N4M Odesláno 12. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2007 ..tak kde jsou dojmy a fotografie?! pro nás, co jsme se nemohli zúčastnit setkání ohrnutých nohavic Bylo to Přišel jsem první s Oldou, který dorazil cca 15sec po mě. Pak se připojil Long a mátl lidi tím, že odpovídal: "Ne, to je setkání zahrádkářů." Jinak super pokec se všemi, s kterými jsem se dal do řeči. Olda přinesl visačky, já dodal propisku a každej si tak na hruď připíchnul svůj nick, takže komunikace byla snažší i pro ty, kteří byli na srazu poprvé, jako já. Hodinky putovaly z ruky do ruky a i když jsme všicí Češi, tak se všechny vrátily. Dorazil i Prim a donesl spoustu řemenů a jedny celkem zajímavé hodinky: Hindy. Ty ve skutečnosti vypadají o dost lépe, než ve skutečnosti - a to tam bylo blbý světlo na detajlní pozorování hodinek. Největší peckou večera ale byly 2 čínské kusy. Jedno čínské Turbo (zde na fóru již zmiňovaný funkční tourbillon za cca 10,000,-) a Maovy watche. Prostě rudej ciferník s podobiznou otce Maa, vteřinovka zakončená rudou pěticípou hvězdou (asi aby se schovala nepřesnost) a pecka největší: Podobizna Maa měla pohyblivou ruku, která vypadala, jako by mávala - nářez. Chtěl bych všem poděkovat za super pokec, za to, že mi byly ukázány Steinharty B-Uhr, o jejichž přítomnost jsem žádal již dříve. Byl to fajn večír pánové - snad se brzy zase slezeme. Důležitá poznámka: Maisel naštěstí prstíky nikam nestrkal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 13. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2007 nestrkal, asi se bál předsedy Maa, který tou rukou asi nekýval, ale hrozil. byť jsem se zdržel jen hodinku, bylo to moc prima, všem díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 13. prosince 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2007 Konecne jsem se take dostal v klidu k PC. Chtel bych podekovat organizatorum za vyber mista a vsem zucastnenym za skvelou akci. Z hodinek bych vyzdvihnul Maiselovy Longiny, je to opravdu kousek pro velke chlapy... mischovy neskutecne uklidnujici Alphy s tourbillonem ... a samozrejme PRIMuv kufrik Ohrnute nohavice nakonec nebyly, na Muzeu jsem cekal do 17:40, ale nikdo se neobjevil Kazdopadne fotky doufam budou, boo-beek fotil jako o zavod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 13. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2007 Jojo, bylo to dobrý ... Soutěž o nejtěžší hodinky vyhrály Hamiltony N4M, teda aspoň dle mýho ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N4M Odesláno 13. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2007 Jojo, bylo to dobrý ... Soutěž o nejtěžší hodinky vyhrály Hamiltony N4M, teda aspoň dle mýho ... THX, ale těžkýho železa tam bylo víc. A rada pro všechny, kteří uvažují nad oblekovkami. Nekupujte STOWY ! Jsou strašně provařený - na srazu jich bylo plno Tak mě napadá, že Speedmasterů taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 13. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2007 Naopak, musim říct, že ty Kamilovy STOWy byly naprosto skvělý ... Několikrát jsem je měl za večer v ruce, prostě paráda ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz21 Odesláno 13. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2007 (upraveno) Za sebe také říkám, že to byla velmi povedená akce. Lidi fajn (jak jinak, že), místo konání hezké a plno zajímavých hodinek (základ všeho;) ) Jen jsem pak zapomněl zkouknout ty Longiny a to jsem na to furt myslel N4M má svatou pravdu! Nekupujte Speedy Pro, stačí, že je mám já a Havran (pokud jsem na někoho zapomněl, tak se omlouvám) Upraveno 13. prosince 2007 uživatelem Hanz21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N4M Odesláno 13. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2007 Za sebe také říkám, že to byla velmi povedená akce. Lidi fajn (jak jinak, že), místo konání hezké a plno zajímavých hodinek (základ všeho;) ) Jen jsem pak zapomněl zkouknout ty Longiny a to jsem na to furt myslel N4M má svatou pravdu! Nekupujte Speedy Pro, stačí, že je mám já a Havran (pokud jsem na někoho zapomněl, tak se omlouvám) Díky, že jsi vzal Steinharty - konečně jsem je měl v ruce, a co je nejdůležitější, i na ruce. A nemůžu se zbavit dojmu, že jsou nějak moc veliký Ale mě se ten unitas tak moc líbí Jo Stowa l.e. jsou cool, ale nějak se nám tu ty Stowy množej - nakonec jsem rád, že jsem s jejich koupí počkal - aspoň jsem je viděl v reálu. A jsou kur*a pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz21 Odesláno 13. