sharz Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Panerai Radiomir 1940 Minute Repeater Carillon Tourbillon GMT zdroj: ablogtowatch.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Mechanicky jistě úžasné, ale obskurní způsob bimbání + pindy o jeho důležitosti v námořní historii už jsou i na mě příliš Dobře čitelné náramkové hodinky (jako drtivá většina PAM) si zdůvodním coby "věc užitečnou pro každodenní použití" bez ohledu na cenu - ale odbíjet (resp. odříkávat čas) mi efektivněji bude i ten mobil v kapse, i kdybych si na něj měl napsat příslušnou aplikaci sám a $400k (na další vilku/jachtu/rollse/vrtulník) vydělat na jejím prodeji. Při pohledu na tenhle zázrak mám proto až neodbytný pocit, že západní svět (ve snaze o stažení svých nekrytých petrodolarů od Arabášů, Číňanů, Rusáků a jiných tupých domorodců) ve 21. století akorát přešel od jabloneckých cingrlátek na mírně sofistikovanější mechaniku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Myslim, ze tento smer vyvoje k Panerai nesedi. Takovy saskec spise k Hublotum, ale ne k praktickym hodinkam pro instalatery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 (upraveno) Špatně čitelný jako většina PAM, ale sem s nima, je mi to jedno, čas budu klidně odhadovat. Turbo a repetice, skvělá záležitost, krásný turbo i kladívka, vlastně celý. A komu tenhle styl nesedí, ať je nekupuje, každá takováhle značka potřebuje (musí) ukázat co všechno umí. Upraveno 4. května 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Pamy jsou naopak velmi dobře čitelný hodinky...tyhle se mi líbí, vadí mi tam ale ta kari síť na cifru, takže si je nekoupím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Správně. Kde je psáno, že hodinky s úžasnou technikou musejí zároveň vypadat líbivě a elegantně? No nikde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Pamy jsou naopak velmi dobře čitelný hodinky...tyhle se mi líbí, vadí mi tam ale ta kari síť na cifru, takže si je nekoupím Velmi dobře, jenom musíš odhadovat nejen vteřiny ale i minuty, úplně skvělý, zvláště pro potápěče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Tak se vteřinama může být problém, to je fakt, obzvláště, když tam vteřinovka vůbec není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Tak se vteřinama může být problém, to je fakt, obzvláště, když tam vteřinovka vůbec není Á, pan kolega nemluvil v předešlém příspěvku obecně, ale cíleně. Tak to jsem fakt nepochopil a když si to po sobě přečteš nepochopíš to taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Čitelnost není o tom, jestli dokážeš přesně určit čas na vteřiny, ale o tom, jestli dokážeš odečíst čas z hodinek cizího člověka na ulici, když se snažíš přijít na to, jaké má hodinky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Čitelnost není o tom, jestli dokážeš přesně určit čas na vteřiny...Ahááá, tak ještě trochu jinak, už konečně vim, co je čitelnost hodinek. Nejde vůbec o čas, ale o to rychle a bezpečně poznat, jakou značku má ten cizí člověk na ulici na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 (upraveno) Tak se vteřinama může být problém, to je fakt, obzvláště, když tam vteřinovka vůbec není Tak já nevim, Tys mě dočista zblbnul, že jsem se na tenhle kousek, ale hlavně na to, co indikuje ten malej subcifr (malá vteřinka), musel podívat znova a podrobněji. Takže jsem do tý stavby hodinek zabředl víc než jsem chtěl a teď bych je strašně chtěl. Fakt dík Upraveno 4. května 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigsaly Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Tady u toho modelu je snad jedno jakou stranou si je dáš na ruku, z obou stran je to pecka pokoukání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
relativ Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Ja si počkám taký rok a potom ich kúpim ako použité za polovičnú cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Ja si počkám taký rok a potom ich kúpim ako použité za polovičnú cenu.A pak je od tebe koupím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
relativ Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 A pak je od tebe koupím Dohodnuté, dám Ti ich za nadobúdaciu cenu. Samozrejme + poštovné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Dohodnuté, dám Ti ich za nadobúdaciu cenu. Samozrejme + poštovné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 (upraveno) Myslim, ze tento smer vyvoje k Panerai nesedi. Takovy saskec spise k Hublotum, ale ne k praktickym hodinkam pro instalatery. Tak i instalatér si může vlastní pílí a poctivostí polepšit a pak tu má hračku, co je mu z manuálního minula podvědomě blízká ....... Ještě, že na tom nehezkém tlačítku na 8 je notička, docela jsem se toho zprvu polekal, ale s jazzovou notičkou a elypsové (aby s ním zbohatlý instalatér nechtěl otáčet) je dokonalou a promyšlenou pihou krásy. Pro mě super nadstavbové technicky orientované hodinky, jen musím spolu s Mirkem připustit, že ta kari síť by si asi zasloužila být poněkud komponovanější, jak tomu je u opravdu špičkových skeletonů, ale ty zas nejsou tak nadupaný....... Upraveno 3. června 2016 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Chlapi, hoďte čučku na to, jak ty hodinky cinkají. Teď si mě skutečně získaly :-)https://www.facebook.com/iflwatches/videos/1173696452662285/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pegs Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Už dlouho jsem neviděl nic tak rozporuplného. Mám rád klasiku. Toto je prostě jiné. Přitom technicky skvělé. A ten zvuk... Dovedu si je představit ve sbírce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se