Jiřina Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2008 Zdravíčko vespolek. Přiznám se že to je můj příspěvek na tomto foru, tak se eventuelně omlouvám ze nějaké nepřístojnosti. Před nějakou dobou jsem si začal vybírat dárek na kulatiny a nahlédl taky na tyto skvélé stránky A taky jsem přehodnotil co bych chtěl a zjistil jsem, že nutně musím mít pilotky. Jednak pro to jak vypadají, myslím že i pro snadné použiívání a tak. Dnes jsem měl možnost vykoušet oboje ( díky Kubsone) a pořád váhám právě mezi Archimede a Steinhart. Je to i díky mému malému zápěstí ( 19cm) a protože to chci jako hodinky na denní nošení ( často oblékám košili, ale tam asi budou muset přijít nějaké oblekovky ). Chci se ale zeptat spusty zdejších členů, štastných majitelů Steinhartu na každodenní zkušenosti, protože se přikláním spíše k nim. Taky pokud je má nkdo v černé edici, tak na postřehy ohledně kvality zpracování. Moc děkuji za všechny názory a postřehy . P.S.: Že já sem vůbec lozil Dyť je to jako mooooor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malaket Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 Zdravíčko vespolek. Přiznám se že to je můj příspěvek na tomto foru, tak se eventuelně omlouvám ze nějaké nepřístojnosti. Před nějakou dobou jsem si začal vybírat dárek na kulatiny a nahlédl taky na tyto skvélé stránky A taky jsem přehodnotil co bych chtěl a zjistil jsem, že nutně musím mít pilotky. Jednak pro to jak vypadají, myslím že i pro snadné použiívání a tak. Dnes jsem měl možnost vykoušet oboje ( díky Kubsone) a pořád váhám právě mezi Archimede a Steinhart. Je to i díky mému malému zápěstí ( 19cm) a protože to chci jako hodinky na denní nošení ( často oblékám košili, ale tam asi budou muset přijít nějaké oblekovky ). Chci se ale zeptat spusty zdejších členů, štastných majitelů Steinhartu na každodenní zkušenosti, protože se přikláním spíše k nim. Taky pokud je má nkdo v černé edici, tak na postřehy ohledně kvality zpracování. Moc děkuji za všechny názory a postřehy . P.S.: Že já sem vůbec lozil Dyť je to jako mooooor Černý Steinharty jsou super,strojek je přesný, ruční nátah je klasika, ranní rituál k nezaplacení Pořiď k nim ještě hnědý řemínek a budeš spokojenej! A velikost je právě ta výhoda proti Archimede. Rozhodně neváhej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 pořád váhám právě mezi Archimede a Steinhart. Myslim, ze archimede jsou svym zpracovanim kapku vys nez steinhart, ale jsou IMHO male (resp. kdyby mely 22mm remen a byly bez data, byly by super) B-Uhr mi prijdou obrovske a nepohodlne, na tvem miste bych si pockal na toto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 Myslim, ze archimede jsou svym zpracovanim kapku vys nez steinhart, ale jsou IMHO male (resp. kdyby mely 22mm remen a byly bez data, byly by super) B-Uhr mi prijdou obrovske a nepohodlne, na tvem miste bych si pockal na toto. Což o to, rád bych počkal, ale bůh ví, kdy budou. A já bych je chtěl někdy v červenci pořídit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 Černý Steinharty jsou super,strojek je přesný, ruční nátah je klasika, ranní rituál k nezaplacení Pořiď k nim ještě hnědý řemínek a budeš spokojenej! A velikost je právě ta výhoda proti Archimede. Rozhodně neváhej. JJ, to jsem potřeboval slyšet Ne, vážně, asi to opravdu vyhrají. A těma černýma jsem ješt měl na mysli i černé pouzdro, které se mi hodně líbí, ale nevím, co od něj mám čekat, i co se výdrže týče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malaket Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 JJ, to jsem potřeboval slyšet Ne, vážně, asi to opravdu vyhrají. A těma černýma jsem ješt měl na mysli i černé pouzdro, které se mi hodně líbí, ale nevím, co od něj mám čekat, i co se výdrže týče. Já taky mluvil o PVD pouzdru. Mám je asi rok, nosím cca 5x do měsíce a jsou jak nový! Na pouzdru ani škrábanec. Je ale fakt, že je nenosím při žádný manuální práci ani při sportu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 Já taky mluvil o PVD pouzdru. Mám je asi rok, nosím cca 5x do měsíce a jsou jak nový! Na pouzdru ani škrábanec. Je ale fakt, že je nenosím při žádný manuální práci ani při sportu. Tak to je dobrá zpráva. Ale přiznám se, že já bych je chtěl nosit častěji než 5x měsíčně, řekl bych