Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ještě maličkost. Pokud by to bylo jen trochu možné tak doporučuji zarezervovat salónek. Minule bylo v Gate jak v parní lázni a jediné místo kde se dalo dýchat byl právě salónek.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Ani nevím, kde je v Gate salonek a pro kolik lidí. Kdyby nás nebylo dost, asi nám ho nedají. A co dole, tam by taky nemuselo být vedro?

Odesláno
  • bandicoot
  • pavča
  • JDenver
  • Andrew
  • kibi
  • Jay Doll
Jo a jsem taky pro to zarezervovat dolní salonek! Fakt to tam je lepší, je tam klid, není tam horko a je tam akorát místo pro nějakých 12-14 chronomagorů
Odesláno

Do pytle i druhá špageta do páru dorazí a já sem zrovna na dovolený :( ... Tak snad to vyjde příště

S tebou to je tezky .... jsi desetkrat do roka na dovoleny.

Návštěvník Kamil
Odesláno

he he, tam chodíš v papučích Kamile, ne? Posted Image

Ne, ne, mám to daleko. Dvě zastávky tramvají. Budu muset najít něco bližšího.:)
Odesláno (upraveno)

Jak znám Kamila, tak je to určitě nějakej nekuřáckej pajzl, ne?

Nejspíš dojdu, akorát nevím, jak se mám zapsat na ten seznam...

Vezmi poslední seznam, dej Ctrl C, zvol Přidat odpověď, tam Ctrl V, na konec dopiš sebe a odešli.

Upraveno uživatelem pavča
Návštěvník Kamil
Odesláno

Jak znám Kamila, tak je to určitě nějakej nekuřáckej pajzl, ne?

Náhodou, minule jsme tam hulili doutníky.:thumbsup_anim:

Vezmi poslední seznam, dej Ctrl C, zvol Přidat odpověď, tam Ctrl V, na konec dopiš sebe a odešli.

On to moc s počítačem neumí, radši to udělej sám.:)
Odesláno

Jo, to jsem udělal. Akorát mi to nezkopírovalo očíslovanej seznam a místo čísel tam byly hvězdičky. Já to fakt s počítačem moc neumím :)
Návštěvník Kamil
Odesláno

• bandicoot
  • pavča
  • JDenver
  • Andrew
  • kibi
  • Jay Doll
  • farářskej
  • Kamil

Jo, to jsem udělal. Akorát mi to nezkopírovalo očíslovanej seznam a místo čísel tam byly hvězdičky. Já to fakt s počítačem moc neumím :)

:)

post-147-127957468197.jpg

Odesláno

Mizerové, imrvére dávat srazy na termíny kdy jsem pryč. Pak se nedivte, že se nevídáme. :) Bohužel, rodina si už ten termín rezervovala, takže nemohu. Snad o příště ž vyjde.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...