Jiribartl Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2013 Byla to nádhera, už se zase těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2013 A co ti brání? Stačí přijít. OK, normálně se k Vám nasáčkuju Kdy bude příští srazík? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2013 Bývá vetsinou 1x za 2 mesice, takze klidne na konci dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 Bývá vetsinou 1x za 2 mesice, takze klidne na konci dubna OK, super, budu sledovat vlákno, aby mi to neuteklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecek01 Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 Taky se rád přijdu podívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2013 Utíká to jako voda, fórum prošlo menším zemětřesením, co to probrat u piva? Navrhuji středu před nebo po Velikonocích. Tedy 27/3 nebo 3/4, ale dá se s termínem libovolně hýbat. Klasicky bych zašel do Gate, ale zazněl i požadavek na Pivovarský klub. Tak tedy, prosím o vyjádření k termínu a místu, času je zatím dost tak to můžeme doladit ideálně podle přání většiny . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2013 27.3. by byl dobrý termín. Rád vás zase po dlouhé době uvidím, minule mi to bohužel uteklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2013 27. 3., místu se přizpůsobím, ale Gate mi vyhovovala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2013 osobne som za pivovarsky klub,naposledy sa sice kuchar nevytiahol,ale pivo velice gut.27.3.sedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2013 Už zase?!? To zas bude v alejích nablito. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schrapnel Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2013 ja by som sa s dovolenim tiez pridal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2013 Já bych radši Gate. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2013 Já taky, v Gate sou na náš už zvyklý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2013 Dobrá, vyznívá to celkem jasně. Pokud budete mít ještě někdo připomínky můžeme s tím hnout, ale zatím to vypadá takhle: Gate, 27.3. 18:00 PrischeraChorcheJiribartlsvijanskymazHonza.manta - tady nevim, zda to bylo ano schrapnelKamilMoty123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2013 Já bych rád přišel, ale to je už třetí termín, kdy jsem v práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2013 Tak napiš, kdy můžeš, je to ještě za dlouho, se nějak přizpůsobíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2013 Tak napiš, kdy můžeš, je to ještě za dlouho, se nějak přizpůsobíme.To asi kvůli mně nemá cenu měnit, když to už potvrdilo tolik lidí. Počkám si na další termín, snad to výjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2013 Gate, 27.3. 18:00 PrischeraChorcheJiribartlsvijanskymazHonza.manta - tady nevim, zda to bylo ano schrapnelKamilMoty123JHonza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2013 Gate, 27.3. 18:00 PrischeraChorcheJiribartlHonza.manta - tady nevim, zda to bylo ano schrapnelKamilMoty123JHonzaMazem sa,musim povinne inam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2013 Honza.manta by se rád mrknul na jedny moje hodiny, takže se asi taky zastavím se na vás podívat. Aspoň konečně zjistím, jak vypadaj mně podobný. A kde že je ten Gate? A co to vůbec je? Hospoda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se