N4M Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 V kolik začíná treffen? Nějak nemohu najít konkrétní čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 Bude se někdo ze stabilně dorazivších gentlemanů pozastavovat nad tím, když se dostaví i Lachtaní zvíře ??? a co to je za zvire? pravej lachtan? ja rikal lachtan memu labrdorovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 1Lachtan: tobě to na čerňáku nestačilo? budeš mít ještě víc zamotanou hlavu, ostatně jako my všichni :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N4M Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 A u nás se říká venčit lachtana něčemu úplně jinému Tak bacha na něj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 Pratele pozor pokud jste nekdo nedelal rezervaci tak mame asi smulu, ted jsem tam volal a maji plno Co s tim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 Pratele pozor pokud jste nekdo nedelal rezervaci tak mame asi smulu, ted jsem tam volal a maji plno Co s tim? A nemůžeš tam prosím zjistit, jestli tam není rezervace třeba na "chronomag"? Nebo já nevim na koho, kurfa. Já jinak občas chodím na Václaváku do Rustiky - celkem normální putika. Nevím samozřejmě, jestli je tam volno. Ale pokud se tam spolu sejdeme trochu dříve (dle domluvy v SZ), tak je pravděpodobné, že tam stůl (snad aspoň trochu velký) urveme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 A nemůžeš tam prosím zjistit, jestli tam není rezervace třeba na "chronomag"? Nebo já nevim na koho, kurfa. Já jinak občas chodím na Václaváku do Rustiky - celkem normální putika. Nevím samozřejmě, jestli je tam volno. Ale pokud se tam spolu sejdeme trochu dříve (dle domluvy v SZ), tak je pravděpodobné, že tam stůl (snad aspoň trochu velký) urveme. Ja jsem tam prave volal a chronomag tam nic nema, pokud to nekdo rezervoval na svoje jmeno/primeni tak mi to u vetsiny lidi nic nerekne a z toho co mi pan vyjmenoval mi nedocvaklo ze by to bylo na nekoho koho znam Musime bryskne vymyslet nahradni reseni, idealne co nejbliz tomu Florenci kdyz uz tam mnoho clenu zakotvi Ja jsem schopnej nekam dorazit treba na sestou, v tom problem neni - hodinky uz mam nalesteny tak je vsechno ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 tip, ale nestíham volat... je to naproti metru florenc http://www.uceskeholva.cz/interier_cz.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 tip, ale nestíham volat... je to naproti metru florenc http://www.uceskeholva.cz/interier_cz.htm Ted jsem na to taky koukal, mam to zkusit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 Zkus to!!!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 (upraveno) bych zavolal, ale mám "jednání" :-) zkus, pivo z tanku, jídlo dobrý... na "gate" dáme ceduli, že sme vedle :-) reference mam dobrý, dobrý pivko, jídlo, trochu zahulíno jinak mě nic nenapadá... Upraveno 11. prosince 2008 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 Ted jsem tam volal - PLNO.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 Hm, jsou vanocni vecirky, bude plno asi vsude!!!!!!!!! Kurva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 Obvolal jsem 3 dalsi a taky plno.. Jak to udelame? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 11. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 Obvolal jsem 3 dalsi a taky plno.. Jak to udelame? Videl bych zachranny plan v podobe McDonalda na Vaclavaku. V patre maji velke prostory, kde bychom se mohli beztrestne sejit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 To je blbý, navíc, spousta lidí už na netu nebude, abysme mohli změnit pole úplně a navíc na poslední chvíli... Co třeba u jelínků, u rudolfina... já fakt nevim, putyk jsou mraky :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 Nekdo nekam zavolejte a zkuste to zaridit, me to je jedno kde to bude Mysleno v Praze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 (upraveno) Jsem schopnej dat vedet - simonovi, Cyberovi, kibimu, M916, Kalifxovi a cigimu, ze je zmena a kde se to kona Edit: + lolohhovi Upraveno 11. prosince 2008 uživatelem spiderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 (upraveno) jsem v riti, jakmile hledam pres firemni firewally hospody, pivo, plzen, hlasi mi to "access denied" takze do U Rudolfina nezavolam :-( a asi ani jinam Edit: co Bredovsky dvur? Upraveno 11. prosince 2008 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 Nebo Radost na Brevnove... JE to sice pajzl, opravdu pajzl, s malym vyberem jidla, ale to malo, co tam maji, je dobry. A hlavne - maji tam vynikajici plzen Pripadne zkuste jeste neco ze site "The pub" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se