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2007 (upraveno) Díky, že jsi vzal Steinharty - konečně jsem je měl v ruce, a co je nejdůležitější, i na ruce. A nemůžu se zbavit dojmu, že jsou nějak moc veliký Ale mě se ten unitas tak moc líbí Jo Stowa l.e. jsou cool, ale nějak se nám tu ty Stowy množej - nakonec jsem rád, že jsem s jejich koupí počkal - aspoň jsem je viděl v reálu. A jsou kur*a pěkný! NZ Veliký jsou, ale je to jak říkáš, ten unitas je moooc pěknej a pilotky společně s unitasem mi nesmějí doma chybět... Každopádně ty Tvé orloje jsou taky pořádný kus povedený železa. Když jsem viděl Stowa l.e. a ty od rordy, tak jsem ještě víc zmatenej , ptz s těma číslicema na černým číselníku vypadají také fantasticky. Edit: Junkers v chrongrafu mě také velmi mile překvapily, krásný hodinky. Upraveno 13. prosince 2007 uživatelem Hanz21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubraro Odesláno 15. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2007 Kazdopadne fotky doufam budou, boo-beek fotil jako o zavod Fotil jsem já... Fotky budou, až se budu mít čas vyvolat a naskenovat film. Přece byste nechtěli, abych na setkání příznivců mechanických hodinek fotil na digitál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N4M Odesláno 16. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2007 Fotil jsem já... Fotky budou, až se budu mít čas vyvolat a naskenovat film. Přece byste nechtěli, abych na setkání příznivců mechanických hodinek fotil na digitál Na setkání příznivců mechanických hodinek jsi měl vzít Cameru Obsucuru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 18. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2007 (upraveno) Díky za dobrej pokec, pánové. Mně se nejvíc líbily moonwatche, konečně jsem je měl na ruce. Taky musím říct, že na carrerách i na černejch pvd kouscích něco je a že nástup číňanů je tu. tedy po technické stránce. Dizajn je odpudivej, zatím. Upraveno 18. prosince 2007 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubraro Odesláno 7. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2008 Na setkání příznivců mechanických hodinek jsi měl vzít Cameru Obsucuru Fotky jsou na http://www.dubravsky.cz/chrono/praha/ Případní zájemci o skeny v plném rozlišení (11MPx) nebo o fotky na papíře ať se ozvou mailem nebo SZ. Camera obscura, které se dnes říká dirková komora (pinhole camera), je sice módní fotografická technika, ale na srazu bych s ní moc nepořídil. Vyšla by tak jedna expozice na celou dobu trvání srazu. Ale nad tímto námětem jsem uvažoval, a na příští setkání vezmu nějaký klasický dálkoměrný aparát s vysoce světelným objektivem a černobílý film. Samozřejmě bez blesku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
captom Odesláno 7. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2008 Fotky jsou na http://www.dubravsky.cz/chrono/praha/ ...a na příští setkání vezmu nějaký klasický dálkoměrný aparát s vysoce světelným objektivem a černobílý film. Samozřejmě bez blesku. Fotky OK! A těším se na další mechanické aparáty - nejsou na světě jen hodinky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 7. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2008 S úžasem zjišťuji, že každý z vás měl badge. Co tam, prosím, bylo napsáno?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 7. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2008 Díky za fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubraro Odesláno 8. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2008 S úžasem zjišťuji, že každý z vás měl badge. Co tam, prosím, bylo napsáno?? Nickname Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 8. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2008 Taky díky za fotografické přiblížení situace na srazu. Prosím vás, kdo to tam má hodinky na pravé ruce? To mě strašně bodá do očí. Na pravé ruce snesu hodinky pouze v případě, že na levé už je plno (po loket). čau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 8. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2008 ... Prosím vás, kdo to tam má hodinky na pravé ruce? ... to jsem asi ja. Jsem levak a odmalicka jsem takto zvyklej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 6. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2008 Repete? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se