Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

......možeš byt  rad,že  vobec niekto na sumo niečo robi čo original pasuje.......som na to čakal dlho

Upraveno uživatelem Karol
Odesláno (upraveno)

...jj a chlapci z crafterblue nas ani zbytočne zlodejiny nenutia platit....šikovny komunikativny

.....malička vytka :....k peknemu obalu a plastovej zaručnej karte by nebolo na škodu k remienkom pribalit origo hrube stežejky.

Upraveno uživatelem Karol
Odesláno

Padne jim fakt pěkně, modrá s ciferníkem ladí a dělá z nich úplně jiný hodinky. Teď abys ještě dokoupil oranž monstra na oranž isofrane a bude to dokonalý :)

Odesláno

...jj a chlapci z crafterblue nas ani zbytočne zlodejiny nenutia platit....šikovny komunikativny

.....malička vytka :....k peknemu obalu a plastovej zaručnej karte by nebolo na škodu k remienkom pribalit origo hrube stežejky.

Já jsem bral už dva řemeny a vždy byly se stěžejkami :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Sumec 2 :clap:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Krásná fotka Tano.

Konečně jsem se dostal k tomu změřit přesnost a jestli nelžou moje citizen skyhawk, tak suma dělají 13sec za 7 dní přesně. To je dle mě skvělé. Vůbec je neodkládám i spolu spíme. Odložil jsem je jen na výlet na kole, na sekání trávy a v pátek na půl dne. Jen tak dál Seiko!

Dovolím si jednu mobilovku, která sice není z dneška, ale na ruce jsou pořád.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem shewcza
Odesláno (upraveno)

Repka :)

shewcza: diky, ta Tvoje guma nema chybu!

Radik: jojo do tretice chlape

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Z dnesni cesty do samosky

Odesláno

tano: super fotky.. ta modra nema chybu je ina ako na mojich samuraioch a poviem Ti, ze budem tie modre suma potrebovat..

Odoslané z iPhone 7 Plus cez Tapatalk

Odesláno

Beztak je to určitě šedivka, taková skoro fejik. Tohle by se přes oficiálního dýlera nemohlo dostat a když jo, tak co bysme za ty prachy  chtěli, no né? :D :D :D

Jinak jsou moc hezké. Asi jako každé modré Suma. Kdybych měl větší ruku jak 16,5cm, tak bych je měl do teď a nepřevažovaly by mě na jednu stranu MM.

Odesláno (upraveno)

farbakp: diky pane! Slapou super za 4 dny +6 vterin. ;)

ggrand: mas pravdu, ale jsou z Helveti. :)

Upraveno uživatelem tano

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...