Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

PO i Ananty přijedou:smile_anim:

Jsem moc rád a těším se:guitar: :guitar: :guitar:

PO jsou ohraný , ale na Anaty se těším :-) jen nevím co vemu já .... asi D

Odesláno

Se na ně nemusíš koukat:boxing:

A Sou to Ananty, ty už si nalitej, co?:cheers:

To jím rovnou říkej Anety:cigar:

Odesláno

Já se bohužel přidám mezi odpadlíky... Bylo mi řečeno, že na tu firemní akci dneska musím... Asi tam potřebujou taky nějakou kuriozitu. Tak snad jindy, omlouvám se za případné problémy s reservací.

Návštěvník Tada
Odesláno

Helejte se hadi, na jake jmeno jste to kdo rezervovali, v gejtu jsou jacisi zmeteni :-D

Návštěvník Tada
Odesláno

1. Vzkaz: Kluci z chronošopu, dorazil jsem domů v pořádku :D

2. Ten kdo tam byl z Kolína, nechtě se přihlásí, protože jak jsem starej, tak jsem hloupej a zapomněl jsem nick... :D

Konec noční relace.

Odesláno (upraveno)

Jo jo zase dobrý když pominu , že jsem tam fakticky nechal jedny hodinky. Příště to chce méně chlastat a nebo více přemýšlet.:smile_anim:

Kluicí napište mi do S.Z kdo jste chtel ten vánoční dárek pro přítelkyni ( někdo chtěl diamant a někdo chtěl malé levné náušnice s diamanty)

Děkuji. Byla to dokonalá kombinace hezkých hodinek, dobrého jídla, alkoholu a milých lidí ( klucí Cyril je fajn a nevím přesně jestli mě nebalil ?) Kecám je to dobrej řízek !!!

Upraveno uživatelem long
Odesláno

Byl jsem na srazu Chronomagu poprvé a bylo to bezva. Tolik hodinek mi ještě během dne rukama neprošlo a samé lepší kousky. Taky jsem si zas trochu ujasnil co bych chtěl, třeba Monaka a Moony byly úžasný, ale prostě mi na tu ruku nesednou a nesednou. Zato ty Glashutte, to bylo žrádlo, tudy bych se mohl dát. Nakonec se snad ani moje nablejštěný Seika v davu neztratily, tak se těšim zas na příště.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...