedněch i druhých Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Jasný, Ondrovi ladí k těm jeho. Ale stříbrňáky jsou opravdu nositelné všude, kde potápky na tahu můžou být. Je to o zvyku...Byl jsem ze startu moc opatrný, ale teď jsou na ruce skoro pořád. Nejsem ale oblekový typ, to jediný nemůžu říct.Jardo měl jsi pravdu, je to návyk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Davide, nechci říkat, že jsem ti to říkal, ale...Já ti to říkal!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Ok kluci. Vypada to, ze do Prahy se stehuju v prubehu cervence, takze pak tam budu pecenej varenej Ozvu se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Ondro, tak to se budu těšit! Ale do té doby ještě musím zneužít tvé přítomnosti ve velkém jabku. A možná už o pár dnů, pokud mi vyjde jedna aukce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Hlavne to, Jardo, nikde nerikej, ostatni by taky chteli Tesim se na ty stribrnaky. Btw daji se jeste sehnat? Ty mantovky jsem jednu dobu hledal, ale cena uz byla brutale... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 mno me stribrnaky vydrzely ani ne 24 hodin...ale je fakt ani modraky me nechytly..... suma jsou na mensi ruku supr a fotogenicky jsou jako prase .... life uz tak ne ....imho ....sorryjako ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik17 Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Taky mi prijdou spis na vetsi ruku. Fotky fajn. Rozumim i kritice, taky casto hledam mouchy, ale zase ten tradicni pomer cena/vykon, ktery je zde, myslim, rozumny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Btw daji se jeste sehnat? Ty mantovky jsem jednu dobu hledal, ale cena uz byla brutale...Sehnat se ještě dají, ale cena už je také brutální. Když máš štěstí, tak 800 Eur + výpalné a když se koukneš na eBay, tak klidně i jednou tolik... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Hlavne to, Jardo, nikde nerikej, ostatni by taky chteli Tesim se na ty stribrnaky. Btw daji se jeste sehnat? Ty mantovky jsem jednu dobu hledal, ale cena uz byla brutale... Ty moje teď leží na ebay a cena je drsná - víceméně dvojnásobek, než na začátku. tuším, že 2,2K euro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Já teď koukal na eBay a stříbrňáky jsou tam jen dvoje - oboje za 1800 USD. Na to, že jsou poměrně "mladé" a ještě pořád jdou koupit nové za cca polovinu (ještě nedávno to bylo méně), tak je to také darda neskutečná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Chlapi, voni tyhle ceny na Ebay jsou ale vetsinou uplne mimo misu, to, ze za ne nekdo chce 2litry, je spis usmevny, jeste usmevnejsi by bylo, kdyby je za tuhle cenu nekdo koupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 No je to různé. Když jsem je kupoval, tak bylo posledních pár kusů v Japonsku za výprodejovou slevu včetně pošty - cca 1200,- dolarů a paralelně byly na amazonu za 1600,- dolarů + poštovné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 No je to různé. Když jsem je kupoval, tak bylo posledních pár kusů v Japonsku za výprodejovou slevu včetně pošty - cca 1200,- dolarů a paralelně byly na amazonu za 1600,- dolarů + poštovné.Asi jsem mimo, máš ty stříbrný, nebo jiný (já ještě váhal nad žluťákama,moc rád bych je u někoho zkouknul naživo). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Honza má ty limitky k 50. výročí, SBDC027 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se