abbot Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Jo taky děkuju všem tzúčastněným za další pěkný večer a možnost osahat něco dalšího ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Taktéž všem díky za moc příjemný večer. Jsme se tam trošku zdrželi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Bylo to prima, ale odpoledne asi budu muset jít na transplantaci jater. Genocida malých šedých buněk pokračuje. Kdybych měl teď ještě jeden neuron navíc, tak můžu utvořit synapsi. abbot: seš pěkný škrt, žes nechtěl prodat ty Alpinisty. bandicoot: to neřeš, těch kafí tam bylo víc (myslím, že to slíznul Milan; btw Milane, jaký je tvůj nick?). twinsfather: dělal jsem, co jsem mohl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Právě jsem se vrátil z velkoměsta k nám do rodné vísky. Díky všem za bezva večer, spešl poděkování pak Cyberovi a Kamilovi za mé nové časoměřiče a Salamiovi za poskytnutý přístřešek P.S. Snad jen škoda toho abbota, že jsem neukecal na orienty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Taktéž všem díky za moc příjemný večer. Jsme se tam trošku zdrželi... Trictrvrte na dve? To uz asi nebylo v Gate? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Jaký byly ty smažený jalapeňo papričky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Všem díky za hezký večer. Zvláště pak Simonovi za skvělý dárek, Ricousovi za pohostinnost a obchod, Kamilovi za velkorysost, Dantechnovi za obdivuhodnou trpělivost, a bandocootovi za to že mě ještě počkal s ubrouskem. Kluci rád jsem Vás a Vaše hračky viděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Jaký byly ty smažený jalapeňo papričky? Kurefsky pálivý - musel jsem to zakousnout jedním grilovaným kolínkem... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Když vidim tu fotku... tak já těch Sluníček a Mateřídoušek příště vezmu víc ať něco zbyde na děti ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Právě jsem se vrátil z velkoměsta k nám do rodné vísky. Díky všem za bezva večer, spešl poděkování pak Cyberovi a Kamilovi za mé nové časoměřiče a Salamiovi za poskytnutý přístřešek P.S. Snad jen škoda toho abbota, že jsem neukecal na orienty... Co sis prines prosimte? O tech Zodiacich vim a co ti dal David k dispozici? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Trictrvrte na dve? To uz asi nebylo v Gate? :-) Ehm, bylo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Co sis prines prosimte? O tech Zodiacich vim a co ti dal David k dispozici? Jenom Zodiac, ale Cyber je vracel Kamilovi a zmínil se o mém zájmu, takže mi je zařídil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Ty Zodiaky,které jsem Kamilovi oslintával(teda skoro) na srazu u Jihlavy????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Ted jsem dorazil teprve domu. Zdravim vsechny a chci verejne prohlasit, ze Abbot ma ruku jak paratko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Tak jsem přišel o Zodiac a musím nadále nosit Formex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Tak jsem přišel o Zodiac a musím nadále nosit Formex. To je hrozna prisera Kamile Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Ty 112, pánové, byly od Milana? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Ty Zodiaky,které jsem Kamilovi oslintával(teda skoro) na srazu u Jihlavy????? nevím který si oslintával, tyhle byly při předávce čistý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Ty 112, pánové, byly od Milana? Mas pravdu predsedo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 (upraveno) spiderer: Dík pane, liši se od Tvých akorát průhledem, předpokládám správně? Upraveno 8. ledna 2010 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se