Přejít na obsah

Seiko Sumo

dufi

Doporučené příspěvky

Suma a SKX007 jsou asi mojim prokletim, oba modely jsem mel xkrat, pokazdy prodal a furt po nich, kdykoliv je vidim na fotkach, tak nejak tesknim. Vadi mi na nich mraky veci, ale furt me bavej. Nosim posledni dobou jenom tunaky, MM300 odpocivaj a nic jinyho vlastne nemam. Ale asi potrebuju dalsi Seika.

Upraveno uživatelem villain83
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Suma a SKX007 jsou asi mojim prokletim, oba modely jsem mel xkrat, pokazdy prodal a furt po nich, kdykoliv je vidim na fotkach, tak nejak tesknim. Vadi mi na nich mraky veci, ale...radsi nic.

A já suma ještě neměl. Ani samuraje..

Odkaz ke komentáři

007ky jsem jeste nemel, ale ty me nechavaji uplne v klidu. Suma jsem mel SBDC027, ty limitky, to jsou asi jedine hodinky, kde jsem nedomyslel prodej - ty bych bral zpet, pak modre, to byla rychlovka a nijak nezajiskrily.

Pred rokem touhle dobou jsem byl u sveho cile, ktery jsem mel po objeveni chronomagu - mel jsem na ruce POcka, vydrzelo mi to asi 2 tydny a sly dal a pak zacala Seiko pout u ktere vim, ze uz neskonci.

MM300ky byly super, ale asi po 3tydnech mi zacla vadit vyska

uz delsi dobu pasu po puvodnich zelvach a nedavno to jeste umocnil Mirek - ty jeho maji krasnou patinu, a prozatim se moc nedari neco najit

Odkaz ke komentáři

Samuraje jsem mel bily. Hezky hodinky, ale priznam se, ze tak nejak nerozumim tem soucasnym cenam. Duvody znam, ale ani tak ve me nezanechaly nejaky velky stopy, ktery by me nutily je shanet znovu. To fakt radsi stary Suma.

Já nevím, mně ty suma příjdou nějak disproporční, tj pouzdro vs tah. Taky se mi moc nelíbí font na lunetě. Je pravda, že jsem je viděl na živo jenom asi 2x. Ale asi je časem zkusím, byla by to ostuda..

Starý samuraje jenom v titanu. Ocelové maj na můj vkus hubené ručky. Trochu lituju, že jsem je kdysi nekoupil.

Odkaz ke komentáři

Já nevím, mně ty suma příjdou nějak disproporční, tj pouzdro vs tah. Taky se mi moc nelíbí font na lunetě. Je pravda, že jsem je viděl na živo jenom asi 2x. Ale asi je časem zkusím, byla by to ostuda..

Starý samuraje jenom v titanu. Ocelové maj na můj vkus hubené ručky. Trochu lituju, že jsem je kdysi nekoupil.

Nech si tunaky, pockej, jak je budes mit po delsim noseni rad. Ja je skoro nenosil, ale ted je taham furt a zatim to funguje. Chtel bych je mit dlouho, jsou to skvely hodinky. Se trikilama je to fajn dvojka. Momentalne prekonavam, respektive snazim se o takovy to oprosteni od prvnich skrabancu. Prvni bolej, pak uz to tak nejak neva...uz me to vecny toceni nebavi. Si rikam, ze jedny prikoupim a uz by to chtelo se na cas tady na to vysrat... Upraveno uživatelem villain83
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...