Přejít na obsah

LEVÁ nebo PRAVÁ ruka?

969

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 61
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Odjakteziva leva :-).

A hodinky bych nemel dorasovane, leda bych je nenosil...jak rikavala uz moje maminka: "Ty vsecko rozbijes" :-D.

Odesláno

Ja zastavam motto, ze jsou tri stupne lzi... lež, bohapusta lež a statistika ;-).

Takze si drahe hodinky radeji kupovat nebudu :-D.

Odesláno

Já jsem (díky tomu, že jsem levák) nosil hodinky dlouho na pravé. Na střední mi někdo řekl, že na pravé nosí hodinky buzeranti, tak jsem to přehodil na levou, no...

Odesláno

Vždy na levé, ale teď mám na levém zápěstí ošklivou vyrážku, asi od toho, jak se mi pod tahy a meshi potí ruka, a tak šly hodinky na pravou ruku. Je to teda pro mě hodně nezvyklé, a ta tíha...

Odesláno

Vzdy na leve

Odesláno

Až vyrostu a bude ze mě Putin, budu je nosit na pravé :P Jsem pravák, hodinky zásadně na levé. Zvyk. Když jsem měl levou ruku v gypsu, nenosil jsem nic, protože na pravé to prostě nešlo.

Odesláno

Jsem levák, ale díky kdysi přeřízlejm šlachám prstů pravé ruky a následkům "přeučování na praváka, hodinky vždy na levé ruce.

Odesláno

Já jsem si teď při maratonu odřel pravý zápěstí od hodinek a prostě na levé to nejsem schopen nosit i za cenu, že mě to na pravý bolí... 

to je o nošení hodinek nebo o sebeukájení? :clap:

O sebeukájení, pardon, měl jsem to dát do názvu vlákna. .-) 

Odesláno

Tohle se tu už před nějakým časem řešilo, někde tu musí být dost obsažné vlákno, jen jsem línej ho hledat

Hodinky na pravé a jsem pravák, můj syn to má stejně. Jo a buk teda rozhodně nejsem.

A jinak se říká, že kdo nosí hodinky na dominantní ruce, :punk: tak má minimálně částečně rozpolcenou osobnost.

Odesláno

Su pravák a nosím na pravé...levý zápěstí jsem měl jako děcko 4x zlomený, mám tam nějaký výruskty a hodinky nalevo nesnesu...je to o zvyku...a bukvica taky nejsu :-D

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...