Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Tak ja si vezmu na kazdou ruku jedny B a budem bojovat -> pro jistotu jenom slovne, mezi nama by to jinak byl hrube nerovny souboj :thumbsup_anim:

Tebe utlucu i argumentama ty skrčku :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

PRIHLASENI - SRAZ 11.12.2008 - GATE/FLORENC:

- spiderer

- Jakubisko

- Cyber

- kibi

- Simon

- Frantik

-

EDIT: Opraveno datum, diky za upozorneni ;)

Upraveno uživatelem spiderer
Odesláno
Tak se poradne priprav, moc sanci mit nebudes :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana:

Je fakt, ze kdyz se rozmachnes s tema tvejma brejtlingama na ruce, tak to bude jako hazeni kladivem, coz by mohlo byt neprijemne :suicide_anim:

Odesláno

Říkáte jedenáctýho? Hmmm, to si to budu muset nějak zařídit! Zas mi bude šoufl z tý nealko Stelly :thumbsup_anim: No, snad to vyjde a dorazim.

- spiderer

- Jakubisko

- Cyber

- kibi

- Simon

- Frantik

- M916 (snad)

Odesláno

Rysuje se to jako klasicka seslost ;) Jen doplnim soupisku, protoze nekteri na to kaslou!!! :grrr:

- spiderer

- Jakubisko

- Cyber

- kibi

- Simon

- Frantik (bude mit Primky)

- M916 (snad)

- Kalifx

- 911

- cigi (nebude pit granat)

- mischa

;)

Odesláno
přijdu, těším se, ale už nebudu chlastat ten granát, posledně jsem měl hlavu jak střep.

Vole, pij se mnou nealko a budeš druhý den fit, navíc si užiješ vše až do konce... :crybaby:

Odesláno
Rysuje se to jako klasicka seslost ;) Jen doplnim soupisku, protoze nekteri na to kaslou!!! :grrr:

- spiderer

- Jakubisko

- Cyber ( bude mít Omega Moonwatch Moonphase/date dvojitý safír :-) )

- kibi

- Simon

- Frantik (bude mit Primky)

- M916 (snad)

- Kalifx

- 911

- cigi (nebude pit granat)

- mischa

;)

Odesláno

;)

Ty provokatére! A já Breitling Hercules + Moonwatch hesalit 1984 a v kapse pocket chrono Lemania

Odesláno
Ty provokatére! A já Breitling Hercules + Moonwatch hesalit 1984 a v kapse pocket chrono Lemania

No nikdy nevíš, třeba půjdeš domů s dvěma Moonwatchema, ale bez Herculesů :-) To mě přivádí k otázce, že už jsem si minimálně čtyři modely koupil znovu po čase, když jsem zjistil, že bez nich nemůžu být.

Odesláno (upraveno)
No nikdy nevíš, třeba půjdeš domů s dvěma Moonwatchema, ale bez Herculesů :-) To mě přivádí k otázce, že už jsem si minimálně čtyři modely koupil znovu po čase, když jsem zjistil, že bez nich nemůžu být.

:yucky: :yucky: :yucky:

ne, tak to neni... máme dohodu a ta platí... beru to jako zápůjčku, jen bude třeba je přeleštit, páč sem je nosil každý den v slunci i dešti (trochu je to znát) a moc se jim to líbiĺo; představ si, že jednou večer mi říkaly, že konečně si to užívaj, že prý je to supr, ne být v trezoru, ale ne tom krásným světě. Ještě prý nebyly tolik na denním světle, jako za poslední měsíc...

Upraveno uživatelem M916
Odesláno
:yucky: :yucky: :yucky:

ne, tak to neni... máme dohodu a ta platí... beru to jako zápůjčku, jen bude třeba je přeleštit, páč sem je nosil každý den v slunci i dešti (trochu je to znát) a moc se jim to líbiĺo; představ si, že jednou večer mi říkaly, že konečně si to užívaj, že prý je to supr, ne být v trezoru, ale ne tom krásným světě. Ještě prý nebyly tolik na denním světle, jako za poslední měsíc...

To je fakt. U mě chodily na vycházku jen občas...

Odesláno (upraveno)
To je fakt. U mě chodily na vycházku jen občas...

Pokud ne dřív, tak v Gate tschs... já, ty a taky Hercules a Moonphase

Upraveno uživatelem M916
Odesláno

Muzem pomalu doplnit co si kazdej prinese, at je prehled :)

- spiderer PRIHLASENI - SRAZ 11.12.2008 - GATE/FLORENC:

- spiderer ( bude mít nástroj pro profesionály Breitling B-1 :-) )

- Jakubisko

- kibi

- Simon

- Frantik ( bude mít Primky )

- M916 ( snad, bude mít toho víc, ale hlavně Breitling Hercules )

- Kalifx

- 911

- cigi

- mischa

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...