onney Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 Ale mám zase jiné přednosti Učesaný samozřejmě budu, takže strach je namístě! učesaný právník s bambitkou. Proti tobě nemám nejmenší šanci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 Že bych se oholil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 učesaný právník s bambitkou. Proti tobě nemám nejmenší šanci Neboj, budu se jako obvykle chovat jako buran, takže pořád můžeš u své přítelkyně získat nějaké body Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 Neboj, budu se jako obvykle chovat jako buran, takže pořád můžeš u své přítelkyně získat nějaké body Díky, Tado :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 zbrane nejsou problem... a souboji bych s chuti prihlizel... Zbraň nepotřebuju. Prostě ho kopnu pod jeho kostnaté koleno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 (upraveno) kibi: Já uznávám jen souboj na šavle, ten má v akademických kruzích tradici a navíc dává mým protivníkům přecejenom nějakou mizivou šanci... onney: Mám teda donést soubojové šavle? Upraveno 27. února 2011 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 1. Jay Doll - kuřáci i nekuřáci, je mi to jedno2. kibi - kuřáci3. pavča - nekuřáci4. RomanP5. JDenver - kuřáci6. zrno7. Tada - bude pendlovat mezi kuřáky a nekuřáky8. onney + doprovod9. rdk10. Josef0111.boo-beek + můžu nabídnout lift na trase z Lovosic (i okolí, tzn třeba Ústí, Litoměřice, etc...)12. sery.vlk (nekuřácká sekce - chlapi děkuju)13. Chorche - oboje, je mi jedno14. mbaud15. patris16. Bert a dorostenka17. Jakubisko18. jane + pán s Primkama (?)19. Jirka3520. viper21. Conrad- dovoli li služba tak 80 procent22. Marfi23. honza.manta - měl bych být v Praze, tak když mi do toho opět něco nevleze ...24. organic (fajčiari, když se budu dusit, uteču)25. Widloun26. belmondo27. 1 Lachtan - kuřáci 28. mischa-nekuřáci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 kibi: Já uznávám jen souboj na šavle, ten má v akademických kruzích tradici a navíc dává mým protivníkům přecejenom nějakou mizivou šanci... onney: Mám teda donést soubojové šavle? Můžeš. Nebo se šíleně ožereme a šavle budeme házet... jiny by se vymlouval, ze nemuze, treba ze bude grilovat... tohle je slovo chlapa! to jsem celej já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 Můžeš. Nebo se šíleně ožereme a šavle budeme házet... Lákavé, ale asi ne. Počkám se, až se ožereš a hodíš šavli a pak budu kladně působit an tvojí přítelkyni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 Lákavé, ale asi ne. Počkám se, až se ožereš a hodíš šavli a pak budu kladně působit an tvojí přítelkyni Jsi prostě pořádný soupeř :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 Jsi prostě pořádný soupeř :-) TAk si hlavně vem jmenovku, abych tě poznal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 TAk si hlavně vem jmenovku, abych tě poznal Jestli poznáš mě, ukážu ti, který to je Pokud se od minule neostříhal, měl bych ho identifikovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Jestli poznáš mě, ukážu ti, který to je Pokud se od minule neostříhal, měl bych ho identifikovat Ty mě takhle napráskáš?? Jinak jmenovky přinese Denver, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 (upraveno) 1. Jay Doll - kuřáci i nekuřáci, je mi to jedno2. kibi - kuřáci3. pavča - nekuřáci4. RomanP5. JDenver - kuřáci6. zrno7. Tada - bude pendlovat mezi kuřáky a nekuřáky8. onney + doprovod9. rdk10. Josef0111.boo-beek + můžu nabídnout lift na trase z Lovosic (i okolí, tzn třeba Ústí, Litoměřice, etc...), kuřáci i nekuřáci, je mi to jedno12. sery.vlk (nekuřácká sekce - chlapi děkuju)13. Chorche - oboje, je mi jedno14. mbaud15. patris16. Bert a dorostenka17. Jakubisko18. jane + pán s Primkama (?)19. Jirka3520. viper21. Conrad- dovoli li služba tak 80 procent22. Marfi23. honza.manta - měl bych být v Praze, tak když mi do toho opět něco nevleze ...24. organic (fajčiari, když se budu dusit, uteču)25. Widloun26. belmondo27. 