skoro denně. Ale i tak děkuji. A co používáš na běžné néšení, smím li se zeptat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malaket Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2008 Tak to je dobrá zpráva. Ale přiznám se, že já bych je chtěl nosit častěji než 5x měsíčně, řekl bych skoro denně. Ale i tak děkuji. A co používáš na běžné néšení, smím li se zeptat? Nejčastěji steinhart v nerezu, pak Paneraie Luminor PAM 104, nebo Chase-Durer conquest, někdy Zenith Defy clasic aero, na kolo Special OPS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2008 Nejčastěji steinhart v nerezu, pak Paneraie Luminor PAM 104, nebo Chase-Durer conquest, někdy Zenith Defy clasic aero, na kolo Special OPS. Tak to je pěkná sbírka. Takže Máš dvoje Steinharty, jedny v nerezu a jdny pro jistotu v PVD? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malaket Odesláno 24. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2008 Tak to je pěkná sbírka. Takže Máš dvoje Steinharty, jedny v nerezu a jdny pro jistotu v PVD? Čím víc Steinhart, tím líp To je srdeční záležitost. Ty pilotky zkrátka musíš mít. A já tvrdím, že ruční nátah a aspoň těch 47 mm. To je klasika! Proto taky sháním IWC big pilot 5002, který už se ale nedělaj a jsou ukrutně drahý ...a pro rejpaly, ano jsou to automaty a maj o fous míň než 47 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 24. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2008 Čím víc Steinhart, tím líp To je srdeční záležitost. Ty pilotky zkrátka musíš mít. A já tvrdím, že ruční nátah a aspoň těch 47 mm. To je klasika! Proto taky sháním IWC big pilot 5002, který už se ale nedělaj a jsou ukrutně drahý ...a pro rejpaly, ano jsou to automaty a maj o fous míň než 47 mm To schvaluju, taky po nich koukám, ale když jsem pořídil portugieser tak mám nějakou dobu BAN ještě, že nemám zakázáno chodit sem, tím měla manželka začít pokud chce být úspěšná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 24. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2008 To je srdeční záležitost. Ty pilotky zkrátka musíš mít. A já tvrdím, že ruční nátah a aspoň těch 47 mm. Pravda pravdoucí U B-Uhren je diametr 47 optimálním kompromisem mezi historickou velikostí a současným, civilním nošením!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suleky Odesláno 24. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2008 zacinam nad nima taky dost silne uvazovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2008 Si to tady z vás asi brzo hodim ... Ani ne před měsícem jsem si koupil u Kubsona Trasery, moje první pořádný hodinky a myslel jsem si, že mám vystaráno. Ale ne, to je potřeba sem pořád lozit, šounit, zevlovat, načichnout ... a pak zjistit, že budu muset doma obhájit další kloxy, tentokrát Steinharty ... Chjo, du se zabít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2008 (upraveno) Jiřina: v červenci by B-Uhr 2 už mohly být. Já v té době čekám taky jedny (už zaplacené). Ale asi hned nebudou i v PVD. Edit: 19 cm je pro 47mm jentaktak, ale IMHO OK Upraveno 29. května 2008 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2008 Jiřina: v červenci by B-Uhr 2 už mohly být. Já v té době čekám taky jedny (už zaplacené). Ale asi hned nebudou i v PVD. Edit: 19 cm je pro 47mm jentaktak, ale IMHO OK No tak to zní zajmavě. Uvidíme, jak to nakonec dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suleky Odesláno 4. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2008 mohl bych se zeptat s jakym řemenem jsou standardně dodávány? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 4. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2008 mohl bych se zeptat s jakym řemenem jsou standardně dodávány? v současné době mi to chodí na tomhle řemenu s touto sponou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suleky Odesláno 4. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2008 (upraveno) diky a lze rovnou objednat jiny? Upraveno 4. června 2008 uživatelem Suleky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 4. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2008 v červenci by B-Uhr 2 už mohly být. Jen aby, jsem na dost zvedavy, ale vzhledem k tomu ze mely byt koncem kvetna, tak nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se