ptumik Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 Tady jsem kdysi postoval POSTUP VÝMĚNY vložky lunety... no tak když to pročítám, ještě to asi raději promyslim.. ale děkuju, třeba se do toho nekdy odvážim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Sumoooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 ma tu niekto zltu limitku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Myslim, ze McStinger. Ma i zeleny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptumik Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 ma tu niekto zltu limitku? to je safír, že je sklo takhle vylezlý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 to je safír, že je sklo takhle vylezlý? http://www.watchsleuth.com/seikodiverfinder/search/?MOD=SBDC017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptumik Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 já mám standardní SBDC001, nemám je teď u sebe, ale nějak se mi nezdálo že by to sklo takhle hodně přesahovalo lunetu.. tak asi ano... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Dneska mi prisly.... uz po treti, tydle uz asi necham doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Moc pekna fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Moc pekna fotka. dikes, uspavam drobotinu tak si hraju s mobilem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 (upraveno) Suma a SKX007 jsou asi mojim prokletim, oba modely jsem mel xkrat, pokazdy prodal a furt po nich, kdykoliv je vidim na fotkach, tak nejak tesknim. Vadi mi na nich mraky veci, ale furt me bavej. Nosim posledni dobou jenom tunaky, MM300 odpocivaj a nic jinyho vlastne nemam. Ale asi potrebuju dalsi Seika. Upraveno 28. února 2017 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Suma a SKX007 jsou asi mojim prokletim, oba modely jsem mel xkrat, pokazdy prodal a furt po nich, kdykoliv je vidim na fotkach, tak nejak tesknim. Vadi mi na nich mraky veci, ale...radsi nic.A já suma ještě neměl. Ani samuraje.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 A já suma ještě neměl. Ani samuraje..Samuraje jsem mel bily. Hezky hodinky, ale priznam se, ze tak nejak nerozumim tem soucasnym cenam. Duvody znam, ale ani tak ve me nezanechaly nejaky velky stopy, ktery by me nutily je shanet znovu. To fakt radsi stary Suma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 007ky jsem jeste nemel, ale ty me nechavaji uplne v klidu. Suma jsem mel SBDC027, ty limitky, to jsou asi jedine hodinky, kde jsem nedomyslel prodej - ty bych bral zpet, pak modre, to byla rychlovka a nijak nezajiskrily. Pred rokem touhle dobou jsem byl u sveho cile, ktery jsem mel po objeveni chronomagu - mel jsem na ruce POcka, vydrzelo mi to asi 2 tydny a sly dal a pak zacala Seiko pout u ktere vim, ze uz neskonci. MM300ky byly super, ale asi po 3tydnech mi zacla vadit vyska uz delsi dobu pasu po puvodnich zelvach a nedavno to jeste umocnil Mirek - ty jeho maji krasnou patinu, a prozatim se moc nedari neco najit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Samuraje jsem mel bily. Hezky hodinky, ale priznam se, ze tak nejak nerozumim tem soucasnym cenam. Duvody znam, ale ani tak ve me nezanechaly nejaky velky stopy, ktery by me nutily je shanet znovu. To fakt radsi stary Suma.Já nevím, mně ty suma příjdou nějak disproporční, tj pouzdro vs tah. Taky se mi moc nelíbí font na lunetě. Je pravda, že jsem je viděl na živo jenom asi 2x. Ale asi je časem zkusím, byla by to ostuda.. Starý samuraje jenom v titanu. Ocelové maj na můj vkus hubené ručky. Trochu lituju, že jsem je kdysi nekoupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptumik Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Font na lunete zamrzi, ale jinak maji z boku krasne plynule zakulacene pouzdro, i v porovnani MM300 je to hezky pohled. Na fotce jeste stara dobra suma bez dalsich zbytecnych znaku na cifru... dobry kup.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 (upraveno) Já nevím, mně ty suma příjdou nějak disproporční, tj pouzdro vs tah. Taky se mi moc nelíbí font na lunetě. Je pravda, že jsem je viděl na živo jenom asi 2x. Ale asi je časem zkusím, byla by to ostuda.. Starý samuraje jenom v titanu. Ocelové maj na můj vkus hubené ručky. Trochu lituju, že jsem je kdysi nekoupil.Nech si tunaky, pockej, jak je budes mit po delsim noseni rad. Ja je skoro nenosil, ale ted je taham furt a zatim to funguje. Chtel bych je mit dlouho, jsou to skvely hodinky. Se trikilama je to fajn dvojka. Momentalne prekonavam, respektive snazim se o takovy to oprosteni od prvnich skrabancu. Prvni bolej, pak uz to tak nejak neva...uz me to vecny toceni nebavi. Si rikam, ze jedny prikoupim a uz by to chtelo se na cas tady na to vysrat... Upraveno 28. února 2017 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Tunaci vypadaj, ze zustanou. S mm300 by to bylo dobre kombo, ale uz jsem je mel 3x a nevim, jestli by me bavily nejak dyl. Vymyslim neco v automatu od seika a bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptumik Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 ma tu niekto zltu limitku? prišlo mi to zvláštní tak jsem se na to ptal, to sklo je nějak vytažený směrem ven, na normálních Sumách to tak není.. je to prostě tám že ta limitka je jinak postavená? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 ... ja viem, "unor! ... ale, datum uz je so spravnym cislom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se