Návštěvník Tada Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 sice jsem spal jen cca 20minut, ale dnešek si ujít nenechám!
pevo Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 Přijdu na tu sedmou, nebo krátce po...
Moty Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 PO i Ananty přijedou:smile_anim: Jsem moc rád a těším se:guitar: :guitar:
zrno Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 PO i Ananty přijedou:smile_anim: Jsem moc rád a těším se:guitar: :guitar: PO jsou ohraný , ale na Anaty se těším :-) jen nevím co vemu já .... asi D
Moty Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 Se na ně nemusíš koukat:boxing: A Sou to Ananty, ty už si nalitej, co? To jím rovnou říkej Anety:cigar:
Honza.manta Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 Potvrzuji, že bych do cca osmi měl dorazit.
Tower Of Power Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 Já se bohužel přidám mezi odpadlíky... Bylo mi řečeno, že na tu firemní akci dneska musím... Asi tam potřebujou taky nějakou kuriozitu. Tak snad jindy, omlouvám se za případné problémy s reservací.
Návštěvník Tada Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 Helejte se hadi, na jake jmeno jste to kdo rezervovali, v gejtu jsou jacisi zmeteni :-D
ladisu Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 Nó, za chvíli to v Karlíně začne a já trčím v Ostravě v nějakým Futuru. Ach jó
Daemonultimate Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 Tak se dobře bavte,ach jo...
JHonza Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 Bylo fajn, díky za pokec. Škoda, že jsem musel odejít brzo. Tak aspoň jedno orientační fotka stolu (zdaleka ne všechno). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tower Of Power Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 Ach jo, Zrnovy Hamiltony..už teď se přimlouvám za vánoční sraz, kde kolega pozná, co to znamená lobbing! Hotovost vezmu s sebou;)
Moty Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 Sraz byl vybornej, diky vsem, fotky dam zitra
Návštěvník Tada Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 1. Vzkaz: Kluci z chronošopu, dorazil jsem domů v pořádku 2. Ten kdo tam byl z Kolína, nechtě se přihlásí, protože jak jsem starej, tak jsem hloupej a zapomněl jsem nick... Konec noční relace.
kubson Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2012 1. Vzkaz: Kluci z chronošopu, dorazil jsem domů v pořádku tak tos dorazil dřív než my! vyklopit nás před hospodou?
DaLo Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2012 Skvely to bylo, konecne jsem si priopojil nicky s ksichtem:) priste prijdu rad znova...
long Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2012 (upraveno) Jo jo zase dobrý když pominu , že jsem tam fakticky nechal jedny hodinky. Příště to chce méně chlastat a nebo více přemýšlet. Kluicí napište mi do S.Z kdo jste chtel ten vánoční dárek pro přítelkyni ( někdo chtěl diamant a někdo chtěl malé levné náušnice s diamanty) Děkuji. Byla to dokonalá kombinace hezkých hodinek, dobrého jídla, alkoholu a milých lidí ( klucí Cyril je fajn a nevím přesně jestli mě nebalil ?) Kecám je to dobrej řízek !!! Upraveno 30. listopadu 2012 uživatelem long
Chorche Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2012 Povedlo se to, díky všem zúčastněným.
Waya03 Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2012 Byl jsem na srazu Chronomagu poprvé a bylo to bezva. Tolik hodinek mi ještě během dne rukama neprošlo a samé lepší kousky. Taky jsem si zas trochu ujasnil co bych chtěl, třeba Monaka a Moony byly úžasný, ale prostě mi na tu ruku nesednou a nesednou. Zato ty Glashutte, to bylo žrádlo, tudy bych se mohl dát. Nakonec se snad ani moje nablejštěný Seika v davu neztratily, tak se těšim zas na příště.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se