palom Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Znacka Corum, je v nasich koncinach dost opominana a netesi sa tu ani velkej pozornosti, ale i napriek tomu si nasla u mna miesto. Vyse roka som nosil iba Monstra, takze si viete zivo predstavit, co so mnou urobil novy prirastok do rodiny.Moje zapastie je dost subtilne ale myslim, ze si s priemerom 42mm este rozumie :-) zamer mat sportovo Zopar technickych udajov: Model: Corum Admiral´s Cup LegendVelkost puzdra:42 x 9.5 mmRezerva: 42 HodinMaterial puzdra:Stainless SteelCaliber: CO 395, automat, vibrace: 28,800Farba cifernika:Charcoal Prikladam zopar neamaterskych foto, ktore budem postupne doplnat spolu s dalsimi informaciami.
MR1990 Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 wow gratulujem k super hodinkám, ten ciferník vyzerá super. Hlavne nech dlho a dobre slúžia
ivan_989 Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 To sa len tak nevidi Vela radosti pri noseni prajem.
Frostie Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Fantastické krasavice. Gratuluji a ať slouží!
AKUC Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 sú SUPER veľká gratulácia a čakáme na dalšie fotečky
Rodkopf Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Gratulant za odvahu a výběr! Parádní hodinky. Na 42 vypadají větší, ne?
People Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 To si niekde vyhrabal za polovicnu cenu, ze? Ci ake pohnutky ta k nim doviedli?
stepecken Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 V 2. 5. 2016 v 18:37, People napsal: To si niekde vyhrabal za polovicnu cenu, ze? Ci ake pohnutky ta k nim doviedli?Akoze ja vydržím veľa ale ty fakt nemáš kúsok chrbtovej kosti.. Ty budeš ten typ co mas namiesto danej kosti flexibilnu hadicu od vysávača Sorry za OTPerfektne hodinky na leto a jachtu.. Palec hore, gratulujem
Rodkopf Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 V 2. 5. 2016 v 18:43, stepecken napsal: Akoze ja vydržím veľa ale ty fakt nemáš kúsok chrbtovej kosti.. Ty budeš ten typ co mas namiesto danej kosti flexibilnu hadicu od vysávača Sorry za OTPerfektne hodinky na leto a jachtu.. Palec hore, gratulujem Nech ho, pípl je asi frustrovaný, že se nemůže zbavit svých Fortis colors nebo na co se max zmohl...
Daemonultimate Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 (upraveno) CO 395 je ze základu ETA 2895. Jak Ti v nich šlape? Jinak samo gratulace, neokoukaný hodinky s dvojí tématikou na cifru, ve zlatě mají pěknej giloš, ale tyhle lajny (já tomu všemu říkám vzor týkového dřeva lodní paluby i když netuším, jestli je to i tenhle konkrétní případ ) jsou taky parádní. Když si přečtu posty Peopla v těhle vláknech, chytně mě slabo od žaludku, nevím proč tak reaguje, jestli kouše do stolu, nebo mu někdo ublížil, ale ptát se nechci, osobně ho neznám a nepřijde mi to taktní. A Tobě samozřejmě gratuluju k parádním hodinkám. Upraveno 2. května 2016 uživatelem Daemonultimate
kuncák7 Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Pridavam se ke gratulantum. Tehle kousku se tu moc neukaze.
villain83 Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Hezký hodinky, Corum se tu fakt moc nevidí, což je škoda. Videl jsem je jednou nazivo na takovym velikanskym chlapikovi a vypadaly skvele.
Daemonultimate Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 V 2. 5. 2016 v 18:55, villain83 napsal: Hezký hodinky, Corum se tu fakt moc nevidí, což je škoda. Videl jsem je jednou nazivo na takovym velikanskym chlapikovi a vypadaly skvele.Přesně, Corum a ještě méně Bvlgari, který dělaj taky super kousky.
tano Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Pripojuji se ke gratulantum. Smekam za odvahu a originalitu. Jsou fakt pekne, pisni pak dalsi postrehy a nezapomen na fotky .
People Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 neviem sice, ze co maju spolocne hadica od vysavaca a nejake fortisy s mojim dotazom, ze preco si vybral prave corum. p.s. ja som dobrak ako kus chleba.
long Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 V 2. 5. 2016 v 18:37, People napsal: To si niekde vyhrabal za polovicnu cenu, ze? Ci ake pohnutky ta k nim doviedli?People ty jsi fakt chudák ( myslím tedy morální) a hlavně že ty tvé Fortis které už několik měsíců prodáváš stojí na piedestalu vysoké hodinařiny.Tvé příspěvky ve mně vzbuzují žaludeční nevolnost a dle ohlasů nejsem sám. Majiteli gratulují ke krásnému kousku. Ten tvar a barva číselníku z nich dělají dobré ( hodně dobré) univerzální hodinky!
obchodnik-o3 Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 (upraveno) gratulacia k tomuto kusku, pochvalu zasluzis aj za narusenie kludných vôd fora inak jakub, neskutocne som sa pobavil na tej flexibilnej hadici...a pre peopla: ked nechapes, tak sa chvilu zastav a popremyslaj nad tym svojim prispevkom... Upraveno 2. května 2016 uživatelem obchodnik-o3
Kid_A Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Krasny hodinky. Sup s nima do sekce Unikaty fora:-)
Josef01 Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Tyhle jsou decentní, prima rozměr, to co dělají s vlajkama se mi nelíbí, gratulace. Corum jsou bytelný hodinky, mám Romulus s podobným cifrem a dobře sedí na ruce.
Roman-ZA Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Odesláno 3. května 2016 Velme pekne hodinky. Nech ti robia radost
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se