Cohiba68 Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 Mám je druhý den a jsem nadšen, za den +2 sekundy do plusu, a ta modrá je krásná.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 Tak to bacha na kluky ze Steinhart vlakna, aby ti sem nevrazili vysvetlit, jak nahovno mas strojek a vlastne asi i cele predrazene hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cohiba68 Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 před 56 minutami, ggrand napsal: Tak to bacha na kluky ze Steinhart vlakna, aby ti sem nevrazili vysvetlit, jak nahovno mas strojek a vlastne asi i cele predrazene hodinky Tak snad Sumo vlákno je požene odsud, tam kde patří... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 Přátelé, sháním oranžová suma sbdc005.. kdybyste někdo měli na prodej, nebo o nějakých věděli, dejte mi prosím vědět. Za férový kus jsem ochotný zaplatit férovou cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 V 7. 10. 2020 v 20:49, dykmore napsal: Přátelé, sháním oranžová suma sbdc005.. kdybyste někdo měli na prodej, nebo o nějakých věděli, dejte mi prosím vědět. Za férový kus jsem ochotný zaplatit férovou cenu https://oblecenie.bazos.sk/inzerat/116159824/seiko-sumo-sbdc005.php Suma mám taky rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Díky, o těch vím. Není to férový kus, ručky nejsou.ze sbdc005... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Aha tak to mi uniklo, pardones Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 nevíte, jestli se dají použít ručky ze SBDC033 na ty nová SPB103? Docela se mi po těch klasických tlustých stýská. https://www.watchpartsplaza.com/us/seiko-sumo-prospex-sbdc001-sbdc003-sbdc007-sbdc031.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 Hopla Sumo vlákno z5 na první stránku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 Kluci, rád bych se zeptal zkušenějších...Mám v plánu na Sumech udělat menší tuning v podobě černé keramické lunety, sklíčka s nějakým pěkným modrým AR a hlavně vyměnit ciferník a vnitřní lunetu ( asi broušenou ). Má někdo tušáka, jak je to s ciferníkem? Mohu použít z libovolných Seik? Rád bych temně modrý se sunbrustovým efektem, jen nevím jaký průměry, resp. na co si dát bacha? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas7 Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 18. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2021 Oblekovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2021 chcel by som dat na sbdc005 safir s modrym antireflexom........čo myslite nebude sa ta oranžova s modrou bit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 21. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yohanus Odesláno 4. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2022 Ahoj, znovu jsem si pořídil SBDC003, bohužel mají krátký tah, resp. chybí dílky. Samozřejmě dám poptávku i do příslušného vlákna, ale kdyby někomu doma přebýval tah (ať už původní nebo třeba Strapcode apod.), nebo články originálního tahu, prosím o SZ. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 5. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2022 Ahoj, znovu jsem si pořídil SBDC003, bohužel mají krátký tah, resp. chybí dílky. Samozřejmě dám poptávku i do příslušného vlákna, ale kdyby někomu doma přebýval tah (ať už původní nebo třeba Strapcode apod.), nebo články originálního tahu, prosím o SZ. Díky!Napiš SZ, jeden mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 14. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2022 ked je ten "zeleny" stvrtok, po novom "stvrtok svateho tyzdna" ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 7. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 6. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2022 Jako nový... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se