Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Do pytle, můžete mi někdo říct nějaký rozumný důvod, proč jsou všechny akce v ÚTERÝ ?? Srazy chronomagu, koncerty mých dětí, třídní schůzky, oslavy narozenin všech lidí, co mě zvou.......... Úterý je totiž jediný den v týdnu, co NIKDY nemůžu.

Odesláno
Do pytle, můžete mi někdo říct nějaký rozumný důvod, proč jsou všechny akce v ÚTERÝ ?? Srazy chronomagu, koncerty mých dětí, třídní schůzky, oslavy narozenin všech lidí, co mě zvou.......... Úterý je totiž jediný den v týdnu, co NIKDY nemůžu.

Nebreč,funus ti pozůstalí jistě naplánují taky na úterý. :crying_anim:

Odesláno

Nusle jsou božží - pracuju tam, petřiny jsou taky božžžííí - bydlím tam, ale NE V ÚTERÝ - to se naplno věnuju sportu ! :D :D Ve středu pak bývám poněkud indisponován, ale většinou v pohodě!!

Odesláno (upraveno)

Vyborne, takze to udelame ve stredu! A aby to nebylo moc brzy, trebas 25.6. Vyhovuje vam to?

Bylo by to v restauraci Na Tetine, je to, jak jsem napsal v Nuslich. Nedaleko (20m) je dosti frekventovana zastavka autobusu Kloboucnicka a na druhe strane (70m) zastavka tramvaje #11 + nocni #56. Restauraci jsem vybral na zaklade zkusenosti s jednou akci, kterou jsem tam delal pred tremi tydny. Pokud budete s mistem i datem souhlasit, zamluvim pro nas salonek pro cca 10-12 lidi (veslo se nas tam sice 15, ale bylo to jak ve skolni jidelne).

Edit: conrade diky za technickou pripominku ;)

Upraveno uživatelem Jakubisko
Odesláno

Nechci ti brát svaté přesvědčení,ale podle mne je 26,6 čtvrtek.

Odesláno
Vyborne, takze to udelame ve stredu! A aby to nebylo moc brzy, trebas 25.6. Vyhovuje vam to?

Bylo by to v restauraci Na Tetine, je to, jak jsem napsal v Nuslich. Nedaleko (20m) je dosti frekventovana zastavka autobusu Kloboucnicka a na druhe strane (70m) zastavka tramvaje #11 + nocni #56. Restauraci jsem vybral na zaklade zkusenosti s jednou akci, kterou jsem tam delal pred tremi tydny. Pokud budete s mistem i datem souhlasit, zamluvim pro nas salonek pro cca 10-12 lidi (veslo se nas tam sice 15, ale bylo to jak ve skolni jidelne).

Edit: conrade diky za technickou pripominku ;)

Tak já se předběžně hlásím:

KalifX

Návštěvník tolja
Odesláno (upraveno)
Tak já se předběžně hlásím:

KalifX

Je to sice dálka, ale já taky, já taky!

KalifX

rorda

tolja

Upraveno uživatelem tolja
Odesláno (upraveno)
Nechci ti brát svaté přesvědčení,ale podle mne je 26,6 čtvrtek.

Než jsem si uvědomil,že jsi opravil datum myslel jsem že jsem se překouk a už jsem málem psal omluvu

Datum je prima moc rád přijdu, btw co tam točí?

Jen technicky v Karlíně nás bylo cca 30, na Petřinách / a to je jen malý kousek před Karlovými Varlaty / 15? vejdeme se ?

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
Je to sice dálka, ale já taky, já taky!

No zrovna Ty si stezuj! Tech par set metru snad dojdes i pesky :P

Datum je prima moc rád přijdu, btw co tam točí?

Jen technicky v Karlíně nás bylo cca 30, na Petřinách / a to je jen malý kousek před Karlovými Varlaty / 15? vejdeme se ?

Pokud si vzpominam, byla tam snad plzen a staropramen, plus kofola pro nepijany. Ja bych rekl, ze se nejak vejdeme. V salonku jsou bokem jeste jeden nebo dva stolky pro dve osoby, tak bychom ev. nesedeli vsichni u jednoho stolu. Zitra se tam pokusim zastavit to zamluvit a vecer dam vedet...

KalifX

rorda

tolja

Conrad

RaGe

kibi + Oloušek

farářskej

spiderer - snad to taky zvladnu

Jakubisko

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...