Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Praha

Jakubisko

Doporučené příspěvky

Pratele pozor pokud jste nekdo nedelal rezervaci tak mame asi smulu, ted jsem tam volal a maji plno ;) Co s tim?

A nemůžeš tam prosím zjistit, jestli tam není rezervace třeba na "chronomag"? Nebo já nevim na koho, kurfa.

Já jinak občas chodím na Václaváku do Rustiky - celkem normální putika. Nevím samozřejmě, jestli je tam volno. Ale pokud se tam spolu sejdeme trochu dříve (dle domluvy v SZ), tak je pravděpodobné, že tam stůl (snad aspoň trochu velký) urveme.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A nemůžeš tam prosím zjistit, jestli tam není rezervace třeba na "chronomag"? Nebo já nevim na koho, kurfa.

Já jinak občas chodím na Václaváku do Rustiky - celkem normální putika. Nevím samozřejmě, jestli je tam volno. Ale pokud se tam spolu sejdeme trochu dříve (dle domluvy v SZ), tak je pravděpodobné, že tam stůl (snad aspoň trochu velký) urveme.

Ja jsem tam prave volal a chronomag tam nic nema, pokud to nekdo rezervoval na svoje jmeno/primeni tak mi to u vetsiny lidi nic nerekne a z toho co mi pan vyjmenoval mi nedocvaklo ze by to bylo na nekoho koho znam ;) Musime bryskne vymyslet nahradni reseni, idealne co nejbliz tomu Florenci kdyz uz tam mnoho clenu zakotvi ;) Ja jsem schopnej nekam dorazit treba na sestou, v tom problem neni - hodinky uz mam nalesteny tak je vsechno ok ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...