Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Praha

Jakubisko

Doporučené příspěvky

Návštěvník salamio

Bylo to prima, ale odpoledne asi budu muset jít na transplantaci jater. Genocida malých šedých buněk pokračuje. Kdybych měl teď ještě jeden neuron navíc, tak můžu utvořit synapsi.

abbot: seš pěkný škrt, žes nechtěl prodat ty Alpinisty.

bandicoot: to neřeš, těch kafí tam bylo víc (myslím, že to slíznul Milan; btw Milane, jaký je tvůj nick?).

twinsfather: dělal jsem, co jsem mohl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě jsem se vrátil z velkoměsta k nám do rodné vísky. Díky všem za bezva večer, spešl poděkování pak Cyberovi a Kamilovi za mé nové časoměřiče a Salamiovi za poskytnutý přístřešek :notworthy:

P.S. Snad jen škoda toho abbota, že jsem neukecal na orienty...

Odkaz ke komentáři

Všem díky za hezký večer. Zvláště pak Simonovi za skvělý dárek, Ricousovi za pohostinnost a obchod, Kamilovi za velkorysost, Dantechnovi za obdivuhodnou trpělivost, a bandocootovi za to že mě ještě počkal s ubrouskem. Kluci rád jsem Vás a Vaše hračky viděl.

Odkaz ke komentáři

Právě jsem se vrátil z velkoměsta k nám do rodné vísky. Díky všem za bezva večer, spešl poděkování pak Cyberovi a Kamilovi za mé nové časoměřiče a Salamiovi za poskytnutý přístřešek :notworthy:

P.S. Snad jen škoda toho abbota, že jsem neukecal na orienty...

Co sis prines prosimte? :) O tech Zodiacich vim a co ti dal David k dispozici? :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...