Borra Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 Tissot Heritage 1973 Chrono 3C13AE1C-2FA5-4E07-B5A2-9EEBECD8CF67.jpegMoc pěkný! Po delší době Tissoty, které mne zaujaly okamžitě... Kupoval jsi protože se Ti prostě líbí, nebo hrála roli i ta limitka? Taky o nich uvažuji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 Moc pěkný! Po delší době Tissoty, které mne zaujaly okamžitě... Kupoval jsi protože se Ti prostě líbí, nebo hrála roli i ta limitka? Taky o nich uvažuji...Nech sa paci, mas ich v predaji;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluemdvo Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 TISSOT Quickster ICE HOCKEY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalsob Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Tissot prs 516 automatic, eta 7750 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Tissot prs 516 automatic, eta 7750 To je hodně dobrá hodinka! Vypadají trochu retro. Koukal jsem, že je to nový model. Což vysvětluje ve spojení s 7750 lehce vyšší cenu za nový kus. Moc se mi líbí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2020 Tohle jsou moje první skutečné hodinky, koupené před čtyřmi dny, udělal jsem si radost a výlet pouze pro ně do Drážďan. Já vím, že pro spoustu z vás jsou to "jen Tissoty" a "jen quartzy", ale pro mě mají vše, co po nich chci a moc se mi líbí (Tissot Chrono XL). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DadB Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Jeden rychlý obrázek a zbytek ve chlubícím vlákně http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/135445-tissot-black-pvd/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darrecek Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Poprvé Tissot.. Té modré se nedalo odolat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flying-dutchman17 Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 (upraveno) Moje prvé poriadne hodinky. Upraveno 12. února 2020 uživatelem flying-dutchman17 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 16. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2020 Po roce se mi podařilo obohatit bílou Tissot maminku o modrého Tissot tatínka..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Ty jsou dobrý!!Tissot prs 516 automatic, eta 7750 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Kolega zde píše, že je to nový model, ale nepřijde mi, myslím, že jsou starší ne? Ať je to jak chce, moc se mi líbí.Tissot prs 516 automatic, eta 7750 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Pohromadě holky moje. Bíle s brilianty jsou cca 2015 a modré jsou 2019. Jediné co jim vyčítám je to, že ručičky z bílých měly být na modrých a opačně. V šeru je ta odečitatelnost horší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
undertaker Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2020 Dnes Tissot T-touch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmos Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2020 Dnes do práce tyhle :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Můj dnešní nový přírůstek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Tak jsem po delší době kouknul na Tissot a objevil parádní kousek v podobě PR 516GL s modrým číselníkem. Už, už hledám, kde se dají sehnat... a oni je přestali vyrábět.. Já ten Tissot asi nechápu.. Mlátí toho zbytečně moc, neustále mění design, nic nenabízí kontinuálně.. Už po pár letech se nedá sehnat třeba luneta (zkušenost s V8, nakonec jsem koupil komplet celé pouzdro ). Tak povedený retro hodinky s lety prověřeným designem a konec.. Škoda veliká.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Za mne je to jeden z nejhezčích kousků Tissot! Taky po nich koukám a vím, že už nejsou, mám jejich "příbuzného" PRS 516 uvnitř se stejnou Etou 2836-2, ale tohle jsou ještě hezčí hodinky. Mě se ten retro styl líbí moc.Tak jsem po delší době kouknul na Tissot a objevil parádní kousek v podobě PR 516GL s modrým číselníkem. Už, už hledám, kde se dají sehnat... a oni je přestali vyrábět.. Já ten Tissot asi nechápu.. Mlátí toho zbytečně moc, neustále mění design, nic nenabízí kontinuálně.. Už po pár letech se nedá sehnat třeba luneta (zkušenost s V8, nakonec jsem koupil komplet celé pouzdro ). Tak povedený retro hodinky s lety prověřeným designem a konec.. Škoda veliká.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Už přes 12 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2020 Kluci, jestli někdo máte Tissot Gentleman Powermatic, dejte sem prosím nějaké foto na ruce. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se