spiderer Odesláno 11. května 2008 Nahlásit Odesláno 11. května 2008 Ja jsem koukam tentokrat neuniknul, si priste budu muset vzit nejakou masku
farářskej Odesláno 11. května 2008 Nahlásit Odesláno 11. května 2008 Dyť jsme tam měli takový hentý jmenovky, ne? Jinak tam Cyber vypadá jako dobrej intelektuál - jak předvádí, že umí číst A děkuju za to, že na žádný fotce nejsem já
farářskej Odesláno 12. května 2008 Nahlásit Odesláno 12. května 2008 jsem te z foceni vynechal...? no... priste...? Snažím se tomu vyhejbat jak to jde... když se někde objeví moje interesantní vizáž, tak potom ženský zbytečně šílí
Cyber Odesláno 12. května 2008 Nahlásit Odesláno 12. května 2008 dovolil jsem si par fotecek z vlastni zahradky... ale kvalita nic moc, koukam, ze se mi tremou chvely ruce... http://chronomag.ic.cz/ - fotky Hezký fotky....snad se dokopu,a taky sem něco hodím z kapesního fotozápisníčku , ještě jsem to ani nestáhnul do pičitáče.
cigi Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Odesláno 13. května 2008 Do pytle, můžete mi někdo říct nějaký rozumný důvod, proč jsou všechny akce v ÚTERÝ ?? Srazy chronomagu, koncerty mých dětí, třídní schůzky, oslavy narozenin všech lidí, co mě zvou.......... Úterý je totiž jediný den v týdnu, co NIKDY nemůžu.
Conrad Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Odesláno 13. května 2008 Do pytle, můžete mi někdo říct nějaký rozumný důvod, proč jsou všechny akce v ÚTERÝ ?? Srazy chronomagu, koncerty mých dětí, třídní schůzky, oslavy narozenin všech lidí, co mě zvou.......... Úterý je totiž jediný den v týdnu, co NIKDY nemůžu. Nebreč,funus ti pozůstalí jistě naplánují taky na úterý.
Viktor Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Odesláno 13. května 2008 Úterý je totiž jediný den v týdnu, co NIKDY nemůžu. Zajímavý, jsem na tom úplně stejně . Zpíváš ve sboru?
Jakubisko Odesláno 13. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 13. května 2008 cigi: jelikoz pristi sraz bude nejspis pod mym organizacnim vedenim nekde v Nusli a den jeste neni upresneny, tak se Te chci zeptat, kdy bys ev. mel cas
cigi Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Odesláno 13. května 2008 Nusle jsou božží - pracuju tam, petřiny jsou taky božžžííí - bydlím tam, ale NE V ÚTERÝ - to se naplno věnuju sportu ! :D Ve středu pak bývám poněkud indisponován, ale většinou v pohodě!!
Jakubisko Odesláno 13. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 13. května 2008 (upraveno) Vyborne, takze to udelame ve stredu! A aby to nebylo moc brzy, trebas 25.6. Vyhovuje vam to? Bylo by to v restauraci Na Tetine, je to, jak jsem napsal v Nuslich. Nedaleko (20m) je dosti frekventovana zastavka autobusu Kloboucnicka a na druhe strane (70m) zastavka tramvaje #11 + nocni #56. Restauraci jsem vybral na zaklade zkusenosti s jednou akci, kterou jsem tam delal pred tremi tydny. Pokud budete s mistem i datem souhlasit, zamluvim pro nas salonek pro cca 10-12 lidi (veslo se nas tam sice 15, ale bylo to jak ve skolni jidelne). Edit: conrade diky za technickou pripominku Upraveno 13. května 2008 uživatelem Jakubisko
Conrad Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Odesláno 13. května 2008 Nechci ti brát svaté přesvědčení,ale podle mne je 26,6 čtvrtek.
Kalifx Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Odesláno 13. května 2008 Vyborne, takze to udelame ve stredu! A aby to nebylo moc brzy, trebas 25.6. Vyhovuje vam to? Bylo by to v restauraci Na Tetine, je to, jak jsem napsal v Nuslich. Nedaleko (20m) je dosti frekventovana zastavka autobusu Kloboucnicka a na druhe strane (70m) zastavka tramvaje #11 + nocni #56. Restauraci jsem vybral na zaklade zkusenosti s jednou akci, kterou jsem tam delal pred tremi tydny. Pokud budete s mistem i datem souhlasit, zamluvim pro nas salonek pro cca 10-12 lidi (veslo se nas tam sice 15, ale bylo to jak ve skolni jidelne). Edit: conrade diky za technickou pripominku Tak já se předběžně hlásím: KalifX
Návštěvník tolja Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Odesláno 13. května 2008 (upraveno) Tak já se předběžně hlásím: KalifX Je to sice dálka, ale já taky, já taky! KalifX rorda tolja Upraveno 13. května 2008 uživatelem tolja
Conrad Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Odesláno 13. května 2008 (upraveno) Nechci ti brát svaté přesvědčení,ale podle mne je 26,6 čtvrtek. Než jsem si uvědomil,že jsi opravil datum myslel jsem že jsem se překouk a už jsem málem psal omluvu Datum je prima moc rád přijdu, btw co tam točí? Jen technicky v Karlíně nás bylo cca 30, na Petřinách / a to je jen malý kousek před Karlovými Varlaty / 15? vejdeme se ? Upraveno 13. května 2008 uživatelem Conrad
Návštěvník RaGe Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Odesláno 13. května 2008 KalifX rorda tolja Conrad RaGe
farářskej Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Odesláno 13. května 2008 (upraveno) No, předběžně... KalifX rorda tolja Conrad RaGe kibi + Oloušek farářskej Upraveno 13. května 2008 uživatelem farářskej
spiderer Odesláno 14. května 2008 Nahlásit Odesláno 14. května 2008 KalifX rorda tolja Conrad RaGe kibi + Oloušek farářskej spiderer - snad to taky zvladnu
Jakubisko Odesláno 14. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. května 2008 Je to sice dálka, ale já taky, já taky! No zrovna Ty si stezuj! Tech par set metru snad dojdes i pesky Datum je prima moc rád přijdu, btw co tam točí? Jen technicky v Karlíně nás bylo cca 30, na Petřinách / a to je jen malý kousek před Karlovými Varlaty / 15? vejdeme se ? Pokud si vzpominam, byla tam snad plzen a staropramen, plus kofola pro nepijany. Ja bych rekl, ze se nejak vejdeme. V salonku jsou bokem jeste jeden nebo dva stolky pro dve osoby, tak bychom ev. nesedeli vsichni u jednoho stolu. Zitra se tam pokusim zastavit to zamluvit a vecer dam vedet... KalifX rorda tolja Conrad RaGe kibi + Oloušek farářskej spiderer - snad to taky zvladnu Jakubisko
cigi Odesláno 14. května 2008 Nahlásit Odesláno 14. května 2008 cigi se hlásí 25.6. Na Tětíně! Super, těším se!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se