Kalifx Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 To je fajn. V kolik tedy klaboseni zacina? Obvykle v 19.00 hod.
Jakubisko Odesláno 8. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 Nechce nekdo prijit driv? Budu tam uz od 18h...
simon Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 (upraveno) Asi budu označen za elitářské hovado... ...ale já než jsem si troufl se pozvat na sraz, tak jsem tu byl víc jak 3/4 roku. S mnohými jsem si předtím napsal mnohé SZ a poznal se s nimi ve virtuální rovině, s některými jsem lecos zobchodoval, pár piv vypil. Některým jsem pomohl, někteří zas mě. Měsíce jsem nasával atmosféru gentlemanského fóra a svým přístupem jsem se jí snažil podpořit. Desítky týdnů jsem studoval... ...to vše dřív, než jsem si troufl s pokorou přijít na sraz. Ty vago to mě teda dáváš...uf, já vím o hodinkách a stojcích prdlajs, ale přijdu Sraz je o setkání.. Upraveno 8. prosince 2008 uživatelem simon
Z. Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 Asi budu označen za elitářské hovado... ...ale já než jsem si troufl se pozvat na sraz, tak jsem tu byl víc jak 3/4 roku. S mnohými jsem si předtím napsal mnohé SZ a poznal se s nimi ve virtuální rovině, s některými jsem lecos zobchodoval, pár piv vypil. Některým jsem pomohl, někteří zas mě. Měsíce jsem nasával atmosféru gentlemanského fóra a svým přístupem jsem se jí snažil podpořit. Desítky týdnů jsem studoval... ...to vše dřív, než jsem si troufl s pokorou přijít na sraz. Já začínal úplně stejně a podobně jsem to i prožíval. Ale nikdy bych se neodvážil někomu předepisovat, od kdy může začít chodit na srazy...
Kalifx Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 Nechce nekdo prijit driv? Budu tam uz od 18h... Pokud nebudu mít v práci moc velkej šrumec, tak přijdu o něco dřív. Akorát budu asi v hrozným stavu, protože den předtím máme v reklamce vánoční večírek...
bandicoot Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 Notak soráč, jsem netušil, že mě až tak sežerete, včetně těch novejch nadšenců. Na prastarém a osvědčeném modelu "učedník-mistr" neni totiž zdaleka nic komančskýho a když někam jdu, tak se snažím nemyslet jen co chci já, ale co ode mě chtějí ostatní a co jim nabídnu. To měl být onen můj vzkaz, nikoliv nápis "jen pro bílé" na dveřích... Jsem z titulu svý práce obecně podezíravej a všude vidím turbočleny, který se chytli na chronomagické píárko a hvězdu Herculese
Z. Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 Na prastarém a osvědčeném modelu "učedník-mistr" neni totiž zdaleka nic komančskýho a když někam jdu, tak se snažím nemyslet jen co chci já, ale co ode mě chtějí ostatní a co jim nabídnu. To měl být onen můj vzkaz, nikoliv nápis "jen pro bílé" na dveřích... Přesně chápu, jak to myslíš. Jde jen o to, že nemusí být žádná přímá úměra v tom, jak dlouho je člověk na fóru a jaký přínos má pro ostatní. I ten absolutní nováček může přijít s něčím přínosným a naopak. Ale to si musí každý zvážit sám za sebe. Já třeba tentokrát nejdu, protože mám stále ty stejné hodinky, moc komunikativní nejsem, ani pít už nějak neumím, tak si tady potom radši jen o srazu něco přečtu. Ale užijte si to tam
bandicoot Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 (upraveno) Z.: Je tam jedna úměra: velikost lokálu :-) až bude překročena a pár skalních si nesedne, tak ti skalní si začnou sraz domlouvat přes SMS a už ani učenlivý učedník nebude mít možnost se účastnit ;-) Já snad budu mít archimédy (pilot chrono) i steinharty (B.Uhr II 44mm), dost lidí chtělo přímý srovnání, tak budou mít možnost. Edit: Kibi, jestli ty jsi při registraci dal hned fotku "co dnes máte na ruce" (resp. na kladivu), tak se ani nedivim, že ti nikdo neoponoval ;-) Upraveno 8. prosince 2008 uživatelem bandicoot