1 Lachtan - kuřáci 28. mischa-nekuřáci Upraveno 28. února 2011 uživatelem boo-beek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 1. Jay Doll - kuřáci i nekuřáci, je mi to jedno 2. kibi - kuřáci 3. pavča - nekuřáci 4. RomanP 5. JDenver - kuřáci 6. zrno 7. Tada - bude pendlovat mezi kuřáky a nekuřáky 8. onney + doprovod 9. rdk 10. Josef01 11.boo-beek + můžu nabídnout lift na trase z Lovosic (i okolí, tzn třeba Ústí, Litoměřice, etc...), kuřáci i nekuřáci, je mi to jedno 12. sery.vlk (nekuřácká sekce - chlapi děkuju) bohužel, objektivní důvody 13. Chorche - oboje, je mi jedno 14. mbaud 15. patris 16. Bert a dorostenka 17. Jakubisko 18. jane + pán s Primkama (?) 19. Jirka35 20. viper 21. Conrad- dovoli li služba tak 80 procent 22. Marfi 23. honza.manta - měl bych být v Praze, tak když mi do toho opět něco nevleze ... 24. organic (fajčiari, když se budu dusit, uteču) 25. Widloun 26. belmondo 27. 1 Lachtan - kuřáci 28. mischa-nekuřáci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 1. Jay Doll - kuřáci i nekuřáci, je mi to jedno2. kibi - kuřáci3. pavča - nekuřáci4. RomanP - nekuřáci5. JDenver - kuřáci6. zrno7. Tada - bude pendlovat mezi kuřáky a nekuřáky8. onney + doprovod9. rdk10. Josef0111.boo-beek + můžu nabídnout lift na trase z Lovosic (i okolí, tzn třeba Ústí, Litoměřice, etc...), kuřáci i nekuřáci, je mi to jedno12. sery.vlk (nekuřácká sekce - chlapi děkuju) bohužel, objektivní důvody13. Chorche - oboje, je mi jedno14. mbaud15. patris16. Bert a dorostenka17. Jakubisko18. jane + pán s Primkama (?)19. Jirka3520. viper21. Conrad- dovoli li služba tak 80 procent22. Marfi23. honza.manta - měl bych být v Praze, tak když mi do toho opět něco nevleze ...24. organic (fajčiari, když se budu dusit, uteču)25. Widloun26. belmondo27. 1 Lachtan - kuřáci28. mischa-nekuřáci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Nemá někdo z přihlášených Planet oceany? Moooc rád bych je viděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karloss Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 1. Jay Doll - kuřáci i nekuřáci, je mi to jedno2. kibi - kuřáci3. pavča - nekuřáci4. RomanP - nekuřáci5. JDenver - kuřáci6. zrno7. Tada - bude pendlovat mezi kuřáky a nekuřáky8. onney + doprovod9. rdk10. Josef0111.boo-beek + můžu nabídnout lift na trase z Lovosic (i okolí, tzn třeba Ústí, Litoměřice, etc...), kuřáci i nekuřáci, je mi to jedno13. Chorche - oboje, je mi jedno14. mbaud15. patris16. Bert a dorostenka17. Jakubisko18. jane + pán s Primkama (?)19. Jirka3520. viper21. Conrad- dovoli li služba tak 80 procent22. Marfi23. honza.manta - měl bych být v Praze, tak když mi do toho opět něco nevleze ...24. organic (fajčiari, když se budu dusit, uteču)25. Widloun26. belmondo27. 1 Lachtan - kuřáci28. mischa-nekuřáci29. karloss - PO pro oneye klidně vezmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 (upraveno) Ty mě takhle napráskáš?? Jinak jmenovky přinese Denver, ne? Klid, nepozná mě Jo, na Denvera spoléhám, pár lidí sice už znám, ale beztak bych se bez jmenovek moc nechytal. Jak ses ptal na Planet Oceany - doufám, že je někdo mít bude, zkoušel jsem je před pár týdny u Dušáka a jsou boží. Ale budou IWC, dneska jsem se dohodl s Pafelikem, že taky půjde. Upraveno 28. února 2011 uživatelem Chorche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Klid, nepozná mě Jo, na Denvera spoléhám, pár lidí sice už znám, ale beztak bych se bez jmenovek moc nechytal. Jak ses ptal na Planet Oceany - doufám, že je někdo mít bude, zkoušel jsem je před pár týdny u Dušáka a jsou boží. Ale budou IWC, dneska jsem se dohodl s Pafelikem, že taky půjde. Jo, jsou to moje dream watch. Jinak na Denvera taky spolehám. Takže denvere, pokud to čteš, tak nezapomeň na jmenovky. A doufám, že si zopakuješ zápas s kolenem. Bavilo mě to :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se