Jay Doll Odesláno 31. července 2010 Nahlásit Odesláno 31. července 2010 Ta začla nám neděle, takže dodávám fotky jak jsem líbil. Vzhledem k tomu, že jde o sraz hlavně kvůli hodinkám, publikuji pouze fotky hodinek, nikoliv lidí. Pokud by ovšem někdo výslovně chtěl, aby byla jeho podobizna zveřejněna, stačí napsat SZ První várka:
quest987 Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2010 Ty tadovy Elgin (pokud jsou jeste jeho)se mi desne libi,ale porad se mi nejak nedari na ne uvolnit prostredky jinak ostatni hodinky mooc pekne(Jermann&Stübi a černo-orange Zodiac pecka),ale pro mne nedostupne s vyssi cennovkou.
Návštěvník Tada Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2010 Ty tadovy Elgin (pokud jsou jeste jeho)se mi desne libi,ale porad se mi nejak nedari na ne uvolnit prostredky jinak ostatni hodinky mooc pekne(Jermann&Stübi a černo-orange Zodiac pecka),ale pro mne nedostupne s vyssi cennovkou. Nojo, ještě jsou moje, ale kdo ví jak dlouho... 3
farářskej Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2010 Vzhledem k tomu, že jde o sraz hlavně kvůli hodinkám, publikuji pouze fotky hodinek, nikoliv lidí. Já myslím, že kdo na sraz leze, ten počítá s publikací svýho fýzis a možnost přiřadit k přezdívkám ksichty je skvělá - nemluvě o tom, že obrázky toho, jak kibi nožem útočí na bezbrannej hamburger, by lidstvo jenom obohatily
farářskej Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2010 ... ja se jenom branil... hladu... Ty určitě znáš pojem "nepřiměřená obrana" a víš, jaká je za něj taxa, ne? Jay Dolle, dej sem i ten zbytek P.S.: zatím je nejlepší ta fotka od vedlejšího stolu, kde Long otevíral kapsáče - je tam stádečko krásnejch veteránů, ke kterýmu se potají přikrádají suunta Core a snaží se dělat jako že tam patří
farářskej Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2010 a no jo furt... a to jsem ani nepribodl ke stolu ruku, ktera mi z talire kradla hranolky...! Dopr, někdo mi kradl tvoje hranolky a já o tom ani nevěděl
Murphy97 Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2010 Běžte už do háje s tím jídlem Já furt čuměl po hodinkách, večeři jsem pořád odkládal a najednou mi volali, že na mně čeká želva.Doma jsem pak udělal takovej průvan v lednici, až mi ráno vynadali, že není co k snídani...
farářskej Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2010 Doma jsem pak udělal takovej průvan v lednici, až mi ráno vynadali, že není co k snídani... ... i tatarku? Barbare!
Murphy97 Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2010 ... i tatarku? Barbare! i s kyselejma vokurkama, kerý vobyčejně nežeru
farářskej Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2010 i s kyselejma vokurkama, kerý vobyčejně nežeru A pak ty srazy nemají mít špatnou pověst, když se otcové rodin vrací domů, vyluxujou ledničku a pak je jim divně
spiderer Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2010 A pak ty srazy nemají mít špatnou pověst, když se otcové rodin vrací domů, vyluxujou ledničku a pak je jim divně
bandicoot Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2010 To byl asi první sraz, ze kterýho si neodnáším pocit, že potřebuju jiný nebo další hodinky...
Marfi Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2010 To byl asi první sraz, ze kterýho si neodnáším pocit, že potřebuju jiný nebo další hodinky... Byl to můj první sraz, a pocity mám právě opačné. A to jsem si myslel, že mám vyhlídnuté "definitivní" ......
spiderer Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2010 To byl asi první sraz, ze kterýho si neodnáším pocit, že potřebuju jiný nebo další hodinky... Hele Pavle muj asi taky, ale nebylo to tim, ze tam zadny hodinky nebyly, nebo tak, jen uz to mam mozna v hlave trosku srovnanejsi.. kazdopadne je fakt, ze Cyberuv japonskej casopis se hemzi mnoha vytecnejma modelama, ale zase na druhou zadny z nich "nutne nepotrebuju"..
Peta-Biker Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2010 Hele Pavle muj asi taky, ale nebylo to tim, ze tam zadny hodinky nebyly, nebo tak, jen uz to mam mozna v hlave trosku srovnanejsi.. kazdopadne je fakt, ze Cyberuv japonskej casopis se hemzi mnoha vytecnejma modelama, ale zase na druhou zadny z nich "nutne nepotrebuju".. to je mi zas hláška za měsíc Ti ji připomenu.
spiderer Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2010 to je mi zas hláška za měsíc Ti ji připomenu. Hele to beru porad v potaz ze me neco ofoukne kdyz to nebudu cekat, ale uz celkem dlouho neslidim po ebay, nehlidam zdejsi prodejni sekci ani si nerikam co zrovna nutne potrebuju.. Jsem ted celkem spokojenej a i kdyz mi to treba nevydrzi tak je to fajn pocit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se