Jakubisko Odesláno 6. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2009 A od kolika hodin by si to pánové tak představovali? 15,30 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2009 14.5.2009 GATE - UCASTNICI: - jakubisko - spiderer - bandicoot - Tada - cigi - Kamil - 1Lachtan - Hugo14 - pavča - PavelK - Kalifx - Frantik (kdyz to pujde) - Simon - kibi (kdyz to pujde) - M916 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2009 Jakubisko: 15:30 je brzo, to se teprv přiřítím z Olmiku do Poďous... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 14.5.2009 GATE - UCASTNICI: - jakubisko - spiderer - bandicoot - Tada - cigi - Kamil - 1Lachtan - Hugo14 - pavča - PavelK - Kalifx - Frantik (kdyz to pujde) - Simon - kibi (kdyz to pujde) - M916 - budo (žádám uctivě majitele pilotek Archimede i dalších o možnost předvedení, děkuji a prosím o SZ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 15,30 Od 15:30 do pulnoci tam asi nevydrzim Ja dorazim tak na sedmicku jako obvykle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 já radši přijdu dřív, abych dřív odešel (což je předsevzetí, jehož druhá část se mi nikdy nepovedla) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 já radši přijdu dřív, abych dřív odešel (což je předsevzetí, jehož druhá část se mi nikdy nepovedla) Neblbni, neni nad to odchazet jako posledni kdyz uz je v lokale zhasnuto Ty zrovna to znas velmi dobre, tak netrhej partu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 spiderer: omezovat posezení s vámi je jedna z oblastí, kde ambice rozhodně nemám. Klidně zase budem zhasínat a zvedat židle ne? Navíc můžu s klidným svědomím potvrdit, že sraz chronomagu je skutečně srazem gentlemanů. Neboť platím vždy poslední, platím povětšinou úplně něco jiného (jak se každý trousí domů, tak něco zatáhne, něco zapomene, něco přihodí), ale cenově platím vždy míň než byla moje vlastní konzumace. Pánové, všechna čest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2009 (upraveno) Pánové, má někdo zájem o onehand verzi nepoužitého Victorinoxu Rescue (včetně krabičky)? Jedná se o špičkový záchranářský tool s řezačkou pásů, průbojníkem skla, šroubováky, luminiscenčními střenkami, v této verzi s onehand zubatou čepelí (vhodné na lana a látky) v červeném nylonovém pouzdru. edit: aktivně to neprodávám, ale kdyby někdo ze srazu měl v plánu to do auta nebo na loď kupovat, tak já ho mám v šuplíku zcela nevyužitý Upraveno 8. května 2009 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
serfik Odesláno 9. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2009 A kde je spich? Taky bych se přidal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2009 serfik: to si děláš prdel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 10. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2009 14.5.2009 GATE - UCASTNICI: - jakubisko - spiderer - bandicoot - Tada - cigi - Kamil - 1Lachtan - Hugo14 - pavča - PavelK - Kalifx - Frantik (kdyz to pujde) - Simon - kibi (kdyz to pujde) - M916 - budo (žádám uctivě majitele pilotek Archimede i dalších o možnost předvedení, děkuji a prosím o SZ) - Olda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 10. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2009 (upraveno) Tak to je hotovo//// :lol2: :wallbash: :wallbash:V GATE Upraveno 10. května 2009 uživatelem xxxxxfazerxxxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 11. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2009 Tak to je hotovo//// :lol2: :wallbash: :wallbash:V GATE Zamluveno? Na jaky pocas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 11. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2009 Já nic nezamlouval... pokud někdo jiný tak nevím.... nikdo mi neřekl čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2009 Já nic nezamlouval... pokud někdo jiný tak nevím.... nikdo mi neřekl čas Od pul ctvrty do konce? Pripadne kdykoliv pozdeji az zaviracka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 11. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2009 Tak to zjistím... já tam nebudu, leda bych přijel pozdě a nakulenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 11. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2009 Objednáno... od 16 hodin.... na jméno Cibulka a nebo Jarda a nebo Kříž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2009 Tak to zjistím... já tam nebudu, leda bych přijel pozdě a nakulenej Nakulenej nevadi Myslim si, ze pokud dorazis do zaviracky tak tam prazdno nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 11. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2009 Pokud někdo z pěstitelů bonsají má zájem a pokud příjde na sraz Chronomagu v Praze, tak mu mohu věnovat knížku Zimmer Bonsai (malá knížka v němčině, zásady pěstování, velmi pěkná obrazová příloha) a soubor fotografií mistrovských bonsají z celého světa (formát prodloužené pohlednice asi 20 fotek s popisem). Třeba to někomu udělá radost. pavča. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se