Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ta začla nám neděle, takže dodávám fotky jak jsem líbil. Vzhledem k tomu, že jde o sraz hlavně kvůli hodinkám, publikuji pouze fotky hodinek, nikoliv lidí. Pokud by ovšem někdo výslovně chtěl, aby byla jeho podobizna zveřejněna, stačí napsat SZ Posted Image

První várka:

post-5465-1280617016,56.jpg

post-5465-1280617028,57.jpg

post-5465-1280617038,36.jpg

post-5465-1280617047,82.jpg

post-5465-1280617053,9.jpg

post-5465-1280617086,52.jpg

post-5465-1280617104,59.jpg

post-5465-1280617126,03.jpg

post-5465-1280617151,66.jpg

post-5465-1280617165,87.jpg

Odesláno

Ty tadovy Elgin (pokud jsou jeste jeho)se mi desne libi,ale porad se mi nejak nedari na ne uvolnit prostredky :crying_anim02:

jinak ostatni hodinky mooc pekne(Jermann&Stübi a černo-orange Zodiac pecka),ale pro mne nedostupne s vyssi cennovkou.

Návštěvník Tada
Odesláno

Ty tadovy Elgin (pokud jsou jeste jeho)se mi desne libi,ale porad se mi nejak nedari na ne uvolnit prostredky :crying_anim02:

jinak ostatni hodinky mooc pekne(Jermann&Stübi a černo-orange Zodiac pecka),ale pro mne nedostupne s vyssi cennovkou.

Nojo, ještě jsou moje, ale kdo ví jak dlouho... :)

• Hlasovat proti 3
Odesláno

Vzhledem k tomu, že jde o sraz hlavně kvůli hodinkám, publikuji pouze fotky hodinek, nikoliv lidí.

Já myslím, že kdo na sraz leze, ten počítá s publikací svýho fýzis a možnost přiřadit k přezdívkám ksichty je skvělá - nemluvě o tom, že obrázky toho, jak kibi nožem útočí na bezbrannej hamburger, by lidstvo jenom obohatily :D
Odesláno

... ja se jenom branil... hladu... :D

Ty určitě znáš pojem "nepřiměřená obrana" a víš, jaká je za něj taxa, ne? :D

Jay Dolle, dej sem i ten zbytek :)

P.S.: zatím je nejlepší ta fotka od vedlejšího stolu, kde Long otevíral kapsáče - je tam stádečko krásnejch veteránů, ke kterýmu se potají přikrádají suunta Core a snaží se dělat jako že tam patří :D

Odesláno

Běžte už do háje s tím jídlem :wallbash:

Já furt čuměl po hodinkách, večeři jsem pořád odkládal a najednou mi volali, že na mně čeká želva.

Doma jsem pak udělal takovej průvan v lednici, až mi ráno vynadali, že není co k snídani...

Odesláno

To byl asi první sraz, ze kterýho si neodnáším pocit, že potřebuju jiný nebo další hodinky...

Byl to můj první sraz, a pocity mám právě opačné.Posted Image

A to jsem si myslel, že mám vyhlídnuté "definitivní" ......

Odesláno

To byl asi první sraz, ze kterýho si neodnáším pocit, že potřebuju jiný nebo další hodinky...

Hele Pavle muj asi taky, ale nebylo to tim, ze tam zadny hodinky nebyly, nebo tak, jen uz to mam mozna v hlave trosku srovnanejsi.. kazdopadne je fakt, ze Cyberuv japonskej casopis se hemzi mnoha vytecnejma modelama, ale zase na druhou zadny z nich "nutne nepotrebuju".. ;)
Odesláno

Hele Pavle muj asi taky, ale nebylo to tim, ze tam zadny hodinky nebyly, nebo tak, jen uz to mam mozna v hlave trosku srovnanejsi.. kazdopadne je fakt, ze Cyberuv japonskej casopis se hemzi mnoha vytecnejma modelama, ale zase na druhou zadny z nich "nutne nepotrebuju".. Posted Image

to je mi zas hláška :D za měsíc Ti ji připomenu.

Odesláno

to je mi zas hláška :D za měsíc Ti ji připomenu.

Hele to beru porad v potaz ze me neco ofoukne kdyz to nebudu cekat, ale uz celkem dlouho neslidim po ebay, nehlidam zdejsi prodejni sekci ani si nerikam co zrovna nutne potrebuju.. Jsem ted celkem spokojenej a i kdyz mi to treba nevydrzi tak je to fajn pocit ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...