Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No hlavně se na místě konání dohodněte klucí včas a napevno. Minule jsem v Gate obtěžoval skupinu úplně cizích lidí, jestli nejsou naši. Nebyli

Naši zatím pařili úplně jinde.

Odesláno
OT - kdyby byl někdy na Smíchově minisraz, to bych se přihlásil ;)

Neni problem se nekdy, treba v mezidobi "velkych" srazu, na necem takovem dohodnout ;)

Jerryl - musis holt poradne sledovat forum :pokey:

Návštěvník Tada
Odesláno

Možná by stálo za to jsem hodit nějaké závěrečné shrnutí: kdy a v kolik :) Aby nemusel každý hledat

Návštěvník Kamil
Odesláno
Možná by stálo za to jsem hodit nějaké závěrečné shrnutí: kdy a v kolik :) Aby nemusel každý hledat

Kde to přesně je na tom Smíchově?

Odesláno

Kdyby jsi se podival na jakykoliv prispevek kde byli prihlaseni clenove, je to tam napsano: OK, GATE 21.1.2009 od 17:00 Aktualni soupiska:

Kamil - tentokrat zase Gate, na Smichov vymyslim nejaky minisraz ;)

Odesláno

Nemá někdo z těch, kdo půjdou na sraz, Stowa Seatime? Rád bych je zkusil. Nebo alespoň informaci, jak jsou dlouhé, aby nebyly delší než mám širokou ruku.

Odesláno
Nemá někdo z těch, kdo půjdou na sraz, Stowa Seatime? Rád bych je zkusil. Nebo alespoň informaci, jak jsou dlouhé, aby nebyly delší než mám širokou ruku.

Nemam, ale taky bych je rad videl :thumbsup_anim: Ale muzes je koupit a kdyz budou moc dlouhy tak je dostane preklizka a nebo ja :lol2:

Odesláno
Nemam, ale taky bych je rad videl :thumbsup_anim: Ale muzes je koupit a kdyz budou moc dlouhy tak je dostane preklizka a nebo ja :lol2:

Psal jsem prodejci (ego alterovi), jak jsou dlouhé, zatím bez reakce. Já ty hodinky dřív viděl, líbily se mi, ale nějak si matně pamatuju, že byly celkem dlouhý. Kdyby si je vzal Překližka, tak by se uzavřel kruh :D

Odesláno

Pokud mi to vyjde tak se stavím doufám že nemají nealko Stellu :suicide_anim: Jinak vemte s sebou nějaké drobné malé šroubečky co se vám povalujou po šuplíkách zkusil bych je do ochrany korunky :crying_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...