Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 12. 9. 2016 v 14:55, YPO napsal:

já to mám zase navopak .... barevný hodinky mě obecně serou páč mě ty barvičky brzy přestanou bavit ..... sumo jsem měl ve všech barvách a černá mi na nich tedy přijde přirozeně (jokože vod přirození) nejlepší :D

Napodobne, me se barevny hodinky libej na fotkach, ale v realu to prestane brzo bavit, vyzkouseno na x modelech x znacek. Pokud nekdy koupim zase Suma, tak urcite cerny. Vyjimkou by asi byly zeleny, ale byt jsou super, dopadly by zrejme stejne...

Návštěvník Kamil
Odesláno

já to mám zase navopak .... barevný hodinky mě obecně serou páč mě ty barvičky brzy přestanou bavit ..... sumo jsem měl ve všech barvách a černá mi na nich tedy přijde přirozeně (jokože vod přirození) nejlepší :D

Taky tak. Jen bych místo Sumo napsal Samurai, ty jsem měl ve všech barvách i kovech. :)

Odesláno (upraveno)

Wole :) ale jo chapu to, o tom zadna. Ja cernou nemam obecne rad. Ale je fakt, ze co clen, to jine chute. A tak to ma byt :) .

Upraveno uživatelem tano
Odesláno
  V 12. 9. 2016 v 9:29, Sphinxx napsal:

Po velmi dlouhém čekání jsem se konečně dočkal :) ... a musím říct, že jsou super!

Ta modrá je super. Nikdy jsem je neviděl v reálu, a na fotkách jsou pokaždý jinačí. Tady vypadaj dost dobře.

Odesláno
  V 12. 9. 2016 v 9:47, Sphinxx napsal:

Děkuji pánové.

Tano: Pavle, kupoval jsem je přes kamaráda, ale dlouze jsme to ladili, protože jsme oba puntičkáři :) .

villain83: Jasně, je to o preferenci. Já to měl podobně, když jsem se rozhodoval zda vzít definitivně černá nebo oranžová Monstra, nakonec jsem vzal černá. Tady je to podobné, ale nakonec vyhrála varinata "blue", mám k nim i náhradní lunetu a safír, ale zatím do toho nechci vrtat a nechám hardlex i aktuální lunetu.

Co dodat, sedí perfektně, velmi mi to připomíná Breitling Chronomat (na ruce fakt paráda), lumi = lampa a to mám moc rád, náramek je parádní, absence Xka mi vyhovuje.

Gratuluju, zkoušel jsem se postavit do fronty za jednoho puňtíčkářského člena, ale nedopadlo to :)).

Odesláno

Děkuji pánové. 

Cema: neboj, já jsem dost impulzivní, pro mě vlastně neexistují definitivky, zatím :) . Ale doufám, že tady se snad chvilku udržím :D .

Odesláno
  V 12. 9. 2016 v 9:29, Sphinxx napsal:

Po velmi dlouhém čekání jsem se konečně dočkal :) ... a musím říct, že jsou super!

Jo, konečně rozměrově a technicky důstojná hodinka pro tebe... :)

Odesláno
  V 12. 9. 2016 v 20:46, Sphinxx napsal:

Mrkni se za tři minutky do vlákna co máte na ruce :) .

viděl jsem, díky za info

Odesláno
  V 13. 9. 2016 v 13:46, DavidLC napsal:

Po opatrném nošení doma, konečně venku :clap:

Jsou krasne pane ;) .

• Dát hlas 1
Odesláno

Pánové děkuji, jsem z nich urvanej :D Faktem je, že jsem zajížděl Padi a na "stříbrňáky" jsem se musel nějak připravit. V porovnání s oranžádama mě přijdou na první pohled menší (patrně to dělá ta černá luneta). Rozhodně (imho) se nesou "luxsusněji" a ta stříbrná víc táhne oči.

post-27504-0-54112200-1473792654_thumb.jpg

Odesláno
  V 13. 9. 2016 v 13:46, DavidLC napsal:

Po opatrném nošení doma, konečně venku :clap:

Vypadaj parádně!!!

Odesláno
  V 13. 9. 2016 v 18:50, DavidLC napsal:

Pánové děkuji, jsem z nich urvanej :D Faktem je, že jsem zajížděl Padi a na "stříbrňáky" jsem se musel nějak připravit. V porovnání s oranžádama mě přijdou na první pohled menší (patrně to dělá ta černá luneta). Rozhodně (imho) se nesou "luxsusněji" a ta stříbrná víc táhne oči.

Ještě by to chtělo pořádnej řemen :)

Odesláno

dufi i Jarett děkuji, ta modrá guma je pěkná a sedí k nim, jen já nejsem na pryže....

U tohoto kousku jsem se přistihl, že jsem na ně celý den pokukoval a kochal se a ani jednou jsem nezaregistroval kolik je hodin :D

Odesláno

Ta guma je velká paráda, asi by měla jít i na normální Suma, ne? Máte k tomu někdo prosím více info? Díky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...