simon Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 (upraveno) Z.: Je tam jedna úměra: velikost lokálu :-) až bude překročena a pár skalních si nesedne, tak ti skalní si začnou sraz domlouvat přes SMS a už ani učenlivý učedník nebude mít možnost se účastnit ;-) Já snad budu mít archimédy (pilot chrono) i steinharty (B.Uhr II 44mm), dost lidí chtělo přímý srovnání, tak budou mít možnost. tě moc nechápu ...neřeš, nepřepínej.. doraž, když tak si dáme pifko na stojáka Upraveno 8. prosince 2008 uživatelem simon
spiderer Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 tě moc nechápu ...neřeš, nepřepínej.. doraž, když tak si dáme pifko na stojáka Dame pivko "na stojaka" a ty odrecitujes zabicka kvaka od bobri reky nebo jak se to jmenuje, jak jsi mi poustel v dilne
M916 Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 (upraveno) ... a všude vidím turbočleny, který se chytli na chronomagické píárko a hvězdu Herculese ...chtěl bych se zeptat... mohl bych taky přijít? P.S. Viď, že necháš ty velký kudlifiky a bambitky pro tentokrát doma (nerad bych dopad jak ten v tý restauraci Monarch...) Upraveno 8. prosince 2008 uživatelem M916
spiderer Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 ...chtěl bych se zeptat... mohl bych taky přijít? Ty? Za zadnou cenu!!! Jedine s Primkama o velikosti minimalne 45mm
M916 Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 (upraveno) Ty? Za zadnou cenu!!! Jedine s Primkama o velikosti minimalne 45mm Hmmmmm, to asi nestihnu, leda bych v Eltonu připlatil... Upraveno 8. prosince 2008 uživatelem M916
bandicoot Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 M916: já právě na omluvu, že nenesu nějaký bombastický hodinky nosím tohle, páč od minisrazu na čerňáku vím, že to je další téma, na kterém chronomagisti ulítávají. A to je ten můj píseček, kde mám co nabídnout. Ale je to trochu ošajslich zboží, každému nevoní. Tak tedy nic... ...a to jsem chtěl jsem vzít půlmetrovou kukri s hamonem od mistra Bolfa a pravěký damašek od otce a syna Dohnalových ;-)
Jakubisko Odesláno 8. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 Myslim, ze nejenom za sebe Vas vsechny muzu poprosit - nenoste na sraz zadne zbrane. Vim, ze to zni jako pouceni pro skolni vylet. Minule tam nekdo vytahl bouchacku a docela me to znervoznilo.
simon Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 já tam snad nejdu budu chodit na záchod ven.... pánové budete doufám pít kofolu ...
bandicoot Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 (upraveno) Chlapi, vzdyt jsem to uz napsal, jsem dostatecne empaticky, stacilo mi to od M916, bavi me to s vama a respektuji vas. Za sebe tedy muzu rict, ze budu mit jen Mikov. kibi, bydlime nedaleko od sebe, udelame minisraz nejen horologicky spriznenych dusi. I kdyz, trochu me ta vlna averze prekvapuje. Chronomagove, ktere znam blize jsou blazni i do nozu, zbrani, baterek atd. Upraveno 8. prosince 2008 uživatelem bandicoot
M916 Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 (upraveno) Chlapi, vzdyt jsem to uz napsal, jsem dostatecne empaticky, stacilo mi to od M916, bavi me to s vama a respektuji vas. Za sebe tedy muzu rict, ze budu mit jen Mikov. kibi, bydlime nedaleko od sebe, udelame minisraz nejen horologicky spriznenych dusi. I kdyz, trochu me ta vlna averze prekvapuje. Chronomagove, ktere znam blize jsou blazni i do nozu, zbrani, baterek atd. A jéje, to nebyla averze, to byl strach, aby se mi někdo nechtěl pomstít za extempóre z minulý soboty... Baterku s sebou musíš vzít, kdo by nasvěcoval ciferníky! ale nesmíš mi svítit do očíček (sakra, teď mi došlo, že ta tvoje baterka je vlastně taky zbraň ) Upraveno 8. prosince 2008 uživatelem M916
cody Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 ...a to jsem chtěl jsem vzít půlmetrovou kukri s hamonem od mistra Bolfa a pravěký damašek od otce a syna Dohnalových ;-) Mas nove prirustky? Az bude chvile udelej si pls cas a hod foto do vlakna o nozich nebo zbrani...
bandicoot Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 cody: nic co bys neviděl, jeden Rescue Gerber Hinderer je na cestě Jakubisko: level nervozity máš docela vysoko, v práci k nervozitě okolních stačí, abych vyndal pero a papír ;-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se