Jay Doll Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2010 Díky za upozornění, já bych vás býval hledal dole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2010 Omlouvám se pánové, ale nějak jsem to už fyzicky nedal ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2010 Pánové, bylo to výborné posezení. Děkuji všem zúčastěným Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 26. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2010 Díky všem že jste mě přijali mezi chronomagory, fakt jsem si to užil a k pokoukání taky bylo co! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 26. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2010 já to jistil z domova -> rýmička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2010 Díky všem že jste mě přijali mezi chronomagory, fakt jsem si to užil a k pokoukání taky bylo co! Díky všem, takhle si představuji setkání postižených .... Spešl thánks to leebauer: viděl jsem fajn dospělý hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 26. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2010 Já strašně musím přemýšlet o těch Ferrari Jsou to hodinky na dloooouuuhouuuu filozofickou debatu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 26. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2010 Taky díky, bylo to fajn. Já teď přemýšlím o asi pěti kouscích :-), ale "vektor nákazy" je jasně daný - pomalu s pomocí Meistersinger No.2 připravit manželku na IWC Portuguese Chrono... (když k ní nepůjdu moc blízko, tak si změny nevšimne :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 26. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2010 to kibi: jasně, ale jak jsme tam diskutovali s jejich majitelem a Kamilem, jsou nádherný, na mně třeba působí obdobným "duchem závodění" jako TH Monaco .. jen u nich prostě nějak subjektivně nejsem schopen překousnou to Ferrari :) to mnako: ano, připomělo mi to telefonát ze včerejších Gate: "Ano miláčku, jsme v hospodě, ale nic jsem nekoupil" :) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 26. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2010 Sorry, ze jsem nedorazil do Gate. Muze za to jeden Ludek z Brna, 5 Plzni a par panaku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 26. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2010 Sorry, ze jsem nedorazil do Gate. Muze za to jeden Ludek z Brna, 5 Plzni a par panaku... Nebyl von to spíš Sly Stallone? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2010 Od 24.5. do 28.5. bych mel byt v Praze - neplanuje se neco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2010 Kvuli tobe snad i neco naplanujem Jen nezapomen v kabelce privyzt i Fazera a Pandiceho s kyblem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2010 Kvuli tobe snad i neco naplanujem Jen nezapomen v kabelce privyzt i Fazera a Pandiceho s kyblem do prahy nejedu,kdyz tam zustanu do tmy,tak sem potom zavrenej...nevim proc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2010 do prahy nejedu,kdyz tam zustanu do tmy,tak sem potom zavrenej...nevim proc Protoze se vozeres a nicis orloj..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2010 nicis orloj..... ježiš, taková svatokrádež... to jako by vám někdo nachcal do vřídla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2010 To si vypijes !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2010 (upraveno) To si vypijes !!!! Já to piju každej rok v červnu a bylo to vždy trošku slaný, asi tam KIBI jezdí pravidelně Upraveno 24. dubna 2010 uživatelem Andrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Arma888 Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2010 Takze kdy je dalsi sraz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 (upraveno) Arma888 - slušnej nástup. Hezky drsně: prodávat t-touche bez padesáti postů, ochcávat tím pravidla a na sraz nastoupit způsobem "takže to zorganizujte já milostivě přídu".Přesně pro tyhle způsoby chování nováčků, se velký srazy přestaly dělat. edit: pro upřesnění... Upraveno 1. června 2010 uživatelem bandicoot 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se