Ronin13 Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna (upraveno) termín 16/9 vede, tak se zapisujte.... - Ronin - Kupa54 - SadClown - Zohan - Hector_24 - Krakra - ensi - Bert - Michal S. - Jakub H. Upraveno 21. srpna uživatelem Ronin13
Tittus Odesláno 2. září Nahlásit Odesláno 2. září termín 16/9 vede, tak se zapisujte.... - Ronin - Kupa54 - SadClown - Zohan - Hector_24 - Krakra - ensi - Bert - Michal S. - Jakub H. - Tittus ("Tak já se připíšu a snad to vyjde, uvidíme.") 1
krakra Odesláno 10. září Nahlásit Odesláno 10. září V 3. 9. 2025 v 0:58, Tittus napsal: termín 16/9 vede, tak se zapisujte.... - Ronin - Kupa54 - SadClown - Zohan - Hector_24 - Krakra - ensi - Bert - Michal S. - Jakub H. - Tittus ("Tak já se připíšu a snad to vyjde, uvidíme.") Už se to blíží.... Příští úterý.
Conrad Odesláno 11. září Nahlásit Odesláno 11. září V 10. 9. 2025 v 8:34, krakra napsal: Už se to blíží.... Příští úterý. Zkusím se dostavit
Tittus Odesláno 12. září Nahlásit Odesláno 12. září No a já to pro změnu fakt nedávám. Mrzí mě to, snad příště.
Koza_c Odesláno 14. září Nahlásit Odesláno 14. září Omlouvam se, ale nezvládnu to. Tak snad příště a dekuju za pozváni. .
Ronin13 Odesláno 15. září Nahlásit Odesláno 15. září Zítra to dejme jako minule, nebo máte někdo nějaký lepší tip? od 18:30 Ronin
Hector_24 Odesláno 15. září Nahlásit Odesláno 15. září Bohužel se musím omluvit, ale zítra to nezvládnu.
Bert Odesláno 16. září Nahlásit Odesláno 16. září Já se picnu. Volal kolega, že zítra musí být návrhy na výslechy znalců včetně odůvodnění. Takže strávím noc přípravou na meeting. Kurva.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se